Ogres autoostā neviens neko nezin!!!
Vakar saskāros ar sekojošu problēmu! Par cik Ogrē notiek ceļu remonti, autobuss Ogre - Rīga vairs nekursē pa ierasto maršutu. Mana autobusa pietura atrodās pie kombināta, taču nezinādama, zvaniju uz Ogres autoostu. Zvanot uz pirmo norādīto telefona numuru man atcirta, ka viņi vispār neko nezin un iedeva nākamo telefona numuru uz kuru zvanot, man atbildēja sekojoši: " Kā gan autobuss var kursēt gar kombinātu, ja tur esot remonts. Tas braucot gar stadionu, savāc cilvēkus un tad griežās uz šoseju un prom uz Rīgu." Nu ok, es ar kājām čāpoju uz centru, iekāpju autobusā, braucam, skatos, ka tiek rādīts labais pagrieziens pie Lukoil benzīntanka, tiek savākti cilvēki no turienes un mēs skaisti turpinājām ceļu! Kkā nepatīk Ogres autosostas attieksme, tā jau nav pirmā reize, ka viņi neko nezin, vai arī bieži nav iespējams vispār viņus sazvanīt! Ceru, ka kāds no Ogres autoostas darbiniekiem šo izlasīs un mainīs savu attieksmi pret darbu, tas gan vairāk attiecās uz dispačeriem un kasi!!!
Kasē parasti sēz dāma ,kura uzskata ,ka visi ir lopi.Manu invalīdu apliecību gandrīz vai gribēja izmest miskastē ,jo viņa nevarot izlasīt numuru,kurš ir labi salasāms,jo ir sarkanā krāsā.Es viņai aizrādīju.bet viņa mani izlamāja ,tikainezinu par kādiem grēkiem .Tur tanī iestādē ir Bardaks.
Vajag nākamreiz prasīt vadību. Taču cerams, ka tāda briesmīga nākamā reize nebūs
To ka jus stastiet ka jums nelaipni atbild kasse tas ir mulkibas Kases tel 65024495.Autobusi piebrauc pie kombinata tikai no stadiona vini brauc uz soseju un tad iebrauc pie kombinata.
dd, laikam jau esat no autoostas darbiniekiem, ja jau tik precīzi varat teikt, kā man ir atbildēts. Un paldies, jā, tad gad nu es to zinu, ka viņi tā kursē, bet par to man bija j'pārliecinās pašai, jo vēlreiz saku, ka tur neko neviens nezin - nekad :D
Aizejiet uz dzezcelstaciju un paluko kada tur atieksme nez vai vinas bus tik laipnas ka autoosta tur pasaka acis ir ej skaties sarakstuun vispar atreij ka suni.Par autoostas kassi varu teikt tikai labu ne vienu neskirojot.Un tas invalibu apliecibas cik es zinu tad vinam jaieraksta bilete apliecibas numurs nav ko kasities jus domajat ka visa pasaule ap jums tikai grozas un visi pie ta ir vainigi busim iecitigi viens pret otru
Vārds vietā :D būsim iecietīgi un nekliegsim uz invalīdiem par to, ka viņiem hvz kas nepatīk!!!
Murgs , ko melo, droši ka pats rupjš biji. Man iznāk , bieži braukt ar vilcienu, un mūžīgi prasu cikos vilciens. Vienmēr atbild , citreiz par pabrīnos, jo tik tiešām saraksts ir, bet kamēr brilles izvilkšu , kamēr vēl atradīšu, laiks paiet . LAbāk uzprasu, vienmēr laipnas atbild .
Nu nekas ar nonotika, pastaigaties ir veselīgi!!! :)
Bob, protams, es par to neko nesaku, bet ja ir jāsteidzās, tad tiešām ir dusmas! :) Es negribētu pievērsties zīlēšanai, lai noteiktu transporta kustību tikai tāpēc, ka kāds nespēj veikt savus darba pienākumus!
Es ceru, es ceru.. es ceru!
Kas tie tādi "dispačeri"?
Gribu autiņam uztaisīt kasko apdrošināšanu ,piedāvājumu tik daudz ka nezinu pie kā palikt.Varbūt kādam ir bijusi kāda saskarsme ar apdrošinātājiem..... Nevar jau saprast cenas svārstās no 250 ls līdz 500.Gribās jau tādu ,ja nu kaut kas notiek lai arī atmaksā.
jaaaaaaa, ir nu gan dažiem nauda, ka 500 Ls var maksāt par cara apdrošināšanu, citiem ar tādu naudu jādzīvo gandrīz gads
cik es esmu zvanijusi uz autoostu, man ar vienmer ir bijis ta ka neviens neko nezin.Un reizem vispar neviens necel telefonu..........