Kaķa glābšana!!!

Gribu izteikt ''PALDIES'' šā rīta ugunsdzēsēju komandai ar mašīnas numuru 103.Kura tika izsaukta uz Ausekļa ielu 16.Tik bezatbildīgi pildīt savu darbu...Mūsu laikos,acīmredzot,cita nelaime nerūp.Nemot nost kaki no koka,viņš tika nomests zemē vēl 2reizes.Kā rezultātā mincis nomira.

Linda , 2011-07-13 09:28:37

Ko nozīmē "tika nomest vēl 2 reizes"?

e , 2011-07-13 10:22:36

Esmu arī saskārusies ar paviršo attieksmi- pretīgi.

Aj , 2011-07-13 10:27:03

nu žēl minkas

inga , 2011-07-13 12:22:38

cik ta augsts bija tas koks? esmu redzejis kakjus kas lidojusi no 5.staava lejaa un nekaada vaina.

DD , 2011-07-13 15:50:02

2 reizezs nozīmē tas,ka kaķis tika sabiedēts,kad viņam līda klāt.Tomēr,ja redzat,ka viņš ir sabijies,tā kā varēja padomāt par to,lai to visu pārtrauktu.
Kaķis sākumā nokrita no balkona 5 stāvā,tad tādā pašā augstumā uzrāpās kokā.Kad atbrauca ''glābēji'',uzdzina viņu kokā apmēram 7 stāva augstumā.Tad bija vēl viens kritiens un tad vēl viens koks 3 stāva augstumā.Nu tad izrēķiniet paši,cik reizes mincis krita un no kāda kopumā augstuma.

Linda , 2011-07-13 18:39:37

Linda Jums steidzīgi jāgriežas pie psihiatra. Un vel es nesaprotu kādēļ glābēji tērē nodokļu maksātāju naudu un brauc uz visādām muļķībām !

krabis , 2011-07-15 17:22:59

Lindiņ ,nākamo kaķīti turi istabā un ārā ved pie siksniņas.Ja tomēr arī viņš uzkāps kokā, pacieties ,kā uzkāpa tā arī nokāps.Neviens kaķa skelets kokā nav atrasts.Un ja tajā laikā 103.mašīna būtu bijusi vajadzīga cilvēku glābšanai ?Padomājiet pārējie dzīvnieku mīļotāji.
Izsaku līdjūtību.

Laikam sliktais , 2011-07-15 22:32:00

Linda, laikam nezini, ko nozīmē īsta nelaime, ja atļaujies te stresot pati par savu nolaidību. Neticu, ka to kaķi jau nu tīšām kāds dzina kokā, cilvēki centās, un tāda ir tava pateicība... Linda, tev vēl augt un augt...

fifa , 2011-07-17 01:31:10

Es domāju krabim jāaiziet no šīs pasaules, jo truli izaudzināts. Visā pasaulē notiek glābšana.Un tās nav muļķības. Pārpratums, ka tādi kā krabji pa šo zemi staigā. Ja viņš dara pāri mazākajam, tev gan dieviņš sodīs, atceries manus vārdus. Ilgu gadu pieredze rāda, tādiem atnāk nelaimes. Kā jūs mietapauri domājat, kāpēc cilvēkam blakus ir suns un kaķis? Ja nezinat, tad painteresējies?Bet zinu vienu , nelaimes atnāk vēl lielākas nekā pāri nodarījums. GAIDIET.

to krabim , 2011-07-19 19:50:59

ir redz'eti kakju skeleti augstu kokaa! sirds saraujaas redzot taadu skatu ! nevajag ironizeet ,ir kakji ,kuri neprot noraapties no koka ! man ir divi kakji,viens prot atpakalj gaitaa kaapt lejaa, otrs momentaa griezaas rinkjii ar galvu uzleju,protams taa nevar tikt lejaa no augstuma !
karabi,tu pats jau esi visu pateicis par sevi ar niku- KRABIS!

x- laikam sliktajam , 2011-08-17 10:04:30

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet