TOP tēmu turpinot

Forumā esam apsprieduši pārdevēju(kasieru)attieksmi, gan apsargu kultūru,bet vai nevajadzētu arī pircējiem pašiem paraudzīties uz sevi.Palasot Lollas komentu no sērijas ,,par apsargiem topā,,man uzsita cemmi...nav groziņu...nu bet pakustini k 2 un aizej pie kases pēc tā.Bērns nedrīkst ēst veiklā...protams,ēšanai ir paredzētas citas vietas.Ko mēs tādā veidā mācam saviem bērniem?Vai viņš ir tik lielā badā,ka nevar paciesties līdz mājām?Bērnu sēdināšana iepirkumu grozos ir absolūti nehigiēniska.Varbūt dome vai PVD varētu padomāt par soda naudas uzlikšanu...būtu labs ienākums pilsētas budžetā.Par pačurāšanu mežiņā taču soda,klasificējot to kā sīko huligānismu.
,,Grīda vienmēr ir kaut kur netīra,,...protams,vienmēr kāds kaut kur,kau ko izber,izlej u.t.t.un apkopējai ir tikai 2rokas un viņa nevar tīrīt piecās vietās uzreiz.
Un vel,sāpīgā vieta -tualete.Ūdeni aiz sevis nolaist nemāk...nez vai mājās arī tā dara?Gadās,ka nav papīra.Viņa nav ,nevis tāpēc,ka apkopēja slinka,bet gan tāpēc,ka viņu vienkārši nozog.Un ja nevar tikt klāt pie papīra tad turētājus vienkārši salauž.Nez kā patiktu,ja pašiem zaglēniem,,sanāktu šmuce,bet papīra ta nav jo pirms tam WC bija paviesojies cits zaglēns.
Neviens mēs neesam perfekti.Tāpēc ,pirms ,,kļauzu,,rakstīšanas,uzdosim sev jautājumu...Vai man patiks ,ja es kādam nepatikšu?

Reālā , 2011-10-21 02:22:49

To reālā : 1) Ko Jūs te runājat, starp citu par toaletēm, arī es tur biju, bet 10 sant. nokāst zina, bet elemtnārā lieta papīrs nav, tā ir elemntārā higiēnas prasība ( un nekad arī nav bijis), neiet jau tur tik daudz cilvēku un visu tur lauž un laiž garām, nekad nav bijis tā, ka tur kāds vispār bez manis ir vēl.

2) Bērnu sēdināšana iepirkumu grozos, tas tur ir paredzēts, tas, ka bērns ir pieņēmies svarā un
nevar kājas caur mazām spraugām izbāzt, tas nozīmē to, ka vajag padomāt arī par citām situācijām.
Tāpat mammām ir daudz ātrāk iziet veikalu plauktus, jo bērns visu grib paņemt aptaustīt un atkal nav labi, jo var saplēst. Vai nebūtu vieglāk viņu iesēdināt ratos, viņš nekrīt uz nerviem apsargiem un apkārtējiem. Kādas ir tās mašīnītes salauztas !!!!

Katram sava darba vide ir jāuztur kārtībā, tad jau slimnīcā arī viens būs novēmies, bet kas tīrīs, tas kurš vēma???? Par to topam vajadzētu padomāt.

BB , 2011-10-21 08:20:19

Nesprotu par ko cepaties??!!!!!!!!! Manuprāt TOP veikals ir viens no kvalitatīvākiem veikaliem Ogrē. Mēs tik zinām kā meklēt netikumus citos, bet paši neesam labāki.

juniors , 2011-10-21 08:30:16

ljoti labs veikals...

koko , 2011-10-21 08:46:14

manā skatījumā,ja bērns jau tik liels,ka nevar vairs kājas ratos izbāzt tam paredzētajās vietās,tad jau ir pietiekoši liels,lai ietu ar savām kājām..Par to,ka mammām tā ir vieglāk,jo bērnu savādāk nevar novaldīt..nu piedodie, tas jau ir audzināšanas jautājums.Ja māte nav savam bērnam iemācījusi,ko drīkst un ko nedrīkst,tad padomājiet par savu baļķi acī,nevis par veikalu skabargām!

.. , 2011-10-21 08:59:37

MAN TOP PATĪK !

azis , 2011-10-21 10:05:30

Par tiem bērniem gan galīgi garām - produkti taču lielākoties safasēti. Un vai jūs zinat, kur tie iepriekš stāvējuši? Vairāk būtu jāuztraucas, ar kādām rokām iepriekšējais pircējs aizticis ratiņu rokturi, piemēram.

egles dēls , 2011-10-21 10:43:50

Es par TOPu!!!

:)) , 2011-10-21 11:14:11

Man arī riebjas ka lieli bērni neiet kājām bet sēž produktu ratos,arā visur brien ar kājām ,pēc tam pie produktiem.Mājās jau leduskapī zābakus neliek .Nu bet roku tīrība ir jāievēro ne tikai pēc veikalu ratiņu lietošanas.

brr , 2011-10-21 12:45:40

BB...man gan nav nācies redzēt,ka pircējam kāds būtu licis tīrīt paša izbērto vai izlieto.Bet varbūt Jūs ar slimnīcas piemēru domājāt tualetes?Kādam varbūt vajadzētu stāvēt pie poda un aiz katra apmeklētāja ūdeni nolaist?Citādi nākošajam kaut kā pretīgi...vīriešu tualetēs esot vel trakāk.Tādi nu mēs kulturāli !

Reālā , 2011-10-21 15:16:54

jaaa, piekriiitu, apsargi ir vainigi, turpmak mes dezhuresim pie tualetem, bus ta ka face kontrole, turpmak nelaidisim ieksha potencialus zagljus un tos kuri nenolaizh udeni..

apsargs , 2011-10-21 17:28:10

mieeerigi, vel slauksim pakaljas tualetes apmekletajiem:D:D

apsrgs2 , 2011-10-21 17:51:23

apsargs,apsargs2:te vispār neiet runa par jums,bet ja nu uzstājat:D

Reālā , 2011-10-21 20:15:02

vai tiešām esam tik reāli stulbi un tik jau degradējušies ,ka pat nemākam elementāro pieklājību.-elementāro uzvedības kultūru.
!!!!!!!!!!!!!Vecāki audziniet savus bērnus,lai viņi nav tik ..........kādi esat Jūs.

ārprāts , 2011-10-21 20:26:10

Sveiki!

gribu pasuudzeeties par "To pa6u apsargu", nu to pretiigo, kuram muskulji spiezas pa viileem...
Vinj6 karo4e taads naglijs - liek man staigaat 4uraat katru stundu! Luudzu dariet kaut ko! izsauciet helikopteri, ALFA vieniibu, PIEZVANIET TAK6 PREZIDENTAM!!! MAN JAV SAAAAAAP!!!

Tas pats apsargs , 2011-10-21 21:34:00

apsargam2 ! SLAUKSIM PAKAĻAS!!!? Gribētos vizuāli redzēt! Kautkā nestādos priekšā!

egle , 2011-10-21 21:38:52

Reālā pēc Jūsu teksta izklausās, ka esiet tualetes apkopēja, ielieciet toaletē papīru!!!

To realā , 2011-10-21 22:41:09

To reālā:es diemžēl redzēju kā 2 jaunietes somās stūķēja papīra dvieļus...jādomā,ka tualetes papīrs aiziet tāpat.

Reālā , 2011-10-22 09:06:28

Reālā! +1
Tikai uz priekšdienām! Ja ko tamlīdzīgu redzat, jāgriežās pie TIEM PAŠIEM APSARGIEM un jāpasaka kuras jaunietes(ši) grēko, lai varētu vismaz pa ierakstiem paskatīties. Citādāk tas viss paliek uz pašu godprāta.
ārprāts! +1 Pirkuma rati ir domāti pirkumiem nevis bērnu kājām! Paldies tiem vecākiem, kas ļauj lietot pārtiku, tirdzniecības zālē, jo drīzāk no tādiem izaugs tādi kuri jau bez vecākiem nāks uz veikalu un ēdīs, nemaksājot par apēsto!

White , 2011-10-22 15:02:00

vispār jau vajag nomazgāt savus pirkstus pirms rāda uz cita tārpiem....
situācija ir vienkārša klienti ar pretenzijām pametat savu esošo darbu un paši aizejat pastrādāt,tad arī varēsiet loģiski spriest...

viglāk , 2011-10-22 15:18:34

es esmu pediņš un lepojos ar to

ezis , 2011-10-22 19:22:09

tur tak nav ar ko lepoties:D

kasiere , 2011-10-22 19:22:47

man patīk TOP's

visolf , 2011-10-22 19:26:32

ezi, nav smuki nocelt NIKU! Jau krietni pasen tādu NIKU lietoja man zināms personāžs, bet nu piedodiet, uzrodās viens gudrinieks un nodarbojās ar visprimitīvāko plaģiātismu!!! Publisks TEV FUI , VILTVĀRDI! Un vēl tik pretīgi komentāri, tiešām pediņa cienīgi!

!??! , 2011-10-22 22:24:56

Es par TOPu! Vai tad Jurkas Jumis bija labāks? Un Elvi??

parTOP , 2011-10-23 01:50:28

a kur ta palicis jurka?

hei , 2011-10-23 07:22:39

Jurka - bankrots! Jumi (malkalnes; kartonkas un sonāti) pārņems Elvi!
ezis - lohs! Nosities pret sienu! Iedzer indi!

White , 2011-10-23 09:48:17

ka tu uzdriksites par manim kko taadu runat? es esmu viltvardis? vnk tu par manim nebiji visu zinaajis

ezis , 2011-10-23 10:04:50

nu,kas tāds par tevi, ezi-dubultniek ,būtu jāzin???

!??! , 2011-10-23 14:45:56

Vienmēr brīnos par tām dāmītēm ,kuras suņus liek ratiņos ...vot no tiem gan paliek spalvas ,kur citi liek savus iepirkumus

pircēja , 2011-10-23 16:25:18

piekrītu par tām suņu dāmītēm. Un viņas uzvedās tā, itkā tas nebūtu suns, bet cilvēkbērns! Tā ucināšanās un auklēšanās līdz riebumam! Viens tāds kvarkšķis vienai ogrēnietei ir reti pretīgs! Klēpī tupēdams, aprej gan rindā stāvošos,gan kasieri! Ir trāpījies stāvēt *vienā* rindā! Tā vien gribas kraut pa purslām! Bail tikai, ka nenorij gabalu no feisa!

!??! , 2011-10-23 20:37:00

Tevi,paredzams, Edgar Gaideli kā darbinieku, apsargu atbalstu, bet kā cilvēku nē..
Ja tu būtu pieaudzis cilvēks tad saprastu ka internets ir vide, kurā mazi, kompleksiem mākti cilvēki var runāt kā Holivudas filmzvaigzne un NAV jēgas te izrādīt savu intelektu, par kuru es neizteikšos, kamēr acīs tev neviens neuzdrošināsies kaut ko pateikt, tamēr strādā pelni naudu, jo atbildes tev ir vairāk nekā "stulbas"...
Un iesaku kādu reizi nenopirkt UB, bet varbūt izlasīt kādu grāmatu, jo tavi vārdi:karo4e, tak6, vinj6, pa6u, 4uraat u.c. tavi vārdi šādā stilā ir atbaidoši un derdzīgi. Zinu ka esi pēc tautības "Krievs" tad varbūt nebojā Latviešu valodu un raksti Krieviski, jeb neraksti vispār..
Paldies.

Grif to Tas pats apsargs , 2011-10-23 22:12:10

Grif to Tas pats apsargs :

" apsargu atbalstu, bet kā cilvēku nē.. " - skan taa, ka kaads buutu uz maniim ljoti uzeedies! :D
"Ja tu būtu pieaudzis cilvēks tad saprastu ka internets ir vide" - kaada nah starpiiba - kaada ir vide "internets"? pieaudzis es vai nee - kam tas rausta?:DDDDD
"NAV jēgas te izrādīt savu intelektu, par kuru es neizteikšos" - un atkal - kuru tas rausta? un "intelekta" teema ir tie6aam 6vaka izveele kaa aizvainot cilveeku:DDDDD un nesaki" HOP" pirms nav paarlekts, jo aciim redzot kriteeriji peec kuriem tu spried par manu intelektu - ir visai maldino6i!:D
"tamēr strādā" - tu man kas? priek6nieks?
" pelni NAUDU" - aaaaaaahahahhahhah - NAUDU - te pat zirgam jaasmejaas!
"jo atbildes tev ir vairāk nekā "stulbas" " - Kaada teema - taadas atbildes! Kaadi cilveeki - taada arii atieksme!
"Un iesaku kādu reizi nenopirkt UB, bet varbūt izlasīt kādu grāmatu, jo tavi vārdi:karo4e, tak6, vinj6," - Tavi ieteikumi tuuliinj pat tiks nolaisti podaa, jo tie patie6aam SUCK's! mani vaardi - 1. klaviatuurai nav miikstinaajuma ziimju, 2. kas man aizliegs rakstiit kaa es veelos?
"Zinu ka esi pēc tautības "Krievs" - izraadas, ka ar savu spiido6o intelektu tu vispaar nekaa nezini!
"varbūt nebojā Latviešu valodu un raksti Krieviski" - tas luuk bija personiigi!!! - paarformulee6u - "jaa, stuulbais Krievs! raksti Krieviski, kaa nekaa dziivojam tak6 Krievijaa" :DDDDDDDD

Patiesiibaa, mana poziicija ir taada, ka man viss ir pie pakaljas! pie pakaljas juusu viedoklji, pie pakaljas TOP's, pie pakaljas pirceeji,pie pakaljas, pakaljas, pakaljas...
peec sarunas stila es pat nojau6u - kur6 ir "Grif to Tas pats apsargs , 2011-10-23 22:12:10 " autors!!!

Tas pats apsargs , 2011-10-23 23:27:10

sveiki visi, es gribu lai visi zinatu, ka es tpt ka ezis esmu pediņš, paldies par uzmanību.

Grif , 2011-10-23 23:34:24

labi ka pats atzisties.. sliktak butu ja tevi pieķertu kopa ar tavu čali

Kuka , 2011-10-23 23:36:34

Grif tu lbk nedīrs, te mēģini uzrakstīt gudriem teikumiem, patiesība tu dainis esi,tas ka tu citu cilvēku nodirsi tas jau vien liecina par tavu zemu līmeni. tev kkadas pretenzijas pret krieviem ira? vari tikai sežot majās brīvi izteikt savu viedokli, dzīvē esi mīzelis, tu esi nulle.

ops , 2011-10-24 04:17:50

Edžam respekts! Moška Grifs ir viens no - Rokstedy vai Bibobs?

White , 2011-10-24 22:24:01

da nee! grifs ir pedjiks! pidars!

lunis , 2011-10-24 22:30:37

AAAAAAAXAXAXXAXAXAX

Rokstedy und Bibops HA HAH!:DDDDD

Tas pats apsargs , 2011-10-26 13:52:29

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet