Bērnu pieskatišanas centrs OGRĒ

vēlos zinat jusu viedokli par bērnu piesaktišanas centra izveidi OGRē, kamēr vecākiem nepieciešams mācīties, iepirkties, apmeklēt frizieri, teātri vai padarīt citas sadzīviskas lietas. Va jus interesee ari angļu valodas nodarbības? Centra darbosies arī psihologs.

Inese , 2010-12-28 23:34:53

Te jau visādi ir , laikam konkurentspējīgākais un pieprasītākais ir Lielveikalā uz dažām stundām pa dažiem latiem. Ir jau vēl viens kautkads tur centrs bet nu par to te domas dalās.

Lunis , 2010-12-29 00:51:03

Atkal kāds grib par bērniem panirgāties uz mūsu nodokļu rēkina

zinu , 2010-12-29 05:40:57

zinu : Kur ta rakstīts ka paņirgāties , štele ja pa dažiem Ls var sīkos huligānus kautkur atstāt uz dažām stundām ir laba. Tik nu pie mums ir divas galējības vai nu aptrakušas blondōnes cer nogrābt baigo kāpostu un sagrūst sīkajam iekšā baigās gudrīsnas pa vieniem 20Ls vai arī sīkos neviens īpaši nepieskata un tie dauzās uz nebēdu pa 2Ls :):) Būtu normāli ja ir kā šur tur citur pa vieniem 5Ls tev siko nodarbina ar kautko kas vioņam škiet intresanti , ot tādu vietu tiešām trūkst.

Lunis , 2010-12-29 11:33:05

Luni tev laikam nav bērnu,ja tu kritizē to ko nezini un nesaproti,jo 'ZINU' ir taisnība,kaut ari rugta,jo nirgājās par mūsu bērniem visās iespējamās vietās

Es , 2010-12-29 14:44:21

tā lielākā nelaime ir iekš tā, ka par maz ir bērnu, līdz ar to nevar pastāvēt profesionāls bērnu pieskatīšanas centrs ar labām telpām, aprīkojumu un pats galvenais - kvalificētiem speciālistiem. Lai tas atmaksātos vajag, lai nemitīgi būtu pilns ar sīkajiem, kuru vecāki samaksā kaut kādas naudiņas. Bet to bernu NAV, vienkārši NAV un pateicoties "nacionālajm varonim" dombrovskim un co bērnu paliks arvien mazāk

VOT , 2010-12-29 16:19:34

Es : Man ne tik ir bērni bet arī dažādu vecumu , gan jau lieli studenti tie gan Latvijā nav baudījuši izglītības iestāžu labumus gan arī pavisam mazi tāpēc es arī zinu kā ir mums bērnudārzos un skolās:) Par manējiem neviens neņirgājās šie paši var jebkuru līdz infartktām novest gluži kā es kādreiz sūtiju učenes psihopātes ar pāris vārdiem nokautā :):)

Lunis , 2010-12-29 19:26:06

Lielveikala bernus nenodarbina. Nav nodarbibas. Un netiek stradats ar berniem.

Inese , 2010-12-29 19:58:14

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet