OAO

Es nesaprotu kurš no tiem kas Tur valdībā sēž par to ir atbildīgs, bet nu ceru ka ieklausīssies vismaz kād....

Pēc kāda principa tiek izvēletēts autobusa lielum ar kādu dosies ceļā?
Piemēram sorīt uz rīgu iet maziņš autobusiņš ar maz vietām, bet blakus uz kkādu čuhņu ar vairāk vietām, un pustukš,
Galu galā tas ir no rīta, tā jau daudzi reisi izņemti, tad vismaz laižat normāla lieluma autobusu lai nav kā siļķēm mucā!!!
Un padomājat tak par õmītēm kas no ikšķiles brauc , tās ar dabon kājās stāvēt
Un arī vakara 18.00 nāk mazais autobusiņš, tur ar var sutināties kā siļķes mucā un ģīboni ķert! :@

meitene , 2011-10-27 16:53:56

Vai tas nav atkarīgs no pārvadātāja? Kādus busiņus iepirkuši, ar tādiem brauc.

Pūce , 2011-10-27 17:46:30

ar vilcieniem nav labak!

rose , 2011-10-27 21:42:04

Nevajag krist ilūzijās "За что боролись на то и напоролись" neviens par tevi nekur nedomā ,ja nepatīk ,brauc ar TAKSI

Pesimists , 2011-10-28 05:52:57

Tie ir dažādi pārvadātāji. Vieni no Ogres, otri no Rīgas.

mamma. , 2011-10-28 08:48:40

nevajadzētu rasties jautājumam-kurš pārvādā.Visiem pakalpojums būtu jāizpilda kvalitatīvi-tātad jānodrošina pietiekami ietilpīgs autobuss utt.Bet patiesībā-mums pašiem jakļūst aktīvākiem -jaraksta vestules Domei, atbildīgajām instancēm.Ogrenet nepalīdzēs

rose , 2011-10-28 10:18:52

Par š'diem gadījumiem jāraksta uz Transporta direkciju sūdzība un tad viņi pārbauda. Jo patiesībā Ogres autobuss piedaloties konkursā norādīja, ka ir autobusi ar 45 sēdvietām. Tikai jautājums, kur tie ir. Jo es arī esmu ar to saskārusies, ka autobuss ir mazais un cilvēkiem jāstāv kājās. Es jau reiz esmu uzrakstījusi sūdzību un visam 20:00 no Rīgas, tajā reisā vairs nav mazais autobus. Vajag pašiem iesaistīties un informēt Transporta direkciju par neatbilstībām. Nepietiek, ka Ogres autobusi vienmēr ir piesmēķēti, jo šoferiem ir grūti izkāpt no autobusa uzsmēķēt. Tad tie vēl ir maz ietilpīgi...

Zanjuks , 2011-10-28 10:28:48

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet