Sašutums par malkalnes jumi
V
Vakar iegadajos jaunu griežamo deliti malkalnes jumi.. Kad veikala plaukta ieraudziju deliša cenu 2.99 biju patikami parsteigta ka ka tik labs delits var maksat ti zemu cenu,un protams paņemu,kad pie kasem vajadzeja maksat par visu pirkumu,man likas ka summa par visiem pirkumiem daudz lielaak neka tika reķinats,tapec paņemu čeku. un protams! mana leta deliša cena izradijas 5.99 ls... bet savadak jau laikam tas nevaretu but jumi... Sekojam lidzi saviem pirkumiem..
Vajag seko līdzi arī cenām plauktos, nevis redzēt to, ko gribas redzēt. Tad nebūs pārsteiguma efektu pie kases!
NU TAS LAIKAM VISOS VEIKALOS IR-PREČU SORTIMENTS IR TIK LIELS KA NESPĒJ VISU PAREIZI SAVADĪT...VAI ARĪ KĀ TUR NOTIEK-TAS JAU NAV TIKKAI JUMĪ-RĪGAS VEIKALOS IR TĀ PAT-I RIMI,I MAXIMA
Šī pati problēma regulāri ir TOPā!
Bet tā jau nav pircēju problēma!Gribi pelnīt lielu naudu lielā veikalā- nodrošini kārtību, ja nē atver piparbodīti!
nu es domāju ka mazajos veikalos arī tā gadās
Nu Jumī ar cenām vienmēr ir bardaks. Kad jautāju, cik maksā prece, kas jau otro nedēļu stāv izlikta plauktā bez cenas, man atbildēja: aizejiet uz kasi, tur jums pateiks.. Tātad - mazākas prasības pret darbinieku, jo veikalā, kurā strādāju es, pārdevēja pienākums ir rūpēties, lai visur būtu cenas, un, ja nav, tad noskaidrojam.
Bet bieži pircēji paši nepaskatās, nesalīdzina svītru kodus, un tad brīnās, ka cena cita. LV jau vismaz 20 gadus nolasa cenas, tā kā, nevajadzētu brīnīties, kas tas tāds - svītru kods. Ja svītru kods atbilst, bet cena ir dārgāka, jums ir visas tiesības pieprasīt attiecīgo preci par cenu, kas norādīta stendā!
un kad salabos tās lentes pie kases ?vai tiešām tā ir problēma?