Tek jumts :(
Sveiki! Manā dzīvoklī jau 3. diennakti pil griesti :(
zvanīju neskaitāmas reizes Mālkalnei, tur man tikai atbild, ka neesam tādi vienīgie, lai gaidam, gan jau drīzumā atbrauks meistari, ka Ogrē daudzas tādas mājas.Ja godīgi no tā, ka neesam tādi vienīgie man mazāk nesāks pilēt, man no tā vieglāk nepaliek!!!! Mitrums ticis jau līdz 3.stāvam...
Manuprāt šada problēma nebūtu izveidojusies, ja laicīgi tiktu atbrīvoti jumti no sniega un lāstekām. Mālkalne gan man paskaidroja, ka tas no tā, ka bēniņos ir pārāk silts un siltumtrubas kondensējas un tādejādi veidojas mitrums! bet ne jau tur var veidoties tik daudz tas mitrums, lai tā tecētu, absurds....nezinu kur tur problēma, finansiāli, vai Mālkalnes neizdarība.
negaidi,paņem lāpstu un pats uzkāp uz jumta!
Mālkalnē strādā 4 brigādes, diemžēl nevar paspēt visu izdarīt uzreiz, sniegs krīt nepārtraukti, situācija tiek kontrolēti ir paņemti darbā papildus spēki...bet diemžēl....no tāda sniega daudzuma nav iespējams glābties...stradaasim arii briivienaas..
kad nauda jāiekasē, tad gan Mālkalnei nepatīk gaidīt, bet te, cilvēkam ūdens līst uz galvas un vēl jāgaida esot....
valstii tak arkaartas situaacija ir izsludinaata, ko var gausties , ir tak jaiet paliigaa, cik tad to stradnieku vinjiem ir.....
baigi labi, Mālkalne no mums iekasē apsaimniekošanu un mēs viņu vietā jumtus sāksim tīrīt, ne? Jumti katru gadu ir apsniguši, bija jādomā jau ātrāk, ka vieni galā netiks un laikus jāorganizē darbi, lai nenonāktu līdz šadai situācijai!!!! noteikti kamēr iedzīvotāji nesāka zvanīt un sūdzēties, tikmēr neko jau nedarītu!!! un kāda tad ir tā Jūsu kontrole???? kontrolējat cik daudz var viena māja turēt to mitrumu, cik ilgi vēl varēs novilkt????
ja šodien neko viņi neizdarīs kāpsim ar uz tā jumta, kas cits mums atliek, tikai šaubos vai tas no drošības viedokļa ir pareizi un likumīgi, bet nu man galvenais ir sauss dzīvoklis...
to ---->" tv skataties?"
un ko man darīt smaidīt un truli priecāties, par to valstī šāda situācija, pašam tecētu uz galvas šaubos vai te tā runātu!!!!!
nu bet no čikstēšanas ogrenetā jau labāk nepaliks...
Gundega! Bet vai mālkalne atmaksās radušos zaudējumus,par sabojāto īpašumu....tas sanāk dārgi materiāli + strādnieka darbs ,man takā negribētos atkal no savas kabatas to maksāt... citiem vēl arī mēbeles bojātas no mitruma .
Ja pilsētā neizsludinās citu kārtību, tad apsaimniekotājam būs j;akompensē radušos zaudējumus aplietajiem dzīvokļu īpašniekiem, vismaz tā līdz šim ir bijis , kas būs šogad nevar prognozēt, sniegs krīt nepārtraukti...
Nemaz jau nevar patvaļīgi kāpt uz jumta , tas viss ir jāsaskaņo, lai kādam uz galvas neuzmet sniegu vai pats nenokrīt....
Gundega, tas nav personīgi, bet pirms pāŗis gadiem, man no jumta applūda dzīvolkis- tā diezgan normāli, rakstīju iesniegumu, atbrauca Vārnas kungs, aktu sastādīja un ar to arī viss beidzās, remontu taisīt savā augšējā stāvā REĀLI BAIDOS, jo neviens, neko nesamaksā! Nemaz jau nerunāsim par atvainošanos:((.Atklāti sakot pieriebjās.... Es daru savu darbu godprātīgi un zinu kas ir mana atbildība, bet Mālkalnei švaki ar šito:(. Paņemiet džekus, kuriem piespiedu darbs, iedaliet lāpstas, lai tīra, un jautājums- par simtlatniekiem- kapēc viņus nevar nodarbbināt REĀLĀ SNIEGA TĪRĪŠANĀ?? Es pats ietu un tīrītu.
Gundega : Tu tak radoša būtne , vaig ieteikt lai izsludina ārkārtas stāvokli un piešķir finansējumu kaut no EU fonda lielu apmēru kīmiskai katastrofai dihidrogēn monoksīda [Dihydrogen monoxide ] ieplūdes novēršanai Ogres dzīvojamā sektorā :):) Mož nostrādā , eiropa nobīstās no "Šitās indes" noplūdes nepieredzētos apmēros atsūta kadus suharus piķi utt:):) http://en.wikipedia.org/wiki/Dihydrogen_monoxide_hoax
Lunim- protams jau ir ieteikts, cik norptu valdiiba ari mekles lidzekljus kompensaacijaam, bet pagaidam atliek cereet, ak tas sniegs rimsies...ims- atsūtiet man aktu un iesniegumu pa e pastu gundega.dege@malkalne.lv
Kārtējo reizi ziema un sniegs mūs pārsteidza nesagatavotus.......
Baigi labi, katru reizi samaksā kompensāciju un miers. nav labāk novērst, lai turpmāk neaplūst tie dzīvokļi? nē bet ceru, ka apsaimniekotāji apmaksā, kā saka.
Daudziem pašlaik tek. Negaidiet mālkalni, notiriet virs savas kāpņutelpas paši. un jo ātrāk tā izdarīsiet jo ātrāk pašiem būs labāk.
2 x mālkelne ir bijusi un apsekojusi dzīvokli, 2 x esmu pats samaksājis par remontu un remonta materiāliem. No savas puses regulāri maksāju Mālkalnei par apsaimniekošanu, bet kompensācijas par radītajiem zaudējumiem - kā nav tā nav. Ja netiek ar savas saimniecības menidžēšanu galā, tad lai Roze un Deģe paši kāpj uz jumtiem un tīra, jo kas gan viņi būs, ja pārstāsim maksāt...
atcerieties, ka, ja nemākuļi tīra jumtu, tad to jumtu nereti sabojā. Un tad mājai jāmaksā atkal tūkstoši par jumta likšanu (un sāk tecēt dzīvokļos).
Un arī - ja kompensē, tad kompensē no mājas apsaimniekošanas naudas, ne jau no kādas mistiskas "Mālkalnes" naudas"!