baigi žēl..............

Žēl,ka mūsu luterāņu baznīca pārvērtusies parbērnu rotaļu laukumu.....................Vakar aizgāju uz dievkalpojumu un cerēju,ka iegūšu mieru,pasēdēšu ,padomāšu par pagājušo gadu,apdomāšu,kas un kā ir bijis,paklausīšos mācītāju,bet vīlos kā nekad...Apsēdos pēdējā rindā,jo cilvēku bija tiešām daudz.Aiz pēdējām rindām ir izveidots tads kā bērnu stūrītis,kur bērnukiem padzīvoties,kamēr vecāki bauda mieru.........Visu to saprotu,bet tad ir jābūt kādam ,kas bērnus uzrauga,jo berni skraida pa baznīcu,bļaustās'dauzās,kautko gāž un trakākais visā šajā,ka vecāki nekādu uzmanību tam nepievērs.......................Kautkas tomēr šajā visā nav izdomāts lidz galam........................varbūt ari vajag tomēr padomāt par tiem,kas sēž solu pēdējās rindās???????????????????/un cienījamie vecāki,cienīsim tomēr arī citus cilvēkus un pieskatīsim savus bērnus ,lai netraucētu citiem...................mPriecigus un svētītus šos svētkus................

joks, , 2010-12-25 20:49:25

arii sedeeju pedeejaa rindaa...nu nebij labi tas..galiigi....

gundega , 2010-12-25 21:43:10

aeī mūsu baznīcā blakus spiedz un dauzās. laikam netiek galā mājās un vēl citiem traucē ar saviem izlaistajiem bērneļiem

katoļi , 2010-12-25 22:15:15

Vaig atcereties Reformacijas laikus un salaist sjiotos kopa ekipet ar kadiem "Taisnibu pieradosjiem" argumentiem un visiem buss mierss.

Lunis , 2010-12-25 23:13:40

Ui, Luni!!!! nu gan tevi kauninās par dzimtās valodas kropļošanu.... Ir tāds noslēpumains ? kurš vai kura vazājas pa internetu un meklē kur kādam piesieties, laikam cilvēciņam dzīvē nav veicies, vai arī zs. vakarā nav dāvaniņu saņēmis.
Bet ne jau baznīca pie vainas, ka kaut kā savādāk tagad audzinam savus bērnus!!!!

!!!!!! , 2010-12-26 14:05:08

Neviens jau nesaka, ka baznīca vainīga.Tas ir jāsaprot pašiem cilvēkiem.Varbūt viņiem tas arī bija domāts.

zika , 2010-12-26 14:13:22

man šādi pabojāti svētki tika ari babtistu baznīcā, sajūta tāda, ka atnākuši esam uz bērnu ballīti, vecāki vispār neņem pierē ka viņu izlaistie sīkie traucē apkārtējos, biju ļoti vīlusies.

bute , 2010-12-26 18:07:47

Ja Joks baznīcu apmeklētu katru svētdienu, tad zināku, ka mācītājs Īvāns vienmēr ir norādījis, ka tiem, kuriem traucē mazie bērni, lai nāk sēdēt pirmajos solos. Mums jau ir jāpriecājas, ka uz baznīcu nāk jaunās ģimenes ar bērniem, bērni tiek audzināti kristīgā gaisotnē. Vajadzētu nedaudz tā kā nolikt malā savu lielo EGO un uz pasauli paskatīties gaišākās krāsās. Citiem traucē veco tantuku sarunas baznīcā, cietiem mazie bērni...tagad visiem aizliegsim nākt?!

baznicas apmeklētāja , 2010-12-26 18:17:07

kas tad nāks uz baznīcu pēc pāris gadiem, ja nebūs šo mazo bērnu?!

... , 2010-12-26 18:21:27

vaina jau nav bērnos kuri apmeklē baznīcu, bet gan viņu vecākos. Es arī novēroju kā viens rakaris nemitīgi skraidīja pa centrālo eju no saviem vecākiem uz šo rotaļu stūri. Viņa vecāki pat nepievēsa tam uzmanību, tikai pašās beigās kad jau visi apkārt jau saskatījās, tēvs dēlu paņēma uz rokām un izgāja ārā,.... bet rindu iepriekš man sēdēja ģimene er diviem tāda paša vecuma dēlēniem, kuriem vecāki stātīja klusiņām par Betlēmi par kūtiņu par tur dzimušo bērniņu, bet šie bērni nevienu netraucēja, tas vissnotika pavisam klusi. Tā kā viss atkarīgs no vecākiem, bet katrā ziņā nezvai baznīca ir tā vieta kur bērni brīvi varētu skraidīt apkārt - akustika telpā laba un tad nav starpība vai sēdi pirmajā rindā vai pēdējā

baznīcas apmeklētāja 2 , 2010-12-26 22:23:10

Patiesībā tas ir jauki, ka uz luterāņu baznīcu var nākt visāda vecuma bērni - gan mazi, gam pirmsskolēni uz svētdienas skolu, gan pat pusaudži uz pusaudžu klubiņu! Mums pašiem jāmācās tolerance!!!!!!
Un ja bērni traucē, dievkalpojumā bija vieta pirmajos solos.

arī biju baznīcā , 2010-12-27 10:44:55

Vajag laicīgi ierasties un doties uz pirmajām rindām. Un vispār jau nav ko burkšķēt par bērnu klātbūtni baznīcā, priecājušies būtu labāk. Ja traucē bērnu radītais troksnis var piecelties un doties uz priekšu, kaut vai kājās pastāvēt

Māris , 2010-12-27 12:22:53

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet