OGRES NOVADA SOCIALAS DIENESTS!!!!!
Es gribetu zinat!Vai vel ilgi sociala darbinieki nirgasies un pazemos cilvekus?????
Vini pret mums izsturas ka pret mesliem,tas jau ir neisturami.
Es domaju ka tur visus ir jaatlaiz no darba,un japienem tos cilvekus,kuriem tiesam rup cilveku likteni.
Vaditaju Auzinu sen jau bija japamet savu kreslu.Jo darit vina neko nevelas.Sez tikai un silda savu pakalu un skraida pa atvalinajumiem.Un neprot runat ar cilvekiem.Nirgajas par viniem un apruna,pati ar savam ausim dzirdeju.
Palidzibu dot tikai tiem kam pati velas.Kaut kadiem dzerajiem no Indranu ielas 7,naudu par malku izsniedza.Vardu un uzvarsu nerakstisu.Bet vini to naudu nodzera viena diena.Tikai man tads jautajums,prieks kam viniem malka????Ja viniem sataisija gazes apkuri!!Bet man ateica palidziba,jo es itka neatbilstu socialam statusam.Un nemot vera ka man ir trucigas izzina.Vai tiesam mes palidzam tikai saviem radiniekiem un tiem kuriem pasiem velamies.
Es loti gribetu lai jus darbinieki noklutu musu cilveku situacija,un tad es paskatitos ka jums tas apniktu.
A Auzinai es iesaku pamest savu darba vietu,tev jau pietiek sildit savu pakalu.Jo sildi vinu jau vairak par 20gadiem.Jo stradat tu tik un ta neproti.
Vai ļipa trīc to visu pateikt aprunātajai kundzei acīs un ar ko tu atšķiries, ja pati aprunā cilvēkus aiz muguras?
Jau vairakas reizes ir teikts.Bet pa vienu ausi iekasa un pa otru ara.
Jau vairakas reizes ir teikts.Bet pa vienu ausi iekasa un pa otru ara.
Tas atkal pa vienu un to pašu "Neiejūtīgo" tantuku ?:)
ne, nu visus tur gan nevajag atlaist.....tur 1 stava, ja nemaldos 10.kab. strada tada jauna meitene.....nu tiesam atsauciga un sirsniga, nevar salidzinat ar Salenices igno dzeligumu un Margevicus uzputigo attieksmi
Diānai...atkal sākās,totāls sviests....ir taču 21.gadsimts!!!!! tādēļ ir jāraksta oficiāls iesniegums,kuru nevar atteikt,jo ir jāizskata un jāatbild!!!!
Bet papētiet to sociālo māju no malas,tā taču ir PĪPĒTAVA,jo ej jebkurā dienas laikā tad tie sociālie darbinieki pīpē visu dienu pie visām ieejas durvīm un itsevišķi tā saucamā friziere IRINA pīpē un saņem algu ,bet trūcīgajam nepaliek ko dot un par viņu var panirgāties
Par jauno meiteni man nav nekadas pretenzijas.Jo vina tik tiesam ir loti jauka.Vina vienmer palidz un paskaidro visu.Vieniga kura no visam ir noramala.
He, varu lepoties ar savu māsu, ka viņa lieliski paveic savus darbus (es domāju to jauno meiteni)
nevajag citiem sliktu novēlēt.
Lai beidzot parejie darbinieki ari sak stradat.Nevis sildit savas pakalas un skraidit pa atvalinajumiem.
a kura kabineta strada ta jauka meiteniite????????
JA IR GRUTIBAS NAKIET UZ SARKANO KRUSTU OGRE.ZINIBU IELA8.
A kas tas par sociālo darbinieku,kuram vārds ir Ivars.Brauc ar sociālo mašīnu,tēlo baigo kundziņu.3
Kas ir sociālais dienests? VSAA jeb tas ir kaut kas cits?
Katrā ziņā... VSAA tiem cilvēkiem kas strādā ar cilvēkiem maksā tik mazas algas...ka diez ko liela izvēle darbinieku ziņā nav ;) Kas piekrīt, tie arī strādā. Sarkanajā krustā manuprāt strādā tieši tie kas vēlas palīdzēt... bet vispār... labākā palīdzība būtu katram iedalīt dārzu, kur audzēt dārzeņus utt un kaut kādi darbiņi lai varētu nomaksāt komunālos rēķinus un pienu maizi nopirkt... radikāli, drastiski, bet manuprāt ļoti godīgi un motivējoši. Protams, ka invalīdi utm cilvēki ir cits stāsts.
...jā,es arī zinu dažas kundzītes kuras strādā,bet sociālie iedeva mazturīgo statusu???Tā ka tur tikai pazīšanās ir cieņā!!!
Tur atteiksme pret cilvekiem šausmiga. Pati tur gaju un katru reizu ar stressu. paliku viena pati ar bernu un tik gruti dabut atbalstu arprats, katru reizu jutos paziemota! Vini pat ne paskaidro nekadu informaciju, ne to ka palidzubu :(. es japrojam soka no tas iestades!
P.S atvainojos par kludam, esmu pus latviete pus kriviete :)) ar cienu :)
Man tikai vienu reizi mūžā ir nāciet iet pēc palīdzības uz Ogres sociālo dienestu, un es varu par darbiniekiem teikt tikai to labāko. Bija saprotoši, un, iespējams, pat izglāba man dzīvību, jo man pietrūka līdzekļu dārgas terapijas pabeigšanai. Tiku pie izziņas un bezmaksas zālēm, pabeidzu ārstēšanos, un nu jau esmu praktiski vesels.
Es domāju, ka daudz kas ir atkarīgs no paša klienta attieksmes.