Ogres sociālais dienests.
Ogres sociālais dienests.
Mums jāpanāk lai INGRĪDA MEDNE,tiek padzīta no darba!!!!
Padzītā no Ogres!!!
Neapmekleeju sociaalo dienestu, bet mans viedoklis ir tads-Manupraat, ja daudziem buutu pretenzijas pret vinju, tad vinju jau atlaistu, un nevajadzeetu taisiit tev taadas diskusijas!
Varbuut probleema ir tevii???
diemžēl nē,problēma ir tāda ka te Ogrē,amatpersonas piesēdz viens otru....
amatpersonas varbuut i piesedz,bet cik redzu tikai tev pret vinju ir antipaatijas!
Par ko ? Kāpēc mums tas jādara?
Cienijamā 4apa..Jums laikam nav nācies būt Ogres sociala dienesta telpās,2 stāvā,pie 9.kabineta durvīm,kur strādā I.Medne.Ir drausmīgi novērot,kā no šī kabineta nāk ārā raudošas mātes un veci tantuki.
ja sauc cilvēku vārdā un uzvārdā,norādi,kur meklējams,tad esi tikpat varonīgs(a),atklāj savējo;))))) Slabo????????????
Vai Daniels Merkurs ir mēģinājis griezties ar attiecīgu iesniegumu pie it kā nejaukās darbinieces darba devējiem?
Esmu Sergejs Guščins!Un slabo laikam Jums,cīnīties ar netaisnību!
nu,Sergej Guščin;)))) tagad ar tevi točno ir pagalam nelāgi:)))))) ja nevarēji ieiet tajā mistiskajā 9. kabinetā,no kura visi skriešus metas laukā raudādami, tad tagad netiksi tālāk par Soc. dienesta vārtu rūmi...novērošanas kameras fiksēs neslavas cēlāju un drošības poga nostrādās nekļūdīgi
Vai tie ir draudi bezdarbniekam?
kādi draudi??? Tu ko??? nez vai dienestam ir arī sētas durvis(prātoju pie sevis)
Visi man labi bija,
ja es pati laba biju.
visi man naidinieki,
ja es naida cēlājiņa.
( latv. t. dz.)
Nu ja....Latviešiem dzejolīši vien...bet cīnīties par taisnību,rociņas neceļās...
latviešiem-tautas dziesmas(ne tikai,bet arī)....bet kas tev, cienījamais Sergej Guščin??? Cīnīties par sev vēlamu rezultātu ar nomelnošanu, publisku ķengāšanos??? Nevīrišķīgi, es teiktu
redz, ej, iznomā dārziņu, sasēj kaut ko nebūt ēdamu,piem. burkānus, kāļus...dari Dievam tīkamu darbu...esi taču vecis,nevis kaut kāda tirgus bāba. piedod, par tiešumu textā.
Lai pameklē darbu!!
Ziniet sievietes,savu ģimeni es bez šaubām uzturēšu pats.Bet socialais darbinieks,kas pazēmo manu sievu,nicina manu ģimeni un nekorekti attiecas konkrēti pret mani,ir pelnijis sodu!
Tur neviens nedomā kā kādam palīdzēt!
Paši par sevi domā!
Esmu dzirdējusi ja kāds uz aprūpes centru nes drēbītes maznodrošinātiem bērniem jauniešiem, sākumā pašas izlasa ko var izlasīt un pārējais tiek maznodrošinātajiem!
Tā lūk mēs dalāmies...
TO DanielsMerkurs , 2011-05-23 22:08:46
necepies,vīrieti! Dari, kas vīrietim darāms,jo sievietes ir kā zināms, ļoti emocionālas.....arī tava sieva gan jau ka;) Ko nozīmē-pazemo??
Bāba...
To arī nozīmē.
daudzi izjutušie iepriekš rakstīto, kuri apmeklē dienestu, nelasa šeit rakstīto, viņiem vienkārši nav interneta un nevar komentēt.
Nu jā....
Šo saucamo inteliģento būtni no 9.kab esmu personigi iepazinusi..iedomīga , ļauna un lepna sieviete..kāpj pāri galvaj... viņas kabineta jānak tikaj noskrandušam , netīram un iedzerušam tad palīdzība bus rokā... ja atnāksi tīrs un normāli apģērbies , notures par biezo un noliks 3.vārdiem... vecenem ar bernu no narkomaniem un dzērājiem palīdz bet vientuļās mātes aprunā un pazemo.... kur ir godīgums.. viņa profesijas sajaukusi,psihoanalitiķim bijaj jābūt nevis soc.darbiniekam.... jo skalot smadzenes un savu viedokli paust viņa Nr 1!!!! Soc.darbiniekam jābut saprotošam un galvenokart jauzsklausa vienmēr...nevis jauzbruk,cik ilgi var turpinaties ši pašdarbība no viņas puses.kur skatas Vaditāja...
Tad var būt mēs kopā varētu cīnīties par to lai beidzot viņu atlaiž?
kegma sociala dienesta uzkats ir tats ja cilveks slimo un sanem slimibas pabalstu vinam ir nevis jaarstejas bet jabaro sava gimene.kura ir gimenes galva invalids .
man viņa patīk, jauks cilvēks. Lai te daudz tādi āksti nes';udzās, bet iet strādāt.
tas ir sociālā darbinieka pienākums- būt arī psihologam. Un tagad jau tā ir- ja nepratinās, tad iztaisās par tādiem nabagiem, ka bail. Medne ir cilvēks savā vietā.
Es, pekrītu, Par Ingrīdu Medni! Atceros, kad mans bērns Mācījās Valdorfgrupiņā, tikai caur vadītāju nokārtoju, ka manam bērnam, tiks pešķirts ēdināšanas pabalsts! Tas nekas, ka nodokļus maksāju šajā pašvaldībā, jau no 18. g vecuma! Viņai likās tikai Fazers var bērnus ēdināt, un ja, ēdināšana notiek savādāk, tad pabalstu nevar izmaksāt! Tātad sanāca, ka tikai Fazers ir svētā govs!...bet paldies vadītājai..., ka izpalīdzēja, un saprata mani!...bez tam tas bija liesajos gados!...Nedaudz I. Mednei mēģināju apjautāties par logopēda un citiem speciālista pakalpojumiem, viņa mani atšuva, ko gan vēl es neesmu iedomājusies pajautāt!...Bet vadītāja, patiešām jauka, nav noveicies viņai ar padotajiem!Bija tāda sajūta, ka jākļūst par bomzi, lai te varētu vērsties pēc palīdzības!