Autostāvietas pie daudzzīvokļu majām

Ogrē pie daudzzīvokļu mājām Mālkalnes pr. 35 un 37 autostāvietas ir tik mazas , ka nav kur nolikt automašinu. Kādreiz varēja atstāt automašīnu gar ceļa malu kur parasi izveidojās milzigi gara rinda, kas protams traucēja satiksmei. Tad uzlika zīmi, ka stavēt aizliekts sākām likt automašīnu pie blakus mājas, kur tiko paplašinaja autostāvietu, bet tagad arī tur vairs nevar atstāt mašinu jo uzlika zīmi tikai ar Mēlkalnes pr.27 atļaujam. Kur lai novieto automašīnu ja tājas sešās vietās, kas paradzētas Malkalnes pr.35 mājai novieto savas mašīnas arī tie uri dzīvo Malkalnes pr.27,33 u.c.majas un nav saņēmuši atļaujas???

Irēna , 2010-11-09 08:55:57

nu pie ausekļa prospekta arī ir tādas problēmas-ka nav kur nolikt savu automašīnu!

ausekļa prospekts , 2010-11-09 08:59:46

man arī tās pašas problēmas, un es pat zinu, kā tās varētu atrisināt, lai gan tikpat labi zinu, kas tūlīt par komentāriem pabirs no dabas aizstāvjiem bļāvējiem, ķērcējiem par vienu koku, kas ķērc vienkārši ķērkšanas pēc, aiz neko darīt.
Pilsēta celta laikā, kad neviens pat iedomāties nevarējaa, ka būs tik daudz mašīnu, tagad tas ir fakts, un kkā taču tas būtu jārisina. Respektīvi, ap lielākās daļas daudzdzīvokļu namiem ir plaši zālāji un pa 2 koki, kas rada papildus izmaksas kopšanā (pļaušana, lapu svākšana utt), reālu bio labumu šie zāles pleķi un daži koki nedod, ja nu vienīgi zaļumu acij. Piem, pie Vidus prospekta 20 ir zāliens, kura vietā varētu ierīkot 2 rindu stāvvietu, tā līdzīgi ap citām mājām. Esmu biologs, un zinu skaitļus, apmežojuma platības, saražotā skābekļa daudz utt, nu nenodarīs pāri mūms globālā mērā šīs dažas pārmaiņas par labu autonovietnēm. Bet plānojot tālālku apbūvi, mācoties no šīm kļūdām, jāplāno būtu nopietnāk.

Jana , 2010-11-09 09:20:31

Tie mazie pleķīši kopā veido ainavu. Es neķērcu-man pašam bieži vien nav auto kur pie mājas novietot, bet tas man netraucē pakustināt savu ..irsu un paiet pāris metrus ar kājām. Tādu māju Ogrē ir daudz un pie katras ir pa pleķītiim, kurš globāli neko neietekmē, bet, ja katru šo pleķīti noasfaltēs, tad gan mums būs skaista pilsēta, kura globāli neko neietekmēs

To Jana , 2010-11-09 10:14:48

Ziniet kur ir problēma, ka vienai ģimenei ir divas vai pat trīs mašīnas un šīs mazās automašīnu novietošanas vietas pie mājām nav paredzētas tik lielam automašīnu skaitam, un vēl ir diezgan daudz šoferīšu, kuri neprot novietot savu automašīnu,viņi nepadomā vai blakus varēs nolikt vēl kādu mašīnu vai nē.Tāpēc, manuprāt, katrai mājai vajadzētu sazīmēt automašīnu vietas, izsniegt katram dzīvoklim tikai un vienīgi pa vienai atļaujai, lai katrs varētu savu auto novietot savā nummurētā vietā un viss.

J , 2010-11-09 11:45:28

nu piemēram manas deviņstāvu mājas laukums viennozīmīgi nepietiks lai visu mājas iedzīvotāji varētu nolikt savas automašīnas-kaut vienu-tur pat nepietiks 20 auto vietas!!!-tad tie būs izredzētie kuriem piešķirs atļaujas!!!!-murgs

to j , 2010-11-09 11:48:50

vairāk gan kaitina tie kaimiņi kuri savas salaustās mašīnas tura pagalmā-un aizņem reālu vietu

taa luuk , 2010-11-09 11:50:10

Kaitina vispār, kad nav kur nolikt mašīnu pie mājas. Parasti ir jāmeklē pusstunda, nu kur tad varēs nolikt mašīnu. Un pavisam labi, ja tu noliec mašīnu pie blakus mājas un no rīta steidzoties uz darbu redzi, ka tās mājas iedzīvotājs ir piebraucis tev aizmugurē tik tuvu, ka tu nespēj izbraugt, jo redziet viņam nepatīk, ka no cita pagalma brauc un liek mašīnas.
ĀĀĀrprāc kaut kāds.....

:( , 2010-11-09 12:27:44

Ko jūs te cepaties,tak pakustinat tās savas resnās pakaļas un noliekat tos lūžņus tuvējā stāvvietā. Nebūs jāskrien uz fitnesa zālēm un jāuztraucās par tauku kunkuļiem!Ak jā .tur gan būs nedaudz jāsamaksā,nevis na haļavu.Kapeiku skopuļi!

ss , 2010-11-27 19:12:27

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet