bedru ielāpi

Uz Mālkalnes pr. galvenās ielas tikko svaigi salikti ielāpi aptuveni centimetru augstāķ par vecā asfalta līmeni. Tas turpinās jau gadu gadiem un tieši tādas pumpas un nelīdzenumi rada jaunas bedres, tāpēc nav brīnums, ka mums tādi ceļi. Vai tiešām mūsu Ogres ceļu speciālisti ir tik stulbi, ka to neredz, vai negrib redzēt? Esmu pārliecināts, ka uzlikt ielāpu vienā līmenī ar brauktuvi ir iespējams, bet redzot šādu darba izpildījumu pilnīgi riebjas.

Pumpa , 2011-05-13 14:12:36

....kas satikšu Bartkeviču, pajautāšu vai viņam patīk kā izskatās viņa vadītā Ogres pilsēta...vienas bedres...būtu vismaz iemācījušies uzlikt ielāpus kā Zviedrijā!

bedre , 2011-05-13 19:35:56

vai jus tiešām nesaprotat, ka ceļu labošana ir labs bizness, firmām katru gadu garantēts darbs un to īpašniekiem liela peļņa. Ceļus ir jālabo tā - lai pēc gada būtu jālabo atkal, tas garantēs darbu nākošgad. Protams jādod otkati pieklājīgi. Tā tas notiek i Krievijā, i pie mums, jo nekas jau šajā jomā nav mainijies uz eiropas pusi.
Un ja ceļu būves firma pēc šiem noteikumiem nespēlēs, tad tai nebūs valsts/pašvaldību pasūtijumi.

Tā ir sistēma.

x , 2011-05-13 22:31:51

piekrītu x............. kamēr neeprasīs atbildība par kvalitāti, nekas nemainīsies..........uzskatu, ka nekvalitatīvi darbi jāpārdara. Vai nu cietuma ār izšķērdēšanu........ Nebūs precidentu, nebūs kārtības..............
un vai TV redzējāt, kā bedri ikšķilē taisīja ciet 7 cilvēki bij abjektā................ 2 strādāja ar instrumentiem, viens pa tv runāja, 4 stāvēja un skatījās - atbalstījās pret lāpstu..................
Bartkevicā kungs, vai tiešām jūs ko nevarat sadarīt, vēlēšanām drīz TAK jāgatavojās............ Negods jums........ Jūs taču esat pilsēas galva? Vai arī tikkai plakāts...........
NOST AR BEDRĒM!!!

daba , 2011-05-16 06:00:19

Tad jau vēl labi, ka kaut 2 strādāja! Visu pagājušo vasaru pie bedrēm Brīvības ielā nestrādāja neviens, VISI stāvēja apkārt un sapņaini raudzījās bedres dibenā, kaut ko meditēja. Gan no rīta, gan vakarā, gan dienas vidū.
Cietumā vajadzētu visu Ogres domi, izšķērdēšana notiek ik uz soļa!

asaa , 2011-05-16 10:20:06

Ja tu Citā pilsētā dzirdi grabošu mašīnu, tad tu zini, ka tas ir no Ogres

Staldzis , 2011-05-17 12:22:00

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet