kasieres TOPĀ
ko domājat par kasierēm TOPĀ? Man tur viena jau sen piegriezusies, mūžīgi audzina, kur nauda jāliek, ja netrāpīsi pēc viņas norādes, tad jānoklausās vesels lekcijas kurss! Un tad mūžīgā lentas iestumšana, un nevis palūdz, bet pavēles formā un ar spēcīgu dusmu pieskaņu LIEK IESTUMT SLĪDLENTU! Nesaprotu, kur skatās darba devēji, vai tiešām nevienam nav iekritusi acīs viņas čammāšanās? Bet ja vēl trāpies pie viņas, kad čeku lenta izbeidzas?! Tad vesels ŗituāls- kamēr dabū kautkur no apakšas zem kases rāpus, vesels cirks, filmu var uzņemt! Viņas vārds Antoņina, esat ievērojuši? Es nāku pastāvīgi, viņa arī diezgan ilgi te strādā. Esat tādu pamanījuši un viņas darba stilu?
NEZ KURA TĀ IR?
palasi vāŗdu uz krekliņa, neesi ievērojusi?
Vai tad tas ir vienīgais veikals? Nav labi, tad nevajag tur iet! Man gan tur patīk!
nav jau runa par 'patīk, nepatīk' ,bet laikam tomēr apkalpošanas kultūrai jau gan tā kā vajadzētu būt augstākai? Vai tad mēs, pircēji, to neesam pelnījuši?
Man arī liekas,kā pardēvējas un kasieres no pircējiem pelnījuši pacietību un kultūralo attiecību!!!!!!!!!!
Man vina loti patik bet tu ne.
Ganjau tāda pati attieksme,kā tev pret viņu.....
Bieži vien pircēji iedomājas no sevis nezin ko!
nu taču neej tur! pasag Dievs no tādiem pircējiem!!!!!
man nav iebildumu pret šo kasieri, lai strādā vesela!
Nezinu par kasiereem, bet taa melnaa mainas vadiitaaja, nu taada resna melniem matiem, gan ir jaatlaiz.....
Uz TOPU, bij. Elvi neeju - vienmēr ir šausmas par kasierēm. Dārgs veikals, nelaipnas kasieres... neiet kopā :(
Nu Tev gan dzive problemas... (neapmierināts pircējs)
Atkal norejoši komentāri, drīz pazudīs vēlme te ko svaigu un individuāli aktuālu ierakstīt...Pārdevējas pienākums nav audzināt pircējus kur likt naudu, bet tikai nopīkstināt preci, saņemt, izdot naudu ar kases čeku...
Top! šāda pārdevēja? :D
Nez kā tu pret viņu izturies ;)
Man nekad un ne ar vienu pārdevēju nav bijuši nekādi ekcesi vai nelaipna izturēšanās.
Par pienākumiem... pircēja pienākums ir pienest preci, samaksāt un savākt preci i aiziet prom, bet nojaušu šis nav tas pircējs, kurš tā darītu ;)
Un arī vadītājā nekādu problēmu nesaskatu :) Visi tādi gudri...visus jāatlaiž un ko tik vēl ne.. nu ja tik ļoti nepatīk neejat uz to veikalu :D It kā TOP! dēļ pāris izlecējiem tulīt bankrotēs ;)
Un Antoņina tur strādā gadiem. Ir ļoti smaidīga un pieklājīga. Pat kad ES pats esmu kaut ko sajaucis ar precēm, viņa aiziet un pārbauda kur problēma, nevis mani sūta... ja tā ir zema apkalpošanas kultūra... tad es esmu Lembergs :D:D:D
ko domājat par personīgu antipātiju kārtošanu caur ogrenet???ja man kaut kas nepatīk vai topā,elvī ,maximā,jumī-uzreiz skaidri ,gaiši pasaku,gan kasierei,gan apsargam.Kāda jēga te mazgāt savu netīro veļu????Gan jau kādai personīga antipātija ,bet drosmes nav acīs pateikt,anonīmi -tad gan esam varones.topa kasieres un pārdevējas stipri atšķirās no citu veikalu apk.personāla,jo vienmēr tīras,sapostas un pieklājīgas.Regulāri iepērkos šajā lielveikalā-viss ir kārtībā,bet arī saprotu ,katrs mēs esam citādāks un katram labs nebūsi nekad!!!neapmierinātajai,iesaku apmeklēt citu veikalu,vai stāvēt rindā pie citas kasieres,un netērēt savu laiku ,rakstot kļauzas netā!
cienītā apmierinātā pircēja! Jūsu zināšanai(jo izskatās, ka jums latviešu gramatika nav stiprā puse!) *neapmierināts pircējs*- ir vīriešu dzimte! Un palūgšu manu NIKU un attiecīgi arī manu komentāru nepārvērst par sievietes pļarkstēšanu!!!
to neapmierināts pircējs
Jūs esat vēl arī vīriešu dzimtes pārstavis?!!! Nu tad, laikam, pateicoties tikai tam, ka jums starp kājām kaut kas vairāk nekā sievišķim, kuršs kārs uz aprunāšanu un nomelnošanu aiz muguras. Īsts vīrietis savas pretenzijas būtu izklāstījis korektā veidā uz vietas vai arī klusējis.
un saka vēl,ka sievietes ir klačīgas:))))).....fūuuuuuuuuuuuuuuu,paldies dievam ,ka manam vecim nenāk prātā forumos apspriest kasieres vai ko citu.Nez vai savu privāto dzīvi arī te iztirzā,neapmierinātais??????...nabaga sieva........vajag apmierināt!!!!!!!!ar steigu!!
Kāda vēl lentas iestumšana? :) Es tur regulāri iepērkos,diemžēl neesmu pievērsusi uzmanību kasieru vārdiem,bet lentu man neviena nav likusi iestumt,laikam sāktu smieties,ja man ko tādu liktu darīt.:) Vispār man nav pretenziju pret nevienu šī veikala darbinieku.
Kā maksā - tā strādā :>
tās kļauzas te lunis regulāri raksta
es ar cenšo pie šīs kasieres neiet....
Ira : Lunim JaunOgres veikali nav pa ceļam , kaut gan TOPā esmu pāris reizes bijis bet ne veikalā bet konferenču zāle:)
Man tieši šī kasierīte patīk vislabāk , vienmēr smaidiga laipna.Nav ko gvelzt muļķības.
kā visiem, ari sai smaidīgajai mēdz būt arī cita veida sejas izteiksme un ne vienmēr laipna, ticiet, esmu izbaudijusi!
Un jūs gan vienmēr visiem smaidiet un esiet laimīga,jāsmejās!cik stulbi cilvēki var būt,vai veikalnieki arī nav tikai CILVĒKI????mēs gan smaidīgi un apmierināti pircēji esam??14 stundas no vietas smaidīt?apjēdzat ,ko griibat?
Te lūk parādās LATVIEŠU daba,kad tik kādu aiz muguras aprunāt.Ja Jums nepatīk,kā Jūs apkalpo kasiere,kādēļ viņu nozākāt aiz muguras?Vai Jūs esat viņai personīgi pateicis,kas Jums nepatīk?Var arī griezties pie veikala vadības un izteikt savu neapmierinātību par apkalpošanu veikalā!Par to slīdlentu:nu kasiere tur noteikti nav vainīga!Šis jautājums forumā ir gļēvums no Jūsu puses!"Kāds pircējs - tāds pārdevējs"
pilnīgs sviets... nu i PROBLĒMA :D :D
Ļaudis, a davai beidzam tiešām ķidāt foršāko Ogres veikalu TOP! IR TAČU PAVASARIS, VISS PLAUKST, MOSTAS MĪLESTĪBA! Mīlēsim savu tuvāko kā sevi pašu, labi? Lai mums visiem labi klājas!
egle: zelta vārdi :)
piekrītu rozei
man gan top vaikala kasieres ļoti patīk viņas ir tik laipnas uz savišči Antoņina, Zita UN Aija vienīgi Taņa tāda paveca nevisai viņa bieži kļūdas tad pēkšņi saka ka lai iet pie citas kases un pati aizver vārtiņus ciet un aiskrien nezin kur vai vispār zem kases paliecas un runā pa telefonu to gan ir jāatlaiž
ko jus tur murgojat Taņa tikai jāsviež ārā no tā darba
vo cilveki,es vienkarshi shoka,kaukadaj kralaj nepatik cilveks,jau skrien raksta,lai pareji pieversh uzmanibu,tu pati kur strada,VAI NESTRADA visspar,tikaj par kaut kadu sudos rakstit,vo tauta
vaitad tu pats vispār esi pie viņas kādreiz ticis ka tev degun galā aiztaisa vārtiņus un sūta kur jau rindas ir
vini ari cilveki,ne viss robati,vini ari grib est un uz tualeti,ooo un kas noticis ka tu no vejkala parus minutes velak izgaji,pasaules gals,vaj nu bajgas poxas bija ka nevareji izturet
Pircēju visatļautība ir šokējoša.Viņi grib perfektu apkalpošanu,bet paši izturās pret apkalpojošo personālu kā pret pamesliem.Viņi arī ir cilvēki,nevis bezjūtīgi roboti.Pārdevējas cenšās ,cik jau nu ir viņu spēkos,lai pircējiem būtu labāk,ērtāk u.t.t.un nevajaga aizmirst arī to,ka viņām mēdz būt,,melnās dienas,,...problēmas,slimi bērni vai pati slikti jūtas.Vai jūs ,neapmierinātie pircēji,smaidiet arī bēdās?Vai arī jūs savas problēmas nākat izgāzt uz pārdevēju pleciem?
Kiki,pirms izmet spriedumus par atlaišanu,pamato ...kāpēc???Par ko tāds naids?Varbūt par to,ka Tev aizrādīja par nepieklājīgu uzvedību veikalā?
Jāaaaa... Laikam tikai šajā valstī dzīvo tādi cilvēki...Jūs kādreiz paši esat strādājuši veikalā? Pirmkārt, pārdevēji arī ir cilvēki, kuri var slikti justies, strādāt piem. ar,temperatūru vai zobu sāpēm, otrkārt - vai jūs varat 12 stundas no vietas smaidīt un priecāties par katru pircēju, no kuriem daži smird pēc alkohola, daži pēc ķiplokiem, cits kaut ko rupju pasaka? pati arī esmu pārdevēja, kura uz tualeti var iziet tikai tad kad veikalā nav cilvēku, pusdienām ir 20 min dienā, bet par tām 20 min. reāli nevar paspēt paēst un aiziet uz to pašu tualeti, arī klienti bieži vien ir nepacietīgi un nelīdzsvaroti. Kā mēs-pārdevējas varam pēc tā visa smaidīt 12 stundas pēc kārtas??? Mēs neesam roboti un pirms kaut ko tādu rakstīt šeit forumos, bišķiņ jāpasēž un jāpadomā ar galvu, cien. neapmierinātais pircējs!
pardevejs neesmu bet te nugan vinjaj japiekrit...pasam pretigi stavet rinda kur kads ir sadzeries,un nedot dievs vel smird pec urina....tad vispar negribas vairs ne iepirkties ne atrasties veikala...
Ko var cepties ?
Muļķu bars un vairāk nekas :D
Nepatīk neejat uz To veikalu nav jau vienīgais veikals Ogrē...
Labāk varbūt pamēģini vēl pats pastrādāt moš ātrāk lenta slīdēs un naudu arī pareizi noliksies savās vietas...