Veikals "Hot" absurds
Brīdinām visus par nekvalitatīvu apavu tirdzniecību Ogrē, Tirdzniecības centrā "Dauga" apavu veikalā "Hot". Šajā veikalā 3 mēnešu laikā iegādājāmies divus apavu pārus, kuri burtiski mēneša laikā izjuka. Apavi pat netika nēsāti katru dienu, bet zole netikai pārlūza uz pusēm, bet arī nodila visa pazole. Sniedzot pretenzijas veikala vadībai,kā arī firmas īpašniecei mūs netikai nosauca par nevīžīgiem apavu nēsātājiem, bet arī piebilda, ka neviens Jums mūsu veikalā apavus nelika pirkt. Un īpašniece arī atļāvās nepabeigt šo sarunu, nometot klausuli. Varbūt kādam ir bijusi līdzīga situācija ar šo veikalu, tad varbūt varat ieteikt kā ar šādu netaisnīgu rīcību varētu cīnīties? Jo tomēr, arī cena, nav tik lēta, lai ar apaviem nostaigātu tikai mēnesi.
Es domāju, ka Jums jāvēršas nevis šeit ogrenetā, bet patērētāju tiesību birojā un tur jāizsaka savas pretenzijas, ja viņi Jums nepiedāvaja citus apavus vietā.
Tagad zināsiet, ka tur pārdod vienreizējos apavus.
Ir pilnīgi vienalga cik viņi ir maksājuši.Galvenais, lai ir saglabāts pirkuma čeks.Pēc LR likumdošanas Latvijā iegādātai precei ir 2gadu garantija. Bet... vajag apskatīt visu līdzi sadotos papīrus(ja ir) un kārtīgi izlasīt kas tur ir sarakstīts.
Ja vajag varu ietteikt apavu ekspertu.(atsūtiet savu e-pastu)
jums jāuzraksta pretenzija 2 eksemplāros,kad,pa cik,kurā veikalā nopirkāt apavus.Sava adrese,paraksts,datums,čeka kopija(var uz atsevišķa papīra).Ej uz to veikalu un pārdevējai iesniedz pretenziju uz kuras viņai OBLIG"ATI jāuzraksta un jāpieņem pretenzija tavā klātbūtnē-Pretenziju pieņēmu 09.11.11. Zane Bērziņa Paraksts.(datums un vārds man izdomāts)Uz otras pretenzijas pilnīgi to pašu.Vienu lapu atstāj viņai,otru paņem sev.Pēc likuma 10 darba dienu laikā tev atnāks atbilde pa pastu vai telefonu.Labāk norādi,ka vēlies rakstisku atbildi,jo mutiski nekas nav pierādāms.Ja atbilde tevi neapmierina,pieprasi rakstiski(to var darīt jau pirmajā pretenzijā),ka tu vēlies ekspertīzi uz sava vai firmas rēķina.Tad būs jāgaida mēnesis apmēram.Ja espertīzi taisa firma un atklāj firmas brāķi,tad tu saņem rakstisku atbildi un jaunus apavus vai ja vēlies naudu.Ja eksertīzē atzīst tavu vainu(kas ir maz ticams tiem ķīnas apaviem),tad ekspertīzes izdevumus sedz tu un apavus vari savākt.Ja taisi pati(tas nav sarežģīti un neiespējami),un atzīst,ka neesi vainīga tad ekspertīzes izdevumus apmaksā apavu veikals un tu saņem jaunu pāri vai naudu.Tikai tā var cīnīties ar negodīgiem saimniekiem,jo parasti ir tā,ka saimnieks rupji atbild,ka pati esi vainīga un cilvēks sabīstas,jo nodomā-laikam taisnība,nemāku staigāt,bet 90% eksperti par vainīgu atzīst apavu firmu,it sevišķi ķīnas ražojumus.Ja ir kādas problēmas veikalā,tad pārdevējas klātbūtnē zvani Patērētāju aizsardzības biedrībai-65452554 .VISIEM APAVIEM IR 2 GADU GARANTIJA!!!!!!!!Arī tirgū pirktiem.Tikai jābūt čekam!
http://www.ptac.gov.lv/page/234
ja paši nebūsim muļķi un naivuļi,tad pret mums tā neizturēsies!Latvijā ir likumdošana,kura ir jāievēro visiem veikaliem!
Pievērsiet uzmanību cenām. Veikalā vakar kurpēm cena bija 15 lati, bet šodien ar 30 % atlaidi 15.75 lati un vecā cena uzlikta 22.50. Skaisti vai ne.
Pārdevējas gan tajā veikalā ir tādas cimperlīgas un untumainas.
Es ieeju veikalā, skatos apavus, protams, ka ja man kāda kurpīte ir iepatikusies es viņu paņemu rokās un apskatos, BET pārdevēja gan liek man justies diezgan neomulīgi, jo pilnīgi pakausī var just viņas elpu, jo visu laiku staigā pakaļ un "kārto" visu kam pieskāros.
Tas man tā likās ļoti dīvaini.
Tur jābūt dziļā bezizejā, lai pirktu apavus šādos veikalos. Vispār, šādiem veikaliem nebūtu jābūt, pircēji tikai izmet naudu, ko varētu veltīt dārgu, bet kvalitatīvu apavu iegādei. Piemēram, ja labi Ecco apavi maksā 70 Ls, tad 2x nopērkot nekvalitatīvus apavus pa 20 Ls/gab., sanāk, ka iztērēti 40 Ls, apavu nav un jāiztērē vēl 30 Ls.. būtu jau sanākuši normāli apavi, kurus var valkāt katru dienu 3-5 gadus.
ogree nav veikalu kuros vareetu nopirkt apavus vai apgeerbu,tas ir jau sens fakts!!!
Nevieni apavi, valkājot tos katru dienu, ilgi nekalpos.
Lai apavi kalpotu ilgi, pēc katras nēsāšanas, tos kārtīgi jāizžāvē.
Apaviem jāžūst istabas temperatūrā, tālu prom no tiešiem siltuma avotiem, jo tie pārkaltē kā zoli, tā ādu (arī sintētiskos materiālus).
Lai apavi saglabātu formu, tie žūstot jāpiebāž piem ar avīzēm
Par apaviem jārūpējas tos tīrot un smērējot ar kopjošiem kremiem.
Ideālā versijā jābūt 3 pāriem katrai sezonai, kurus katru dienu velk citu, lai iepriekšējie apavi paspēj izžūt. Tad apavi kalpos gadiem...
Iepriekš minētais veikals, arī man neizsauc uzticību, kā labs veikals, bet pat viskvalitātīvākos apavus var sabojāt ātri vien, piemēram žāvējot uz/pie radiatoriem.
Pilnīgi piekrītu par šo veikalu.Aŗ es nopirku meitai apavus-zābakus.Nepagāja ne mēnesis,ka zolēs izplisa caurumi,bet riktīgie.Arī es aiznesu atpakaļ uz veikalu uzrakstīju pretenziju un protams man atnāca atbilde,ka apavi par biežu valkāti,kā rezultātā izveidojās caurumi,ha,ha!Pārdevēja ieteica,ka pēc divām nedēļām esot jāveicot prifilakse zābakiem un jāpiesit papildus papēži,vai nav debila.Es jau tā nopirku par 25 ls un tad katru otro nedēļu nesīsu uz darbnīcu labot!Tad nu protams nelikšos mierā un vedīšu uz patērētāju biedrību un cīnīšos lai tur būtu kas būdams..Debīls veikals un debili apavi-neiepērkaties tur!!!!!!!!!!!
manai draudzenei arī bija nopietns incidens šai veikalā,kurs beidzās jurista klātbūtnē,veikals kompensēja apavu cenu dubultā un vel par goda un cieņas aizskaršanu tikpat daudz-draudzene samaksaja juristam un saņēma vel publisku atvainošanos!!! Man paldies dievam nekas ļauns šaja veikalā nav noticis,kau arī iepērkos tur.
mani ugi mūsu garo ziemu neizturēja zoles apakša liels caurums!! vienīgais mierinājums pirkti par 25Ls
Ko tad jūs gaidat, ja pērkat apavus pa 25-30-35Ls? Nopērkat normālus apavus, kalpos ilgu. Četrus gadus atpakaļ veikalā Sportland pirku nike apavus pa 70 Ls, kalpo vēl šodien. nekādu caurumu nav, tik zole nedaudz padilusi, bet nav brīnums, jo apavus valkāju regulāri.