Ogres dome
Labprāt gribētos dzirdēt atsauksmes par Ogres domes darbību no cilvēkiem kuri kādreiz kautko ir mēģinājuši panākt staigājot no kabineta uz kabinetu ! Varbūt kādu "labu vārdu " par Ogres būvvaldi .
Pēc manām domām domes darboņiem būtu jākalpo Ogres iedzīvotājiem un nevis otrādāk . Vai tad viņi nav tautas kalpi ?! Vispār jau ieejot domē nezin kapēc pārņem tāda sajūta ka tu kādam šeit esi parādā , jo attieksme pret klientu šeit ir maigi izsakoties pazemojoša ! Vai tiešām nav pienācis laiks beigt šis padomju laiku metodes un beidzot saprast kas jūs esat un kam jūs esat domāti - cienijamā domes mafija !
Pilnīgi piekrītu autoram. Es ar Ogres donmi jau esmu saskārusies vairākkārt un cik dzirdu no draugiem un paziņām tur visi i9r jābiksta, lai kautko panāktu. Kādēļ es pati nevaru izremontēt savu māju, lai uzliuktu kautkādas nieka 2 starpsienas no treģipša, kuras pat nesasniedz grieztus, bet nodala virtuvi. Bļāviens pusgadu jāņemās lai dabūtu būvatļauju un pusgadu kamēr nodod ekspluatācijā. Kur lōģika, tas ir mans privātīpašums, ko gribu to daru tur. Gribu visu godīgi izdarīt, jo godīgāk jo sarežģitāk. Manuprāt viņi tik gaida domē konvertu ar naudiņu. SABIEDRISKAIS FUJ . Lielvārdē aizej uz domi tur vismaz kā pret cilvēku izturās , būvatļauju dabon ātri , a te ogrē. Zvanīju arī uz Rīgas centrālo būvvaldi un izstāsytiju savu situāciju, viņi teica, ka Rīgā būtu vieglāk dabūt būvatļauju nekā Ogrē. Labi es saprotu ir normatīvi kas ir obligāti jāizpilda, bet klientam ir jāpazvana jāpaskaidro, kas trūkst, kāpēc trūkst, nevis pasaka atnākiet pēc mēneša papīri būs gatavi. Atnāku pēc mēneša un sekretāre paskaidro, jums trūkst tādi un tādi papīri, bļāviens bet paši sākumā nenosauca kad tādi papīri vajadzīgi būtu. JĀNOMAINA VISI BŪVVALDES priekšnieki.
Toties algas tur nu ļoti labas ;(
Deputāt,nu kāpēc uzreiz tik šerpi!?Kāda mafija?Domē sēž mūsu pašu vēlēti ,,tautas kalpi,,tā saucamie.Vienīgi dīvaina tā situācija ar to mūžīgo klanīšanos šo ,,kalpu,,priekšā...T
ā vairāk tā kā uz ,,kungiem,,velk...
Nez kur Onjons nozudis. Bez vinja te garlaiciigi sitie jautaajumi risinaas.
Onjons aizgāja noskaidrot situāciju domē,tad nu nāks un visiem parādīs:)))
Sveiki visapkārt :) biju komandējumā un nebija laika ielūkoties te.. vakarā iepazīšos ar visu, kas te pa nedēļu noticies.. pameklēju uz trešdienu solīto rakstu par autostai piegulošās zemes līgumu nav vai neatradu?..
Sveiki, Onjon! Apsveicam ar atgriešanos! Raksts par autoostas zemes līgumu vēl tikai būs! Mazliet pacieties!:)
Piekrītu Rūķītim, man ar bez Onjona kļūst garlaicīgi, viņš visam asumiņu piedod!:)))
:)) vieniigi nav iisti rakstu, kas prasiitos peec asaakiem komentariem.. :) un laiks ir tik saulains un taads nogurums, ka negribas kengaaties.. :)))
Tad atpūties, Onjon, būs asie raksti, būs asie komentāri!:) Ceru, ka tādi raksti būs!:) Kaut gan - varbūt ogrenetam arī ir saulains laiks un nogurums?:)
:)) Paldies!! pūšos :)) lai gan, ja ir noskaņojums var arī katrā raksta kādu "asumu" atrast.. reku piemēram laimonis par briežu dārzu satraucas.. tad vel tie paši narkomāni un domes virtuve piedevām..
Pirms pāris gadiem centos ievēlēt citus "tautas kalpus", tak tomēr nesanāca. Laikam jau vairākumam viņi patīk.
būvvalde?ārprāccccc! tad tur tas ēriks strādā!? nu nemāk runāt ar cilvēkiem...kauns! vai viņam nav jāiet pensijā?
Kas vainas Ērikam? Viņš jau vēl mundrs! Kaut gan nekādus jautājumus pie viņa nesmu kārtojusi. Nu, kā tad viņš runā?
Ja visus noteikumus ievēro, laicīgi kārto būvatļaujas, tad nekādu problēmu nebūs ar Ēriku. Es būvatļauju sanēmu ļoti mierīgi, bez liekas staigāšanas.Tā kā tautieši vajag laicīgi visu darīt!
milumin,nerunajiet par domi kopuma,buuvvallde ir nodala ar ko neviens netiek galaa.tur ir arii normaali cilveeki,kaa vilniitis, bartkevics,velberga.prieks par viniem.
Runājot par ogres būvvaldi tiešām ir grūti ko labu pateikt-piekrītu. Ogres būvvaldē sanāk iegriezsties ļoti bieži un ne tikai Ogres, bet arī cītās, īstos vārdus nemāku atrast, bet varu pateikt tikai to sliktāko, ja man ir jāiet uz Ogres būvvaldi, tad iekšējās sajūtas pārņem tādas takā bailes, it kā būtu jāstājas tiesas priekšā. Pats esmu Ogres iedzīvotājs un žēl ir noskatīties , kā Ogres pilsētai neļauj attīstīties, kā vienkāršus cilvēkus čakarē kuri grib uzlabot savus dzīves apstākļus un dzīvot komfortabli savos mājokļos. Nevienā būvvalde tik noraidošu attieksmi neēsmu redzējis, kā Ogrē par ko ir ļoti liels nožēls. Aizejot pie Ogres Būvvaldes arhitektiem un iesniedzot kādu projektu var stabili rēķināties ar to kad tas pats mājas projekts būs jālabo kādas reizes 3-4 tas ir stabīli. Esmu strādājis ar ļoti cienījamiem arhitektiem, bet esmu sapratis, kad gudrāki arhitekti kas sēž Ogres Būvvaldē vienkārši nav, brāķē ārā. Vienu no mājas projektiem skaņoju deviņus mēnešus, kur vēl ātrāk vai ne? Pietam tas bija parasts mājas projekts, neko sarežģītu es pats nemaz negribēju celt, lūk tā...!!! Secinājums ir viens vienkāršāk ir saskaņot Rīgas centrā vai pat Vecrīgā nekā Ogres būvvaldē. Ar katru dienu pamazām cenšos vairs Ogrē neko nedarīt, kaut arī pats te dzīvoju, ļoti žēl (((:
Vien labo algu dēļ viņu pienākumos būtu jāiekļauj smaids no 9:00-18:00 un normāla attieksme pret jebkuru tur ienākošo cilvēku lai ko viņam vajadzētu....
Runājot par Ogres domi jāsaka ka tie ir cilvēki kas baidās. VIŅI VISI DZĪVO BAILĒS. Tikai kurš no kā.
Bailes rada vairākas psiholoģiskās kroplības, nosauksim to tā. Jo ir jau no kā baidīties. Kroplība- tas ir tas ,ko mēs tur sastopam, ja mums nākās tur iegriezties.Tas iekrīt acīs. Saka tā; kurš neko dzīvē nevar tas iet strādāt uz Domi. KROPĻI, ZAĶUPASTALAS. Viņus var tikai pažēlot un pabarot...10%
starp citu.. neiespējami, bet fakts.. es dzirdeju labas atsauksmes par domes darbību.. tas bija par tās atpūtas/ sporta firmas lietu, kas vēlējās īrēt zemi pie Zilajiem kalniem.. tur tā birokrātija noritējusi ļoti raiti nu sakarīgi..
nezin gan, onjon, bija jau viens gudrinieks, kurš gribēja, lai tā firma tur motociklistus tvarsta vai kaut ko tādu:)
Līga! kas Tev devis tiesības cilvēkus nosaukt par KROPĻIEM?Ir patika,ir nepatika pret Domi,bet taadi vaardi var naakt pashai atpakal... Pirms saki,apdomaa..Jaadomaa,ka Tev galvaa ir kropliiba..
Esmu bijusi domē 104.kab.pie finansistes Valeines un vairakkartigi.Loti patiikama darbiniece un vienmeer ar smaidu.Taa kaa nevajag teikt,ka domee ir tikai stulbeņi un kropļi.
avīzē bisa būvvalde bija dikti salielīta-cik atsaucīgi un smaidīgi.dzīvajā viens rūcošs vecis un kafijotas nelaipnas dāmītes....
Sūds vien ir tai mūsu Ogres domē,ja gribi tikt pie taisnības,tad jābūt vietējā domes mafijā,tad ir izredzes ko dabūt,ja nē tad staigāsi kā nabags lūgdamies un nekādas izredzes.Tādu birokrātismu un stulbumu var redzēt tikai šeit riebjas pat muti virināt.
Sen nebiju ielūkojusies Ogrenetā,laikam jau nevadzēja ar!vienas negācijas,vai tiešām ne ko labu dzīvē vairs saskatīt neprotam?!Ja nu viens vai divi cilvēciņi ir bijuši nelaipni,vai tāpēc jānoliek visi?Mafija?-atrdusies Itālija!nevis Ogre,bet Palermo!!!
No rīta ejot uz darbu-priecājos,tiek darīts pilsētas labā izskata dēļ daudz,bet vai mēs to novērtējam-nē taču,vieglāk ir nopelt,noniecināt,piemēslot!
Protams jau vēl daudz ko var vēlēties,bet kaut ko ar dara tā domes '"mafija".
Es par Ogres domi teikšu:silti sēž, labi sēž un cer arī uz tālāko sēdēšanu, bet izkustināt to mafiju nav jau nemaz tik viegli. Tur ir mafija, to es zinu.
Nu redz Vitiņ,cik labi,ka tu tā pārzini Ogres mafiju,cik tā ir silta vieta.Acīmredzot tu esi viena no mafijas,jo citādi jau nevarētu tik pārliecinoši apgalvot.Žēl,ka no tādiem sūdiem kāda esi tu,sastāv lielākā daļa šīs mafijas(vai tik tu neesi kāda sētniece vai apkopēja-tie jau visu vienmēr zin).
Vitiņ pastāsti labāk ko Tu labu esi izdarījusi šajā dzīvē un šajā pilsētā . Sēdi tik pie kompja un citus apdirs, būtu labāk miskasti iznesusi vai pagalmu izslaucījusi, lai kaimiņiem kājas neķeras aiz taviem sūdiem.
Pajautājiet deputātam P., kurš ir šīs apdirstās domes priekšgalā, kā viņam veicas ar solījumiem decembrī uzbūvēt autoostu! Vai tur vispār kaut kas notiek ! Laikam zemi vajadzēja piesist pilsētas centrā!
deputāta kungs! tauta grib zināt! kāpēc jums , deputātiem ir citi likumi ( pareizāk sakot priekš jums neeksistē) , bet vienkāršajam cilvēkam citi likumi.
Deuputāt P., kā ar AZARTSPĒĻU zāli pie lācīša! Jūs to labprāt atbalstītu? Vai tik jūs tur neesat iesaistīts- tajā mafijā?
PAGAIDĀM MAN AR OGRI IR VISS OK ,BET JA JŪS BŪTU SASKĀRUŠIES AR IKŠĶILES BŪVVALDI -----1 STUNDAS LAIKĀ DZIRDĒTU 3 VIEDOKĻUS UN SASTAPTOS AR TĀDIEM PĀRKĀPUMIEM ,KA MAZ NELIEKASS.TĀ LŪK!
vo blin, kas tur jasaskano 9 menesus? LBN401-403 ir atcelti ! taadeelj katrs var būvēt ko grib un kā grib, tik neaizmirst aiziet projektu saskanjot un kopiju atstāt, lai shie zinātu ko kartē iezīmēt!
Mums iedzīvotājiem jāsaprot, ka nevis mēs esam kalpi, bet gan tie tur kalnā ir mūsu kalpi, kuriem stingri jāievēro dieva bauslis "tev nebūs apzagt mūs".Par katru pārestību jākliedz un nevis jādomā, kāds garastāvoklis ir mūsu kalpam un kā viņš pret mani izturēsies. Viņam jāklanās, jo mēs šos tur savēlējām! A varbūt paši sakārto, ka gadiem var sēdēt un iztirgot mūsu visu īpašumus, par baltu velti.
Kā JL atcēls šos noteikumus sakot, ka tur esot daudz prettiesisku normu u.c. vietā tipa esot kaut kādi Namīpašumu aapsaimniekošanas noteikumi kurus sagatavoja JL "jruisti" tikai nez kamdēļ neviens nevar vfiņus izbīdīt - murgs. Jaut. Būvvaldei: tad kādēļ tik ilgi ar Jums ir jāsaskaņo?????
Vai Ogres Domē kāds zina, ka, iespējams, jaunajā ISOVER vates ražotnē Trikotāžas kombināta tuvumā, Ikšķiles novadā, var tikt izmantota ļoti indīga ražošanas tehnoloģija.
Valdošie ir rietumu vēji, tāpēc viss šis labums tiks nests lielāko tiesu uz Ogres pilsētas pusi . Vai Ogre grib to?
Interesanti, cik maksāja bruģakmens kurš uzklāts Brīvības ielā, ka tagad jau dalās mazos gabaliņos. Vai ligumnieki garantē to kvalitāti? Un kad atkal atsāks būvdarbus to nomaiņai?
:-) :-) :-)
Kāpēc neatļauj celt guļbūves Ogres pilsētā . Mēs taču īsti latviešu tauta kurai tas ir gods. Tanī pašā laikā dažiem no domes darbiniekiem ir tādas uzceltas. Tātad domē strdāju, varu darīt ko gribu ;-)
Ogrē runā, ka mEra krēslu esot iecerējis Širovs. Vai taisnība? Nacionālās apvienības lapelēHelmaņa unŠirova bildes lielākas par citu kandidātu foto. Secinājums - mēs galvenie. tikai viens pirms vļēšanām, otrs pēc vēlēšanām.
ejiet vēlēšanās par novērotājiem un paliekat llīdz pēdējam balsu un kandidātu saskaitīšanas brīdim, lai nebūtu pēc tam pārsteigumu!