Lielvārdē pie maximas uzmanat savus makus

Lielvārdē pēdējā laikā pie maximas no somiņām izok makus es to biju dzirdējis bet pagāšo sestdien man pašam nozaga maku ar visiem dokumentiem ja kāc ko radzēja lūdzu ziņojat

sīkais , 2011-08-17 20:15:07

Maks uz "Sīkā" varda jaa? , nelieto maku un neviens tev neko nevares nozagt , cilvekus kuri nelieto makus nepazog , tas daudz grutak neka vienkarsji "Izvilkt maku" :)

Lunis , 2011-08-17 20:39:20

Kur tad lai liek naudiņu, ja ne maciņā?

Inga , 2011-08-17 21:09:11

Inga :Kabatiņā :)

Lunis , 2011-08-17 21:22:40

Luni a tiesības kur tad liek arī kabatā

sīkais , 2011-08-17 23:01:56

Lunim nesaprast maciņa jēgu. Viņš dzīvo pēc principa, "nav naudiņas, nav maciņa"!

maciņš , 2011-08-17 23:28:52

sīkais : Bet PROTAMS ! Savulaik menesi nodzivoju Barelona kas ir Eiropas kabatszagļu galvazpilsēta. Djela bija nesezona pietam esmu pieradis pa aziju figuret dziezgan drosji. Dzivoju bordelī , par cik esmu brivi pieradis komunicet ar visikem un cilveki to jut man tur burtiski katrs atrais apsargas vai veikelnieks teica TA NEDARIET jus aptiris staigaju ar 15t Eur vertu kameru rokaa vislaik un sjie visloaik saka TA NEDARIET baigi pieversj uzmanibu , nu beigas vienreiz kartigi sadzeram ar vinu sjitadu un vins pastastija ka VIETEJIE nelieto nedz makus nedz visu bazj viena kabata , vinji vienkarsji sabasjj saber visu visas kabatas un neviens vinjus neaptira. "kABATU" ka tadu spej aptirit tikai labs profss kadu musdienas NAV , zog visadi narkulji smulji un berni , vinji speja tikai "Izvilkt prieksmetu" piemeram maku vai atslegas , neko "Neapjomigu" vinji nevar izveilkt vienkarsji neprot un nav rentabli . Liaki kad profesionals zagkis tev izvilka naudu un atlika atpakal 3 rubljus ko majas aizbraikt sen sen ir nebutiba:) Man pasjam ir fasntastisks gadijums tepat Latvija , men reiz nospera mobilo no kabatas loti labs specss , tacju vinjam nepavaicas FATALI , man tapat ka vinjam ir daudz specifisku iemanju un nikju , ja armijas laikoss tas bija sjaut nevelkot ieročus no kabatas vai caur sienam un daurvim utt. Tad musdienas es "Sauju neskatories" ar kameru juti gan vizienu gan merkji pec SKANJAS / Skatiena . Tad nu nospera man telefonu PULI un kautka vin sizvanijas NETALU un es automata "Izsjavu" uz vinju , tas čalis bij labss profss , truba pec ~5min atgreizas mana kabata ar novelejumiem "Izbaudit svatkus"

Lunis , 2011-08-17 23:33:26

to lunis : totāls lohs un dirsējs esi, savās fantāzijās vēlamo uzdod par esošo - pats tam arī noticēji,
ko samurgoji ? ? ?

ome , 2011-08-18 00:45:51

ome : Intresanti cik personifikacijas tu spej izdomat , mes jau te no skaita esam nojukusji :D :D

Lunis , 2011-08-18 00:59:45

Man šķiet, ka es lasu komentārus tikai tādēļ, lai paķiķinātu kā tauta uzvelkās par Luņa komentiem:-)))nu nevarat jūs izskatās "pavilkt'viņam līdzi!!!

Dace , 2011-08-18 08:42:25

A kas te ko pavilkt vai nepavilkt Lunim līdzi?! Tie, kas dzīvē redzējuši kaut ko vairāk kā Latvijas "pīļu dīķi", pa pasauli pabraukājuši un ar galvu draudzējas, lielākoties var piekrist, bet pārējiem viņš ir eksotika:)

Emils Hegle , 2011-08-18 08:58:51

to Emils Hegle , 2011-08-18 08:58:51
Kā naglai uz galvas! :)

Zaķis , 2011-08-18 09:08:33

Lunis ir vienigais, kura delj ir verts iemest aci sai portala. aa un vel anekdotes dazreiz ir labas kreisaja sturii. Be tlunja komenti ir vienkarsi super.

sos , 2011-08-18 10:45:54

Dace, tāds jau ir Luņa nolūks! Uzkurināt publiku, un nodrošināt sev pastarpināti/tieši piederošajam portālam pastāvīgu apmeklējumu. Jūs tik pavērojiet Luņa operatīvo atbilžu sniegšanu forumā/rakstos iepļutīto - parasti tās tās ir 3/5 minūtes.

brand new , 2011-08-18 10:48:02

Tas liecina tikai par to,ka cilvēks visu laiku sēž ogrenetā. Japāņiem ir teiciens-mācies dēliņ,citādi visu mūžu pie kompja sēdēsi.Es arī esmu visu Eiropu izbraukājusi,daudz ir būts austrumos,daudz strādāju,arī daudz pelnu un tiekos ar dažādiem cilvēkiem,bet par Luni varu teikt-nu pajoliņš gan.Jo cilvēks vairāk zina,jo mazāk plātās.

Zuze , 2011-08-18 11:12:58

Zuze : Tas ir LATVIEŠU teiciens saule:) Zini kāds bija pirmais teksts ko man izdvesa šefs un biznesa partneris kad atgriezos no mācībām Vacijā pirms tikšānas ar kolēģiem . "Tu tik nevienam nesako to ko tu zini !! Tas ir tavs bizness!" man tas bija šoks. KOPŠ TĀ LAIKA stastu pilnīgi visiem kolēģiem pilnīgi visu ko zinu un ja nezinu tad pasaku kur uziznata . Visi mani skolotaji ir ŽĪDI , Krievi , Fraņči , Amerikāņi , Vācieši un tik VIENS Latvietiss "Piespiedu kartā" sava veida barters par ko viņš šausmīgi pardzīvoja jo zinaja ka es visiem izstastīšu ko viņs apstākļu spiests man iemacija :):)

Lunis , 2011-08-18 11:27:11

Es nestrīdos-varbūt arī tu esi foršs čalis.Droši vien ,ka tu daudz zini.Bet katrai lietai sava vieta.Tu protams dari kā pats gribi,bet es atzīstu šādu patiesību-nemācīt nevienu,ja viņš to nelūdz.Turklāt vēlams lai lūdz 2 reizes.Jo citādi,ja tas nav patiesi nepieciešams,paša gribēts un pieliktas pūles lai to iegūtu-cilvēks tā kā tā nespēs novērtēt.Visvairāk jau nepatīk,ja kāds neaicināti demonstrē savu gudrību.

Zuze , 2011-08-18 11:37:23

Vispar publika jūs intresnta , lielās bankās un lābās privātfirmās sēžat , pa kādai majasaimniecei. Visvairak mani uzjautrina spalgi bļaujošie tiešie konkurenti . Nu kur var būt tik aprobežoti muķi un mainīt nixus bez gala nemainot adreses. Nu pilnīg nezinu smieties vaio žēlot, ja cilvēks stulbs tad uz visu galvu galvenais jau gadiem:):) Vinens gan man silda sirdi , lai gan vairums publikas ir "No Rīgas" tā vērīgi seko Ogres notikumiem realā laika režīmā , reals prieks:)

Lunis , 2011-08-18 11:43:29

Zuze : Foršs čalis esmu foršiem čomiem , pārējiem kā pelnijuši :)

Lunis , 2011-08-18 11:46:48

man arī patik Lunis, pat ja vins reizem muld.Bet tas ir forsi! Un intersanti!

rose , 2011-08-18 12:04:22

Zuze : Man piemīt kāds profesionāls kretīnisms kas šokē daudzus , pareizāk daudzas. Akurāt nāk no labam rietumu skolām un skolotajiem. Saucas "Nejaukt biznesu ar pārējo" Pastāstīšu ka anekdoti pie pusdienām. Pie mums apgrozās daudzas Zuzes un citas būtnes ar ne mazāk labam izglītībām un algām jo jus tak "Varat atļauties" , tad stāsts par to. Atnāk kārtējā Zuze pasūtījusi greznu interjeru , exsotiskas vakariņas , koroče viss KO var atļauties. Protams vēlas to saglabāt ka varēja atļauties. Kad viss standarta rutīnais , garlaicīgais iziets smuki efektīgi daiļi uztaisīts , sakas fināla sērija , tā teikt "Iecerētais saldais" , iedomājies , grezns interjers puskrēsla kamīns sveces , exskluzivi servēts galds vai ratiņi , viss liekais jau sen ir aizlidojis dažādos virzienos un piefiksēts , te nu programmas nagla gandrīz vienmēr viena tā pati kārtīgs špagats un "Rotaļas pašai ar sevi" , mana reakcija "Oooo visai simpātiska mantiņa , šito mēs ar smuki uztaisīsim" , tici vai nē 99% gadījumu iestājas viņām ko džeki sauc par 5.1/2 un gandrīz vienmēr seko teksts "Vācies" . Ko es ar smiedamies pie sevis vienmēr arī daru :):) Tas motīvs kāpēc mes vienmēr kaut ko sākam darīt tikai pēc rēķina apmaksas :):) Kur motīvs , nemēdzu jaukt biznesu ar pārējām lietam nekad un nekur , pa 25+ gadi 100.000 reiz redzēti skati un gājieni mani neiedvesmo. Kāpēc teksts , pavisam vienkārši , man nešķiet interesanti šabloni un garlaicīgi gājieni lai kādā joma tie ari būtu , lai ari kādam šķistu ka "Viņš nu var atļauties visu" jo ir gana visu redzējis bijis un mācījies. TĀ NAV , rutīna un šabloni neliecina par lielu sapratu un gana labu izglītību. Acīm redzot nesi pie pietiekami bagātiem cilvēkiem bijusi un mācījusies , man tadi ir rados , esmu pie viņiem dzīvojis viņu man apmaksāja izglītību , visur kur vien es velējošs. Velējos lietas kas mani izklaide un relaxsē . Būtība man ir gana laba komanda un projekti lai varētu atļauties laist Luni uz nebēdu , lai cik tas tev ar neliktos dīvaini tas lauj ari normāli dzīvot , nodarboties ar ko vien ienāk prātā pilnīgi bezrūpīgi:):) Kā esmu daudzkārt teicis mans mērķis nav pasakaina peļņa ka daudziem nabagiem , mans mērķis ir vienkārši neko nedarot labi pavadīt laiku un nodrošināt sevi tada veida , to es ar visai veiksmīgi daru , ar metodēm ko man savulaik un joprojām māca labi skolotāji . Ne šablona un nestandarta metodēm , tas nepaļaujas standarta loģikai un neietilpst nodrāztas shēmās , bet gana efektīgas. Zuze DZĪVE NAV CĪŅA tā jābauda tā lai sagādā prieku un labsajūtu. Tad nevajadzēs sargāt maciņus un iepirkties Maxsimās , maciņus nelietosi un pārtiku piegadās Zemnieks svaigu un tīru no dobes.

Lunis , 2011-08-18 12:38:03

Lunis , 2011-08-18 11:43:29
Vai ar sho teikto, tu akceptee man mineeto?

brand new , 2011-08-18 23:23:52

Dīvaini,nesapratu kas īsti tevi tā ievilka. Visi esam brīvi cilvēki,katrs drīkst darīt ko grib ,dzīvot kā patīk un kur patīk.Kur te problēma?Nu gribi tu būt visgudrākais,kas tad liedz-esi.Sabiedrība ir tāda, kāda viņa ir ,tu šai vidē dzīvo,tad izturies ar cieņu,un viss.Tici man-nevienam neskauž,ja tev iet labi,vai tu daudz vari.Sīkais nevienam neprasīja padomu kur iepirkties,kur glabāt naudu.Viņš dalījās pieredzē un brīdināja citus-pie Maxima zog.Un viss.Tas nevar kalpot par iemeslu,lai cilvēku sāktu gari un plaši pamācīt.Jo vairāk,ka nevienam to nevajag.Ja grūti apvaldīt emocijas,ātri jāiekarst,moka doma par to visi stulbi,varbūt der kaut psihologa konsultācija.

Zuze , 2011-08-19 00:03:09

Varbūt Lunis kaut ko no Tevis teiktā beidzot sapratīs? Cerams, ja ne, žēl, ļoti žēl, ka vāji būs "pielecis".

Zuzei - piekrītu! , 2011-08-19 07:06:56

Lielvārde - kultūras centrs, bez maz vai 1 no Latvijas epicentriem pamazām, uz rudeni kļūst krimonogēnāka. Bezgožiem ir vārds, vara un vēl lunisks atbalsts no apkārtējiem.

ne-smiekls , 2011-08-19 09:34:23

brand new : Pat ja es tieši atbildētu vienalga nesaprastu . Teikšu kā taviem kolēģiem kuri man šo jautajumu uzdod jau dažus gadus. TIEŠA atbilde "Atrodama fraņču teātra klasikā" exskluzīvs viņu izgudrojums , darbojās izcili.

Lunis , 2011-08-19 09:55:50

Zuze : Tu esi gudra un smuka to es zinu , tik tev ir kada butiska problema kura pašai nemanot padara tevi "Viegli ietekmējamu" pilnīgi jebkura vizienā. Problēma tavā galvā un domāšanas algoritmā. Nu iedomajies pienac tu pie "Veikala" somiņā tev maciņš kurā kartīgi saliktas visas kreditkartes tiesības , kalendaritis un pi''kitis līdz 100-200Ls vairak tu skaidrā makā bieži neturi . Neesi tak muļķe no laukiem kam liels maks "Portfelis" piestūķets ar paris štukām kautkā izdevīgai iepirkšanai . Kas ir 100Ls štrunta papīrītis , parasti cilvēki kuri dzīvo lielpilsētās kur pamatīgi zog samaina tos 100Ls banknotes pa 20Ls nosaciti var but piemeram 20Eur vienalga , ja tev kads uzbruk sper utt. Laupijums ja vispar tads ir ir 20 naudinjas pirmais 20 ko tu pats iedod vai izvelk no kabatas VISS parasti vairak neko nenosper. TEV @ Paķim nosper VISU kas makā visos gadijumos gan kad apsper pie veikala transporta utt. Gan kad uzbruk un iedod pa galvu. Tiem kas tam gatavojas un zin visos gadijumos zaudejums ir VIENS PRIEKŠMETS ko pirmo izdevas sagrabt iedeva utt. Talak par domāšanu , tu parak daudz lasi visadus Cosmo , Santa utt. Tie ir neticami primiotivi veidoti izdevumi kuri balstas uz "Pateretaju psihaliģiju" un bailēm kautko izdarīt nepareizi , tapec tur viss izkartots iekartots un pasniegts TA lai tu justos komfortabli un droši un kliedetu savu vieglo stesiņu par kautkadu siku kreņķiti , ir taču tā tu atvret un KATRU REIZ tur kads sikums ir bijis noderigss izlasams TIEŠAM SIKUMS bet nodereja arī šoreiz. Istenība tas viss ir ļoti smalki izreķinats izsvērts un ievietotosts tieši tur un ta lai tev "Nodereja" bet ne parak dzilji aizķera bet stresiņu tomer noņema. ASAS izjutas tu ķer darbā , tur viss ir nopietni , jadoma atri pamatigi un nopietni. TIKAI tev piemit butiska vajiba , cilveks kurš ierauga pamana ka tu lasi piemeram Cosmo piemeram Santa , Piemaram utt. MOMENTA paarsledzas uz domasjnas algoritmu ko piedava KONKRETS produkts un 90% gadijum tarapa tiesji tavas vajajas vietas precizi prognoze tavu reakci un MIERIGI nostumj tevi taja vizriena kursj vinjam vajadzigs. Busi godiga gimenes mate , ar vissu "Prefekti izcilu priekzimigu" gimenes dzivi un NETICESI SAVAM ACIMA kad no rita pamodisies leta viesnica ar kautko pirms dazjam stundam ieraudzitu :D :D . Tev paveiksies ka tas buss tikai "Kruķijiens uz piķi" lauvas tiesa gadijumu tas ir daudz nopietnak , tavu bossu krukijiens visu biznessu. Ja zini DROSJI kur atridas 1 un 5 un 10 , pat nezinot nekludigi var TRAPIT gan 2-6 gan 12. Lai visadiem Valdiem buti intresanti , Piemers , vai visi zin visadus varenos karotajus Krievus Vaciesjus Jeņķus , cik tur Eriks Hartmans [Erich Hartmann] bija 352 Krievu lidmašinas notriecis viens pats , labakais krievs Ivans Kožedubs 62 Vāciešus , labakais Soms Ilmari Jūtilainens lidodama ar vecu divplaksni aizsutija pie teviem veselus 94 Krievus viens pats. Toss mes taka puzlidz zinam Savukart par Japāņiem zin retais , viņu otrs labakais lidotajs bija Tetsuzi Ivamoto kurš itka esot notriecis 81 jeņķi , pēc viņa naves 1955 gadā no alkaholisma ,depresijas un pēc operacijas asisns saidesjnas atrada viņa siku smalku dienasgramatu kurā viņš sīki bij aprakstijis visas savas uzvaras kopa 251 notriektu pretinieku , lieta pavisam vienkārša čalis bij pilnigi nevaldāms dzērajs laiku vadija dzerdams un dzivodams bordeļos vairaka reizes bij meģinajumi viņu nodot kara tiesai jo pat uz apbalvošanu viņui nacas vilkt lauka no karteja bordeļa un vest pie sajegas. Kapec tik milzigs skaits uzvaru un tik maz pieskaitito , gluži vienkārši viņš nebij apgrutinajis sevi ar formalitatem pa pilnigam palim lidosjis atzimejis "Burtnīciņā" un devies kost talak , 81 ir ta ko kolēģi vai kadi citi pierakstijuši viņam viņa vieta :):) Izdivošnas un uzvaras algoritmss IZCILS ari ekskluziva Japaņu taktika kas saudzas "Dzerajs" pilnigi neprogozejams idiots , uzvaret tadu praktiski nav iespejams jo nekas nav nedz paredzams nedz irzeķinams uz priekšu tik ja gadas "Cucene" tas gadas reti :):)

Lunis , 2011-08-19 11:05:06

Lunis man atgādina tādu Plotiņu, kas Ogrē bieži ar visiem runājas, bieži lieo apinīti u.c., arī daudz pasaulē redzējis un erudīts pilnīgi visās jomās

ehh , 2011-08-19 12:30:25

Kādam nolūkam tu to raksti?Cilvēku pazinējs tu esi draņkīgs,jo turies pie ierastajiem standartiem.Viss ko tu uzrakstīji par mani-galīgi garām.Es tā nedomāju,nerunāju un nedzīvoju.Ko es daru un kā,uz tevi tas galīgi neattiecas.Pēc padomiem un pamācibām nealkstu.Ja būs vajadzība pēc padoma-pajautāšu.Lai katrs dzīvo kā viņam tīk,nevienam nav tiesību otru mācīt,ja tas otrs to neludz.Starp citu-tu pārāk izplūsti.Cilvēkam ar matemātisko domāšanu derētu būt daudz lakoniskākam un konkrētākam,ja gribi lai tevi uzklausa.

Zuze , 2011-08-19 12:42:49

Zuze : Tu esi jauka , tu pati visu pastāsti , tai skaita ari kautko noliegdama :) Kapec es ko stastu , nu ka lai saka , motivs var but lidzigs ka liekot pirmaja lapa anekdotes:) Jauku wikendu.

Lunis , 2011-08-19 17:13:02

Tu slims vai,bāleliņ?

^^^^ , 2011-08-19 17:50:13

^^^^ : Tu dakters v?

Lunis , 2011-08-19 19:47:26

Nemaz nav jābūt dakterim,tu pats savas problēmas izliec apskatei.

^^^^ , 2011-08-19 23:10:04

^^^^ : Lai tik skatas , man amatier mediķu diagnizes labi isina rutīnu darbaliku :) Kopš pamatskolas izklaidējos čakarēdams visadus testētājus pēc savas patikas , kad man bija ~3 gadi jau tad LU Filazofijas faķī uzjautrināju publiku diskutēdams ar profesoru Veģinu apspriežot pieņēmumu sistēmu šis man jautaja "Juanaiscilvēk kādā krāša man uzvalks" uz ko es atbildēju "Pieņemsim ka zils" kursabiedri bija krampjos.

Lunis , 2011-08-19 23:49:26

Vai tu neesi beidzis sociālās integrēšanas koledžu?.Programmētāji un administratori viņu krutākās profesijas.Pie mums viens no viņējiem strādā.Runā precīzi to pašu ko tu.Proti-visi ir mēsli,zemāka kasta,gudrs ir tikai viņš,idiotu bari visriņķī utt.,sevi identificē ar Napaleonu,bet matemātiķis no dieva.Vai jūs neesat brāļi?

^^^^ , 2011-08-20 19:22:10

...smieklīgākais ir fakts, ka tie kurus Lunis aizskar, patiesībā neko vērā ņememu nav likuši pretim, tikai kādu aizskrošu komentu un viss :)

Luni: Tev paveicās ka bildējot mediķu piketu Tu biji uz gājēju pārejas...citādi nebūtu bremzējis :P :D:D

Matīss , 2011-08-21 18:44:32

Matīss : Man patīk laiku īsinot papļāpāt ar Baibiņām , tā par šo par to par neko ar vieniu aci skatoties viena monitorā ar otru citā :) Iedomajies nav man kā citiem tupi geimi jārubī kamer kautkas lēnām notiek , varu saturīgi pavingrinat smadzenes būvejot jauko būtņu un aprobežotu onkuļu "Portretus" vadoties no viņu izpausmēm neirozēm , bailēm :):)

Lunis , 2011-08-21 20:41:04

kkāds stulbums,kāpēc es nevaru naudu likt makā-maku somā-somu uz pleca??????kāpēc man jāslēpj nauda pa kabatām?kāpēc kkāds kretīns var apzagt citus cilvēkus un būt nevainīgs?????
Kas notiek? zaglis ir goda vīrs,bet es maita kura liek naudu un dokumentus makā!!!staigāju un kaitinu nabaga zagli ar savu īpašumu!!!!!!????!! varbūt es ko nesaprotu?

veča , 2011-08-22 21:07:23

Lunis ,atbildi,gaidu vērtējumu,sprediķošanu,apsaukāšanu utt.

veča , 2011-08-22 21:09:26

veča : Tevi uzreiz var atpzīt mīkstos Vidzemniekus , Kurzemē tads pieņemums "Ja kaimiņa kaza nograuž tavus kāpostus , tad nevis kaza vai kaimiņš vainīgi bet TU esi bijis stulbs un nenovīdigs jo neprati savu mantu nosargat " Bet katram savss protams :)

Lunis , 2011-08-23 00:18:54

Forši Lunis;Ja kāds iedos Tev pa olām Tad jau pats vainīgs ka savus pautus nemāki nosargāt!?!?!?

veča , 2011-08-23 20:57:56

Lunim kārtējais pļūtamais piemeties?Ogre saturies!

Sančo , 2011-08-23 22:51:55

Luni: Mazliet nolaidies uz zemes,jo neesi ne bagaats,ne izcili gudrs....dziivo Kegumaa,maajaa tev baigaa cuuku kuuts..labaak saved kaartiibaa sevi un visu ap to...un tad varbuut staasti savus piedziivojumus un maaci citus...Kas tev ir licis domaat ka esi vissuvarenais?????????

mieriigaa , 2011-09-25 00:42:31

Beidzot visuma valdnieks atmaskots un nolikts pie vietas !

^^^^ , 2011-09-25 02:39:40

Mistkastnieks tomēr rullē :D:D

qwer , 2011-09-28 02:11:27

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet