MŪSU ZELTA DZIESMA
skatos tv3 šovu,kolosālas dziesmas, arī izpildītāji, bet - man palika vienkārši neērti un kauns, kad mūsu Nacionālais Varonis PUZIKOVS grābstījās visu dziesmas izpildījuma laiku riņķī un apkārt GUNTIM VEITAM! Tas bija TIK PIEDAUZĪGI UN TIZLI?!! Nu saprastu dziesmas beigās uzsist uz pleca, bet kā viņš tur uzvedās(Puzikovs!), reti tizli, piedodiet ...
Tu ar itkā liela meitene bet skaties visadas PIEDAUZIGAS LIETAS :D :D
pasākums kā tāds jau Foršs! Fredis un Elita ar saviem komentāriem vien ir ko VĒRTI!
Puzikova vecāki! Savaldiet savu plānprātīgo atvasi! Ko viņš tur veidoja uz skatuves ZELTA DZIESMĀ??? Un pēc rezultātu paziņošanas vispār KOŠMARS KAUTKĀDS!!! -mēģināja UZLEKT VEITAM MUGURĀ!!! Kas viņš -zilais vai kā?
Puziks grib būt moderns :):) Es gan nemoderns http://www.ogresbalss.lv/?p=2625
Jums laikam skauž tas ko citi dara ,taču ejie un parādiet paši ko mākat tad varbūt paries vēlēšanās citus kritizēt.
Skauž, skauž, ka nevar Veitu apķert, ka nevar pamāt TV!
pilnīgi pikrītu!
Kašmaršovs.........Nav gan Ogrei ar tādu jālepojās.Ments un vēl ar novirzēm
Da ko jūs viņam piesējāties , atraktīvs čalis istās bišķi bērnišķigs , ja gluži neprastu neko nekur šo neaicinātu bet reka šamais aktīvi visur ņem dalību. Nepatīk neskatieties , neesat tak piekalti pie tām kastēm pulti piegas ar vēl spiežas KLIK un skatamies ko citu ja šamais neliekas gana lapss:)
bez komentiem neiztiek varavīksnes kluba aktīvists
Baigi jums skauž,VMarbūt viņam pēc jūsu domām vajadzēja sist Gunti Veitu.Tiešām ļoti labi nadziedāja! Malacis Puzikovs!!!!!!!!!
Man atkal izskatījās ,ka viņš piedzied Guntim Veitam :)) ... var just ka džekiņš cenšas un piestrādā, lai izpatiktu visiem.