Karstais ūdens naktīs (no 24:00 līdz 6:00)

Tas ir normāli, ja cilvēks no rīta pirms darba vēlas ieiet dušā, bet karstā ūdens vietā saņem aukstu ūdens šalti? ūdens bija tik silts, lai nebūtu stindzinoši auksts, bet tādā nodušoties nav iespējams, vēl jo vairāk, ka tagad ir rudens un ārā vairs nav 30 grādu karstums! Uz darbu ceļos puspiecos, jo strādāju Rīgā un tur jābūt jau sešos.

Ance , 2010-09-01 10:00:38

auksta duša ieguldījums Tavā veselībā, palasi par ūdens procedūru ārtsniecisko iedarbību, un kā tauki aukstā ūdenī deg, ui...

viamīns , 2010-09-01 10:56:01

Ja man nebūtu deguna dobuma iekaisums un bronhits, es varbūt par to nesatrauktos, bet šajā gadījumā aukstu dušu izmantot nudien nav ieguldījums veselības uzlabošanā

to viamīns , 2010-09-01 11:03:59

Žēl tikai, ka cena ir viena, silts Tev ūdens tek pa krānu vai remdens!

Kurtis , 2010-09-01 11:15:39

sāc norūdities aukstā dušā, un nebūs Tev bronhītu turpmāk

vitamīns , 2010-09-01 11:33:19

To vitamīns Gudri di....st nav malku cirst! hroniskas kaites līdz šim nav neviens iemācījies izārstēt!!!
Kurtis - jā tas gan, cenu jau viņi nemaina! dusmas!

Ance , 2010-09-01 11:50:58

Kam vajag to auksto dušu nav problēma viņu saņemt ,bet siltās dušas vietā es arī gribu saņemt siltu ūdeni .Maksa ir dažāda par šo pakalpojumu .Vitamīns var iet kaut ziemā sniegā vārtīties,būs ieguldījums veselībā, gan maciņā .

brrr , 2010-09-01 12:00:56

Es gan atzīstu, ka var mazgāties arī aukstā ūdenī, bet tas nenozīmē, ka PA mālkalne ir tiesīgs karstā ūdens vietā piedāvāt nedaudz siltāku par stindzinoši aukstu karstā vietā! tas ir ļoti nesmuki, un es kā bijušais ogres iedzīvotājs zinu, ka PA mālkanes darbības ir ļooooti nekvalitatīvas! turaties visi, kam ar tiem sīkstuļiem ir saķeršanās!

ronis , 2010-09-01 12:17:35

Interesanti, ka saņēmu šādu atbildi, konsultējoties Mālkalnē.
Precīzi citēju (jeb copy->paste): Sveicinaati, karstaa uudens temperatuura tiek samzinaata pa nakti, lai ekonomeetu iedziivotaaju maksu par uudens sildiishanu !

dikti korekta čata valoda, es teiktu :D

Ance , 2010-09-01 12:50:49

http://www.malkalne.lv/?pg=1&cat=1&id=641

Ancei ! , 2010-09-01 13:11:06

tas notiek saskaņā ar mājas vecākā iesniegumu !

karstā ūdens temperatūra , 2010-09-01 13:13:10

nu bet tieši tā taupības nolūkos,, ja saņemsim krānā tik pat karstu ūdeni kā padomju laikos, ka pilnīgi kūpēdams nāca ārā, tad arī maksāsim daudz reiz vairāk. Tie kas dzīvo privātmājās tur tādu temper, kāda patīkās, bet dzīvokļos dzīvojošajiem, ja pat būtu iespēja maksāt par reāli tiešām siltu ūdeni, viņiem to nedabūt, jo ir pilns ar nemaksātājiem, kas nevar pat šādā līmenī uzturētu temperatūru apmaksāt. Nu nav jau tā, ka Mālkane zog, vienkārši nav citas izejas. Ir jātaupa.
nekas nerodas vienkārši tāpat, cik esam kopīgi spējīgi samaksāt, par tik arī mazgājamies un sildāmies. Tikai viens ieteikums, tie, kas var atļauties ierīko boileri, un mazgājas kaut 100 grādos, vai pāriet uz dzīvi privātmājā. Kas nevar to atļauties, tie turpina lietot tādas tempert ūdeni kā tas uzsilst par samksāto naudu.
Mums arī bija sašutums, kamēr vannā ūdens pietek, tikmēr ir atdzisis un drebulis krata vannojoties, saucām pārbaudes utt, nekas nemainījās.
Nu izputēs visa ogre, ja lietosim vairāk kā samasākjam.

jana , 2010-09-01 13:16:38

Karsts vai auksts ūdens ,to ir noteicis mājas vecākais .prasi vinam ,kāpēc pa karstā ūdens krānu tek aukstais,bet maksāsi kā pa karsto.

To Ance , 2010-09-01 13:56:54

ronis=Vidējais statistiskais Idiot - muld muldēšanas pēc.
Šādu ekstru- ka pazemināta siltā ūdens temperatūru pasūta mājas vecākie - lai samazinātu kopējās izmaksas uz ēku , jo Dvieļu žāvētājs ar šo silto ūdeni silda vannas istabu , protams par maksu , lai naktī tas nenotiktu , mājas siltummezglā ieregulē no pusnakts līdz agram rītam turēt zemu siltā ūdens temperatūru.

Cīnies ar mājas vecāko , vai iegādājies boileri.

Sybase , 2010-09-01 16:47:07

Ogrē Brīvības ielā jau gadiem arī ir šāda veida komendantstunda no 24.00-6.00.
Tā, ka ja no tusa atgriezies pēc pusnakts - nemaz jēgā nevari kosmētiku normāli no sejas nomazgāt, nerunājot vispār par mazgāšanos.

Zuzuu , 2010-09-01 19:02:44

Ja cīnītos lielākā daļa mājas iedzīvotāju ,kautko panāktu .Ik pa laikam izgudro par ko būtu jāmaksā .Ūdens cirkulācija jāmaksā ,tad lai arī cirkulē ,maksas starpība visās mājās ir gandrīz vienāda.

sl , 2010-09-01 22:06:47

Interesanti, ka mājas vecākais nav informējis VISUS mājas iedzīvotājus un man ir tiesības izmantot KARSTO ūdeni tad kad man vajag, nevis tad, kad kāds izodmā, ka tas būs vai nebūs! un tas ir kaut kāds idiotisms, jo ES MAKSĀJU, un man ir pilnīgi vienalga, ko dara vai nedara citi!

ziema , 2010-09-02 09:39:43

OK, ja ūdens T tiek samazināta pa nakti, bet kāda joda pēc 6 vakarā ūdens ir knapi remdens?

akmens , 2010-09-09 19:58:44

ar ko tad cīnīties? Mājas vecākais pēc iedzīvotaju vēlmes ir pieprasījis samazināt ūdens t. naktīs. Iedzīvotāji grib taupīt. Ja netaupīs, tad var gadīties, ka vispār nebūs karsts ūdens - ne dienā, ne naktī. Un būtu smieklīgi, ja kāda atsevišķa indivīda dēļ visiem būtu jāmaksā krietni vairāk. Kad būs tev personīgā māja, tad griezīsi kā patīkas. Bet tagad tu atrodies KOPīPAšUMā!

hm , 2010-09-09 21:09:22

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet