Mālkalnes aptiekas pakalpojumi

Tāda attieksme pret pircējiem ir zem jebkādas kritias.Iepērkos sistemātiski,un palūdzu kaut kādas atlaides,bet man tika atbildēts ,ka man nekādas atlaides nepienākās,kaut arī zinu,ka ir

Jānis , 2011-03-30 18:53:44

Tu esi jocīgs. Ja Tu sistemātiski kaut ko pērc vai lieto, tad Tev uzreiz atlaide pienākas? Ir dažādas lojalitātes programmas kuru ietvaros dod atlaidi, vai arī akciju atlaides konkrētiem produktiem(bezreceptūra).
Varbūt Tu jauc kompensējamās zāles, kurām tagad ir mainījušies kompensējamie apjomi un tāpēc vairāk jāpiemaksā

Jānim , 2011-03-30 19:16:03

Man gan ir tikai labi vārdi par Mālaklnes aptieku - vienmēr laipni apkalpo. Atlaide ir at lojalitātes karti, ja tev nav tādas kartes un nav akcija tad nekāda atlaide nav.

Sanco , 2011-03-30 20:08:39

Nevajag domāt.ka visi ir idioti.kuri zina tikai kasīties,bet jāvērtē reāli,ja pārdevēja nevar vai negrib strādāt tā kā to prasa pašreizējie apstākli,tad tur pircējs nav vainīgs un ja man pienākās kaut kāda atlaide,tad tā nav jāizprasa,bet jāpiedāvā Bet SANČO ir jauc visu vienā katlā ,jo ja ir atlaide bet tikai izredzētajiem vai radiem un paziņām.

Zinu , 2011-03-31 05:40:40

Atlaižu kartiņu var dabūt pašā aptiekā un cik esmu novērojusi , kad pati eju uz aptieku gandrīz katram tā ir. Ja nemaldos pirms pāris gadiem pa velti iedeva.

Sanco , 2011-03-31 07:57:58

Kada atlaide? JUMI jus ari prasat atlaide pie kases. Ja ir akcija, tad ir. Ja nav, tad nav. Stulbums!

rasa , 2011-04-04 22:56:01

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet