Granīta pieminekļi un apmales

Pavasaris un vasara ir sezona kad daudzi kapos uzstāda Pieminekļus un apmales.
Vēlos padalīties ar nepatīkamu pieredzi. Ogrē strādā tāda Rīgas firma, kas atrodas netālu no Ogres kapiem, kurai ir celtniecības vagoniņš un Firma saucas B&R Laukakmens...
Jau pgājušajā gadā, kad pasūtīju apmales uzstādīšanu, man bija šoks, kad ieraudzīju uz kapa samestus gružus: naglas, dēļus, virves un tml. pēc iebetonēšanas darbiem. Arī zeme netika izvesta. Bija tāda sajūta, ka atrodos nevis kapos, bet strojkā...... Izrunājos ar īpašnieku, kas teica, ka nākamnedēļ būšot viss akārtots, un tikai pēc sacelta skandāla panācu, lai nekārtību novāc jau nākamajā rītā. Tā arī turpināju ar tiem sadarbību.
Šogad Latvijas degradētie iedzīvotāji apzaga mūsu kapu.... Tai paša firmai pasūtīju nosagtos stabiņus, taču diemžēl tos uzstādīja tikai pēc 4 nedēļām un kā izrādījās, uzstādīties stabiņi bija cita izmēra, lielāki par tiem, kurus iespējams, nepaspēja aiznest. Kad izteicu uzņēmuma vadītājam savu pretenziju un lūdzu nomainīt stabiņus, mani gandrīz pasūtīja trīs mājas tālāk un izteicās, ka ņems nost un vairs neko nelikšot. Tā arī notika.

Esiet lūdzu uzmanīgi ar firmu B&R Laukakmens

LG , 2011-06-02 11:08:55

Nu, kurš teica, ka krievs nevar kaut cik pieņemami iemācīties arī latviešu valodu?

strojka , 2011-06-02 11:21:35

paldies jums LG,es tagad mekleju firmu kuram var pasutit piemineklju.Uz sso firmu nieessu toccna!!!

Alona , 2011-06-02 11:33:28

To strojka: Šis vārds tika minēts tīšām, jo Latviski savādāk nemāku izteikt to, ko esmu redzējusi un sajutusi

LG , 2011-06-02 11:51:33

Latviski tas būtu "būvlaukums". Nekas, nekas, turpini tik mācīties, Aļonai jau arī neiet vieglāk...

strojka , 2011-06-02 12:00:29

Ja tev tas ir principiāli, lai paliek, neiešu ar tevi strīdēties. Ne jau gramatikas un valodas zināšanu dēļ esmu rakstījusi.

LG , 2011-06-02 12:07:14

man pofig ka es runaju un ka rakstu!!!!!

Alona , 2011-06-02 14:19:30

Nu tā jau ir - pats vismazāk jūt, ka mute smird...

Qwerty , 2011-06-02 19:43:47

Nav taisnība

kamis , 2013-04-13 13:47:30

ESMU PASŪTIJUSI NE VIENU VIEN KAPA VIETU DEMONTĒT UN JAUNU VIETU UZKOPT UN SĒTIŅU NEVAR BEZ JŪSU TĀS SAUCAMĀS «STROJKAS«UZTAISĪT- PAMATI IR PAMATI UN ESMU APMIERINĀTA. MUMS VISIEM IR GRŪTI KA AIZIET MŪSU TUVAKIE UN MUMS AR TO IR JĀTIEK GALĀ...

KLIENTS , 2013-04-14 03:48:47

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet