kaleidoskops
Gribu pajautāt Ciemupes un Ogresgala iedzīvotājiem-sakiet vai jums pastniece piegādā avīzi Kaleidoskops? Mēs dzīvojam Ciemupes pusē un pēdējo triju gadu laikā vienu reizi pastkastītē bija šī avīze.Nesaprotu,kur te problēma apslēpta.Ja nebrauc katru dienu uz mūsu pusi,tad kādreiz taču brauc.
Kurš no daudzajiem "kaleidoskopiem" tev interesē? Man pa reizei pienāk kādi 2-3 īstenībā vairs nezinu kas ir kurš :) Pilnībā sačakarēts brends , prasās pēc rebrendinga , vai labāk vispār ko jaunu savādāka nosaukuma izdevumu dibināt.
Pastniek ijau sen Kaleidoskopu nenēsā.
Man Ogrē regulāri paskastītē ir avīīte,tikai nezinu kas viņu atnes,laikam jau tomēr pastniece.
brr : Divreiz esmu pieķersi kaut kādus penšus stūķējam abas vai trijas tās lapeles radu pastkastē , taka pastnieki tie nav. Drīzāk kādi līgti cilvēki vai kāda izplatīšanas firma.
Man pilsetas centra ne viens nenes Kaleidoskopu,a jus gribat lai nomale nes :)
Ak nenes Kaleidoskopu? Jūs gribiet bez maksas saņemt Kaleidoskopu un vēl kačājat pravas ka jums tas pienākas? Vai essat ievietojuši kādu sludiku vai reklamu Kaleidoskopā par maksu?- ja esat tad gan jums ir tiesibas saņemt avīzīti bez maksas. Citādāk - jūs esat izspiedēji.
LUNI, tu saki: "kurš no daudzajiem "kaleidoskopiem" tev interesē?/../ īstenībā vairs nezinu kas ir kurš :) Pilnībā sačakarēts brends, prasās pēc rebrendinga , vai labāk vispār ko jaunu savādāka nosaukuma izdevumu dibināt." Lasīju kauč kur ka tas jaunais KaleidoskopsPļus blēdīgi nozaga vecā Kaleidoskopa klientu datus un tik pārmāna tos nabaga reklāmas gribetājus. Vot tā. BOLD divi vienā...
Aprīļa beigās nosūtīju sava datoru servisa reklāmu Kaleidoskopam un saskaņojām maketu, bet ieraugot avīzi Kaleidoskops+, savu reklamu tur neredzēju. Rakstīju un jautāju redakcijai kas par lietu. Redakcija atbildēja ka reklāma Kaleidoskopā ir nodrukāta, bet manis redzētā avīze Kaleidoskops+ esot cita avīze. Bet es jau biju pilnā pārliecībā ka Kaleidoskops ir nomainījis nosaukumu uz Kaleidoskops+.
Mums ne tikai kaleidoskopu nenes,bet Ogrēnietis arī nekad nav redzēts.Zvanīju Sapožnikovam un tik daudz noskaidroju,ka Ogres,Ciemupes un Ogresgala iedzivotājiem šīs avīzes pienākas un atbildīgs par nepiegādāšanu ir pasts.Sapožņikova kungs deva vārdu,ka šo jautājumu nokārtos,jo tā esot viņa kompetences zona,bet tā arī nekas nemainās.Nu jau vairs pat neceru šīs avīzes kādreiz ieraudzīt pastkastītē.Tikai gribējās gan lai Ciemupes un Ogresgala ļaudis pastāsta,kā ir pie viņiem.Varbūt man vienai tāds liktenis?Var jau itin labi dzīvot arī bez šīm avīzēm,bet ja kas pienākas ,tad tas arī pienākas un neviens nedrīkstētu vienpersoniski man to liegt.Vismaz es tā domāju.
Nē, mums Kārļos arī jau gadu gadiem nenes, ja kāds grib, var pats iet uz pastu pakaļ...
Ogresgalā Kaleidoskopu var paņemt Bibliotēkā.