centra " ELVIs"
Pats veikals man tīri labi patīk,bet nu tas kasieris...vienkārši eksotika,te no viņa nes kā no spirta brūža,te viņš izdomā ar kārtējo savu paziņu skaļi apspriest kādu no saviem piedzīvojumiem,vienlaikus apkalpojot pircēju,pažonglējot preci un izvirpinot nescik reižu caur pirkstiem iedoto naudaszīmi....un vēl paspēt iekļauties kādā no blakus sarunām.Laikam veikala "odziņa"'..parasti ja iespējams stāvu citā kasē,bet ne vienmēr tā sanāk,tad cenšos nekādā veidā sev nepievērst uzmanību,lai ātri un nemanot varu samaksāt un pazust.
Neesi īgņa. Ja Tev bail no cilvēkiem un Tu jūties neērti sabiedrībā, neej ārā no mājas. Vismaz šis cilvēks atšķiras no pārējiem kasieriem ar to, ka mūžīgi nav īgns un nesabiedrisks, kā lielākā daļa no lielveikalu personāla.
Man piemēram nevisai patīk pohaini kasieri,kuri nespēj izdot precīzi atlikumu..
Nestreso, vienā šādā viņa runu uzplūda lēkmē dzirdēju, ka viņš strādājot pēdējo nedēļu :)
2011-09-26 18:10:10 : Būšot amata paaugstinajums?
Super kasieris! Katru dienu iepērkos, nekādas smakas neesmu manijusi.
Normāls džekiņš :) nav vismaz sapūties kā pūpēdis un nečammājas kā viena otra kolēģe !
Smirdējis gan nekad nav,iepērkos bieži, drīzāk kāds rindā stāv un smird kaut kur apkārt.
es ar dzirdēju ka brauks uz Ameriku pie radiem esot uzaicināts atpūsties no mums visiem,piegriezies viss te esot.
Princese Usne...ja nepatīk tad neej uz veikalu-iespied naudu starp kājām un parīvē varbūt kļūs labi un būsi pati labāka un laipnāka.
Nu jau nu...es pat teiktu,ka pirmo reizi redzu tik pozitīvu cilvēciņu strādājot tādā amatā! Parasti kad eju iepirkties tieši cenšos par preci samaksāt pie viņa! Nu sanāk viņam kkā uzlabot garastāvoklīti! :) Un kuram kādas pretenzijas-lūdzu maini veikalu,ko lai citu saku! :P
Centra Elvii iepeerkos gandriiz katru dienu, un nekad neesmu redzeejusi to forso paardeveeju pohainu! Man gan liekas feini, ka taads jautrs paardeveejs, nevis veca beka kura knapi paar luupaam paarmet vaardu "labdien".
vinsh svetdien stradaaja pedeejo dienu
nu, uzbāzīgs viņš gan bezgala, kas ir, tas ir!
viņš ir lielisks,lai neteiktu savādāk-pozitīvs cilvēks-a šitie kas čīkst un pīkst-tādi ir un būs un paliks....negatīvisma pilnie latvieši!!!!
ja nepatik kkas, tad ej na**j vai nu uz citu veikalu:)
Apsveicu :D
Viņš ir atpakaļ :D