Logu pasūtīšana firmā Logi Durvis Vārti (LIRS)

Neiesaku Jums pasūtīt logus uzņēmumā LIRS (Logi, Durvis un Vārti - Mālkalnes pr.3 Jumī). Termiņu neievērošana viņiem acīmredzot ir ierasta lieta, kvalitāte ļoti klibo, bet vīrietis, kas pieņem pasūtījumus, rada iespaidu, ka nesaprot to, ko pats piedāvā. Kā arī ir juceklis ar dokumentu kārtošanu. EKA čekus pat nepiedāvā un izvairās no bankas pārskaitījumiem.

Māris , 2011-09-21 22:37:11

Nu nezinu , man tur savulaik pa baig labu cipari iznāca iepirkt interesantas formas logu. Vispār jau viņi tirgo Polijā ražotus logus un letās ķīniešu durvis. Cilvēkiem kam galvenais letaka cena pats labākais risinājums , parejie kam cena nav noteicošais bet grib maksat +30-40% par Individuālu preci mierīgi var to darīt :)

Lunis , 2011-09-22 01:54:09

Piekrītu Mārim,Kvalitāte un darbs ļoti slikts!Neiesaku pasūtīt pie viņiem logus.

Es , 2011-09-22 06:52:02

Lunis iegādājās lodziņu un durtiņas suņa būdai par cenu neejošai precei

zinu , 2011-09-22 11:56:47

jaaa par to terminju neieveeroshanu piekriitu, kameer nepiezvana pasham firmas direktoram,. logu neatved- sakot, ka uz ogri viena loga deelj nav veerts braukt!
bet par kvalitaati neko sliktu pateikt nevaru- pasuutiiju neizsitosho logu, un pagaidaam viss apmierina!

4apa , 2011-09-22 12:46:07

zinu : Da nē iepirku ārkveida logu sikām rūtīm , tipa kā "Vecrīgā", nestandarta izmēru , laikam kāds bij pasūtījis bet neizņemis, dabūju burtiski par materiālu cenu kā citur man par pliku STIKLA PAKETI bez rāmja prasījuši :):)

Lunis , 2011-09-22 17:20:53

Piekrītu Māra teiktajam,jo arī es pasūtīju dzīvoklim nomainīt durvis šai firmā.Noslēdzu līgumu ar šīs firmas pārstāvi.Līgumā tika rakstīts darbu veiks 10 darbadienu laikā.Bija jāiemaksā 80 lati avanss,nekāds čeks par naudas iemaksu netika izsniegts. Kad pagāja 12 darbadienas zvaniju firmas pārstāvim un interesējos kas ir noticis ar manu pasūtījumu.Saņēmu atbildi ka durvis tiek izgatavotas"ķīnā un man esot jāgaidot kad atsūtīs.Tad zvaniju firmas vadībai ar kuras palīdzību pie durvīm tiku 15 darbadienu laikā.Durvju uzstādītāji izsniedza vienkāršu kvīti par iemaksātajiem 70 latiem pēc paveiktā darba.Iespējams,ka avansa maksājums palika pieņēmēja kabatā.Kopā par pasūtijumu samaksāju 150ls.Arī darba kvalitāte nav slavējama.

es , 2011-09-23 12:13:02

Pievienojos tiem, kam LIRS ir sačakarējis dzīvi. Pasūtīt pie viniem durvis ir tas pats, kas uzrakstīt sev uz pieres ´piečakarē mani´. Strādnieki ir kaut kādi pieaicinatie gastarbaiteri, kuriem rēķināšanās ar tevi ir pie ānusa. Ja viņiem uz rokas nesamaksāsi līgumā neparedzēto kaut kadu tur demontāžas naudu, tad būsi viņu melnajā sarakstā. Vecās durvis izņem tā, itkā būtu izgāztas ar trotilu. Pasūtīju viņus tālāk, nekā Kirkorovs "rozā jaciņu". Priekšnieks Jānis itkā būtu sakarīgs, bet galīgi nekontrolē situāciju un atbild "nu tā sanāca" līmenī.

dusma , 2011-11-15 11:18:42

Jā,nu,izskatās,ka labāk no šīs sia neko nepirkt,vienreiz piezvanīju, painteresējos par cenām utt.,bet nepatika jau tas,ka cilvēks nezin par ko runā, lai arī pats nēsmu nekāds profesionālis.Paldies Dievam,ka neko no viņiem nepaspēju nopirkt,labi,ka ir šādi forumi un ka nav vienīgā firma,kas ar to šeit nodarbojas.

zinātājs , 2012-01-17 16:08:16

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet