Ogres Prestiža restorāns!
Ziniet,man tā ir apnicis,par to runāt...Katru gadu (es dzīvoju blakus TOP)Esgribu pāēst ,iedzert...un ietusēt ar saviem draugiem un sīkajiem!!!!!!Tik sviestainu apkalpošanu nevēlos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tik stulbu Skonto mūziku -nevēlos!!!Mani besii eedienkarte!!!!un apkalpotaaji!!!!taads sviests.....leeti un neinteresanbti!taisamies ciet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lai rullee citi!!!!!
Labāk aizej mājās un pasūkā!
ir nu gan mamma "...gribu iedzert un ietusēt ar saviem sīkajiem...'
uzcep bērniem mājās pankūkas ar pašvārīto zapti -būs silti un jauki!
laikam pati baigi "labā"
mani tur viss apmierina un ātri apkalpo
a ēdienkarte un cenas ir mainījušies koš treknajiem gadiem? Jau pāris gadu nau tur būts, toreiz bij gana draņķīgi. Apkalpošana gan nebija ne vainas
Sestdienas rītā ar vīru gadijāmies tur blakus un nolēmām pabrokastot Prestižā. Iegājām iekšā, apsēdāmies pie galdiņa, noslaucijām drupačas no krēsliem un gaidijām ēdienkartes. Gaidijām, gaidijām. Sagaidijām. Izvēlējāmies pārtiku bet tad nevarējām sagaidīt kādu kam pasūtīt. Pagaidijām vēl un tad piecēlāmies un gājām prom. Esam tur reti, taču vienmēr sanāk traki ilgi gaidīt kamēr kāds atnāk, kamēr pagatavo un kamēr atnes rēķinu. Patstāvīgās drupačas it visur. Šī laikam tomēr bija pēdējā reize.
Man ar reiz bija nepatīkams brīdis... kārotās pildītās karbonādes vietā dabūju milzīgu pretīgu šoku...karbonādes pildījumā atradu pārtikas ietinamās plēves gabalu... vēeee...nemūžam tur neiešu.
ar lēnu apkalpošanu var cīnīties sekojši: zvani 1188 un palūdz, lai savieno ar tādu un tādu restorānu. Kad ir savienots, tad mierīgi palūdz, lai atsūta oficiantu pie tāda galdiņa. Pēc tam visu vakaru garantēta ātra un kvalitatīva apkalpošana
Ciest nevaru prestiza apkalposanu - pasutijam ar draudznei kafiju un gaidijam30 min - kad gajam prom pateicamies barmenei par laipno apkalposhanu -taa tadaa bietee parvertaas :D
piedavaja kafiju pa velti - bet vairs jau negribejas - un piebildishu ka cilveku bija labi ka kadi 4 pari
O.
Traki labs ieteikums!!! :) :)
tie, kas krituši uz ātro apkalpošanu, jeb 'fast food' laikam nemaz nezin, ka bez ātrajām ēstuvēm ir ārī restorāni, kur labais tonis prasa lēnu gaisotni. Neesmu bijusi prestižā gadus2, tādēļ nezinu vai tas var pretendēt uz restorāna statusu.
biki pa leenu gaisotne tikai priekss kafijas..:D tas nebuut nav labs tonis..:D
man kaut kā arī apkalpošanas kvalitāte nepatika, kad biju tur pirms pusotra gada. bijām trijatā, un kamēr gaidījām savas pusdienas jau kādu pusstundu, savajadzējās uz wc. tā kā viņiem pašiem sava wc nav, iedeva 1 žetonu uz centra wc. kad palūdzu vēl 2 žetonus, jo esam tak 3, tad apkalpotāja sašķobīja seju, pagāja kādas 15 min, bet žetonus vēl neatnesa (lieki piebilst, ka pusdienas arī vēl nebija). dabūjām paši iet pakaļ. un tikai tad, kad visi jau bija pabijuši wc, sākās galda klāšana - tika beidzot atnesti galda piederumi un salvetes. vēl lēnākā gaitā notika porciju pienešana. protams, viņi nav reaktīvās lidmašīnas, ka spētu īsā laika posmā apkalpot tik daudz apmeklētājus - veselus trīs! bet par tādu naudu, ko tur atstājām.. kad palūdzu vēlreiz žetonu uz wc (biju grūtn.pēdējos mēn.), mani pasūtīja.. esot pašai jāmaksā. tad, kad es piebildu, ka es maksāšu tad rēķinu par 10 sant mazāk, tad jau gan atnesa. vispār jau stulbums, ka tirdzniecības centrā wc ir par maksu - tādu unikumu esmu pieredzējusi tikai Ogres "prestižā"..
un tās drupačas uz "restorāna" krēsliem un uz galda - tās laikam tur interjerā paredzētas..
Man ir priekshlikums noraksturosim tos apkalpotajus kuri nepieversh uzmanibu
Piebildīšu par vienveidīgo ēdienkarti,kura nemainās gadiem.Un pavāram arī ir problēmas,visos ēdienos tiek sagrūsti sūri zilie sīpoli,gan zupā ,gan salātos.Prasti,dārgi un bezgaumīgi.
Jā, Prestižam ir jāpiestrādā un jādomā kā piesaistīt klientus. Vairs nav vecie labie laiki.
1. Katru dienu no 13.00 ir pieejakas kompleksās pusdienas. Lēti un garšīgi un katru dienu kas cits. Vienīgā problēma - reizēm gadās neēdami "ekskluzīvie" ēdieni :D nu tur lazanja ar spinātiem piem :D pee...
2. Par ēdienu kvalitāti vienīgais kur es varētu kasīties - saldēto dārzeņu izmantošana. Tas tiešām nepatīk, sevišķi risoto
3. No standarta ēdienkartes vistu spārniņi un grilētā fileja - vienmēr lieliski
4. Apkalpošana - nu te nu nepiekritīšu nevienā punktā. Ogrē tikai Ilzē esmu gaidījis lai atnes soļanku 20 minūtes un beigās tā ir auksta :D Bet arī tikai vienu reizi tā gadijies.
Ik pa laikam tur iegriežos,nav jau tik traki.
Puiši tādi pasīvāki,laikam ''atēdušies'',bet Anita gan vienmēr laipna...
Ir kas garšo,ir ko varētu pamainīt.
Vasarā bijām ar viesiem no kaimiņzemēm-viņiem gan garšoja,gan patika apkalpošana... :)
P.S. Kur tad Ogrē lai iet pāēst?!- ''Prestižs'',''Vairāk Saules'',''HAUZE''
Par apkalpošanu -kā nu kuro reizi, darbinieku trūkums.... biznesa piedāvājumi arī kā kuro reizi. par wc nav komentu.
Citur var paēst gan Ogres ezītī, Kultūras centra kafejnīcā, Senjorita kukū, Pūres beķerejā vai restorānā,Policijas akadēmijā, Niko, un 2 uzņēmumos ar gardumiem (Pūce cep, otram nosaukumu neatceros) pie strūklakas(kas iebazalmēta uz ziemu). Dažādām gaumēm!