apsargi jumis veikalaa

vakardien iegaaju veikalaa jumii malkalnes prospektaa.biiju ar bernu ratinim.rati diezgan palileli un tapeec es nepaneemu grozinju.bet arii iepirktis nebiiju domajusi.vienkaarshi iepaziities ar cenaam jo ilgu laiku nebiiju latvijaa!staigaajot pa veikalu manam bernam dazas reizes iskrita knupiitis no mutes un es liku knupiiti beernam atpakalj.tajaa laikaa staaveeju pie beernu paartikas un peetu cenas un uzrakstus uz beernu paartikas!bet man gaidiija paarsteigums kad izejot no veikala territorijas pieskreeja traka omiite apsargs un paarliecinoshi man iestaastiija ka es esmu nozagusi vienu no bernu paaryik produktu! vajpraac taada atieciiba pret cilveekiem.es izneemu beernu no ratiem lai pieraadiit ka neko neesmu paneemusi bet shii apsardzes buutne ar plataam aciim man bljava pretejoo! zeel ka man nebiija daudz laika lai nemtos ar sho notikumu ar maniim.....godiigi es iesudzeetu tiesaa......nu tas taa!!!!!!!!!!!!!!!!

eve , 2011-06-15 13:27:45

Nav pirmā tāda reize šai veikalā.... Ieejot tajā veikalā tu jau esi zaglis :D Pretīgākais veikals visā ogres rajonā!

Kristaps , 2011-06-15 13:37:45

Normāli. Mums tas ar čomu ir rituāls, iegriežoties mālkalnes jumī pastaigāt gar plauktiem, pirms iepirkšanās :D
Tu kā aizej uz tālāku stūrīti, skaties, apsargs jau pa malu lavās un vēro vai tu neko nezodz.
Un tā 10 min pastaigā, un uzjautrinies :D

Stindzis , 2011-06-15 13:47:35

apsarga darbs,tātad darbs ar cilvēkiem, pircējiem ir ļoooti nepateicīgs, īsts suņa darbs. Ir jābūt augsta līmeņa psihologam, lielam intelektam, takta izjūtai, lai neaizskartu jebkādu pircēju, arī to, kurš arī *kļūdījies*, jo ļoti bieži māmiņas ar bērnim ratiņos nepievērš uzmanību mazuļu darbībām, un jau pametot tirdzniecības zāli, tiek nofiksēts, ka bēbim rokās ir šis un tas...nu bet skriet uz ielas??? Tas jau pārsniedz jebkuras robežas un tur jau nu gan veikala apsarga tiesības ir beigušās! Tā,ka iesaku griezties instancēs ar lieciniekiem un iesniegumu un apciŗst saknē šādu patvaļu un cilvēktiesību aizskaršanu! Droši, un nav ko baidīties, lai baidās vainīgais!

egle , 2011-06-15 18:00:40

Bet tak ej un sūdzi tiesā, kā norādīji, mēs Tev ko varam palīdzēt? Kaut viens no draudētājiem ar sūdzēšanu tiesā to ir izdarījis?

PS. Neredzot ierakstu kamerā, neviens te nepateiks, vai taisnība bija Tev, vai tai apsardzes darbiniecei. Jāatzīst, ka ne visi pircēji ir godīgi un bērnu rati ir ērta vieta preces paslēpšanai.

nu, taču! , 2011-06-15 18:16:46

visi runaa gudri.besii vienkaarshi....bet taada atieciiba nedriikst buut pret pirceeju.....es beernu dzendeeju ne prieksh tam lai zaktu!

eve , 2011-06-15 20:25:00

visi runaa gudri.besii vienkaarshi....bet taada atieciiba nedriikst buut pret pirceeju.....es beernu dzendeeju ne prieksh tam lai zaktu!

eve , 2011-06-15 20:25:02

un tiesham ja buuti vairaak laika tad tiesaatos.......kaadreiz jaalie punktu shim absurdam.

eve , 2011-06-15 20:26:14

Ā, skaidrs, daži indivīdi "amurikāņu" filmas saskatījušies un pārņēmuši modi priekšā un pakaļā piedraudēt ar tiesu ;)))
PS. Par to attieksmi pret PIRCĒJU - Tu pati raksti, ka negāji veikalā iepirkties...

nu, taču! , 2011-06-15 21:34:28

jā, jau labu laiku veikali kļuvuši par *muzejiem* ,kur var vienkārši pavadīt laiku, neko nepērkot, bet vienkārši apskatīt jaunākos *eksponātus*...un ja vēl izdodas paķert kādu suvenīru?! Tā, ka apsargiem darbs nodrošināts!

ezis , 2011-06-16 01:09:44

pircējam vienmēr NAV taisnība!!! Tas ir apsarga darbs un tu, acīmredzot, biji paaugstinātas uzmanības objekts! Nevienam uz pieres nav rakstīts: "neesmu zaglis"! un pat tāds, kas izskatās nevainīgs jēriņš, var izrādīties lielākais zaglis! Priecājies, ka esi ielaista ar bērnu ratiem pa veikalu "pavazāties"! Pilnīgi atbalstu apsarga rīcību, tevi pārmeklējot. Vai apsargs uz tevi bļāva un ja jā, tad kāpēc? Tas ir cits jautājums un vairāk izskatās, ka tev nebija taisnība!

Veikalnieks , 2011-06-16 10:26:41

Veikalniek!!!!!!Tu esi pēdējais mudaks...es daudzus gadus strādāju par veikalnieku, saprotu kautkur tavus vārdus...bet sorry......dēļ tādiem kā tu mēs dzīvojam sūdīgā sabiedrībā par kuru paši pēc tam sūdzāmies, kā pēdējie gļēvuļi!!!! Vēlreiz-Pēdējais MUdaks!

arturs , 2011-06-17 19:57:04

"taada atieciiba pret cilveekiem" ...varbūt attieksme?
"dzendeeju ne prieksh tam lai zaktu!" ...varbūt dzemdēju un zagtu?
Un draudēt ar tiesu visiem un visur ir debīli. Kā arī stāsti par to ka apsargi it kā bļauj un ķērc ir totāls pārspīlējums. Un kā jau kāds minēja - neviens no mums klāt nebija, bet Tev ir visas iespējas uzrakstīt sūdzību un noskatīties kopā ar apsargiem video ierakstu, kas parādīs, kurš tad bija vainīgais.

Matīss , 2011-06-28 09:24:30

mums ogre ir viena meitene jau ar diviem berniem un iet vinja uz veikalu ar vinjiem,ratos tiesi tam nolukam!ir kerta jau kadas 6-8 reizes...likums ir vajs nevar iesedinat jo sakuma jaatnem bernu tiesibas...

likums , 2011-07-28 18:31:56

Es domaju ka tiesa varbut nevajadzetu uzreiz griezties, bet saimnieku izsaukt uz parrunam deretu.

saņča , 2011-08-08 11:52:58

Hello,

Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai izpildītu savu sapni par būtisku biznesam? Vai jums šobrīd ir nepieciešama aizdevuma iegādāties savu sapņu māju? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda cita iemesla dēļ? Vai jums ir pagriezts uz leju, jo to augsto tarifu banku un citas prasības? Tad uztraukties nav more.We piedāvājam biznesa aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, hipotekāro aizdevumu, personas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, lauksaimniecības kredīts, celtniecību un visa cita veida aizdevumu ar 3% gada procentu likmi.

Sazinieties ar mums tagad vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem.

pa e-pastu edward_harryfinancefinanceplc@yahoo.com~~V paldies.

Sveicieni,
Edward Harijs

Edward Harry Finance Plc , 2012-07-19 05:30:38

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet