IKI veikals nekaunīgi šmauc pensionārus
Veikals Ogrē IKI SKOLAS-4 ar akcijas sludinājumu aicina pensionārus iepirkties,jo ir 10% atlaide,bet kasiere paziņo,ka 29 augustā pulksten 13-00 paziņo ,ka akcija šodien nav spēkā .Veikala vadībai nav kauna.
Kasiere neko nevar noteikt , viņa tik ievada ciparus un spiež pogas savāc piķi. Ja atlaižu nav sistēmā tātad to nav. Problēma nav kasierē bet BODES vai pat ķēdes vadībā :)
Iki tiešām šmaucās, uzrāda akcijas preci, bet reāli veikalā nopirkt nevar....
Juris jau saka-kauns veikala vadībai,ne vis kasierei!
Jā, prakse ar cenu pie preces un citu cenu kases aparātā IKI ir ļoti ierasta lieta 4x esmu mēģinājusi nopirkt akcijas salātus un visas 4x it kā nejauši akcija bija beigusies, bet vecā cena palikusi. IKI vairs neiepērkos, ir taču daudz citu veikalu Ogrē :)
Un kas tādu blēdi kā IKI ielaida Ogrē, kas telpas iedeva?
Kā tad tā,skatlogā ir akcija bet kasē nav,ko tad tās veikala dāmas ir tik nevarīgas,ka nevar to sludinājumu noņemt,bet es esmu pārliecināts,ka viņas visas ir vienaldzīgas pret pircējiem,jo preci piegādā no Polijas par santīmiem ,bet pārdod par latiem
Un kas tādu blēdi kā IKI ielaida Ogrē, kas telpas iedeva?
visos veikalos ir sava neskaista puse ;) lielajā maximā piemēram redzēju plauktu PILNU ar desu kam termiņš bija beidzies... tā ka visos veikalos šodien ir jābūt UZMANĪGAM - neviens taču nepiespiež pirkt to preci ja akcija nav spēkā...
Nu nespiež jau gan.Runa nav par to,spiež vai nē.Runa ir par veikalu negodīgu attieksmi pret mums -klientiem.Ievilināšana ar akcijas precēm,zemākām cenām,kā tās ir realitātē,vecas preces tirgošana-tā visa ir krāpniecība,cilvēku negodīga izmantošana,klientu nicināšana,jo varbūt mulķīši nepamanīs utt.Visā ,vai vismaz visā pasaulē šādas metodes netiek uzskatītas par slavējamām.Un tas ir veids kā veikali zaudē klientu uzticību.Es personīgi arī negribu iepirkties veikalā,kur mani mēģinās apkrāpt un visādi demonstrēs,ka es esmu otrās šķiras cilvēks,kurš nav spējīgs domāt,rēkināt un vispār ko saprast.
Šādos gadījumos jārīkojas sekojoši- jāatmet kauns pie malas, un jāpieprasa naudas starpība, jo saskaņā ar PTAC likumu, ja cena kasē atšķiras no cenu zīmē norādītās, veikalam ir pienākums atlīdzināt pircējam starpību, tas ir pārbaudīts daudzas reizes, tikai tam vajag iekšas.
Un vēl kādas! Šie šakāļi visiem spēkiem cenšas atkratīties no neapmierināta klienta.Viņi taču skaidri zina,ka nav notikusi kļūdīsanās, un tad jau veikala darbinieki vienmēr ir gatavi sadarboties,bet gan apzināta krāpniecība.
Nuu Desas gaļas atlaides , tas Latvijā diezgan ierasti . PAR MAZ konkureneces un publika pastulba. Man piemēram arpus Latvijas patīk iepirkties pie mājas esošajā Delhaize un Carrefour veikalos tur cenrāži pie katras preces ir elektronski mazi škidro kristālu displeji kur rādās cena , iepirkties tur intresanti jo prces cena maianās PĀ STUNDĀM piemēram Gaļa / Maize no rīta ir visais ievērojami dārgāka nēkā pēcpusdien bet pirms slēgšanas vai nakamajā dienā šis tas maksā 2x lētāk :):) Par termiņiem vispar nav runa tad iedega sarkana lampiņa plaukta galā :)
Par kuru valsti ir runa?
Sodien nopirku vecas lipīgas un glumas krējuma sardeles 2.80Ls Termiņš uz iepakojuma 15.09. Tātad kad kautko līdzīgu iesver ir obligāti jāatplēš maiss un jāpačamda, vai nelīp pie rokām.
Luni ,par kuras valsts veikalu tīklu tu runā?
Jolanta : Beļģijas
Tai veikalā jau skatoties uz gaļu un desām ir redzams, ka tās nav svaigas.Es nesaprotu, vai tiešām vēl ir cilvēki, kas tur iepērkas. Nav saprotams, kas notiek Ogrē ar veikaliem, RIMI vai kādu citu normālu veikalu nav, bet toties pretīgie Evji savairojušies un tad vēl IKI - punkts visam.
to anonīms :Laikam nezini nevella no likumiem par kuriem raksti.Vienīgā un pareizā cena ir kasē,bet ja viņa nesakrīt ar cenu plauktā tā jau ir attiecīgās nodaļas darbinieka nolaidība.Cenu starpību izmaksā pēc veikala iniciatīvas.Ja veikala vadība nepiekritīs atmaksāt starpību tad neko nepanāksi,vai Tev iekšas ir vai nav.
Neviens Speciāli nekad nemēģina šmaukt vai mānīt klientus. Vai tad veikala darbiniekiem būtu jāpārbauda, vai sardeles iepakojumā ir lipīgas vai nav? ja tie darbinieki paku atplēsīs , tak atkal nebūs labi, jo taču iepakojums ir sabojāts :D
Ejam visi uz Maksimām un stāvam rindā pēc nocenotajām precēm, kuras tūdaļ pat ir jānoēd :D
Un tie kas nezin,kāpēc Cenas nesakrīt :D - Pēc kodiem mēs pārējie skatamies. salīdzināt vajaga - salīdzināt.. "D