Ogres Darzins SPRIIDIITIS

Es kad gribeeju spriidiiti savu mazuli palaist man nodikteeja taadus nosacijumus ka man vadiitaajai uz kontu jaaparskaita mazaakais 100 latus itkaa ziedojums daarzinjam,tad taa kaa man deelinjam tik triis gadi un grupinja parpildiita ka pagaidaam vietas nav un ka man jaaparakstaas par to ka es necelsu iebildumus ka beernam nebuus skapiitis un gultas vieta iespeejam pat gadu sanaak taa citi mazulji gulees a vins kaa nevajdziiga nezaale tur malaa es domaaju ka neviens mazulis nav pelnijis taadu atieksmi un taa vadiitaaja ja nemaldos Vija Kalnina vai kautkas uz to pusi jau gads vairaak rinki paagaajis mees paldies dievam ejam citaa darzinja citaa pagasta un esam apmierinaati un mums neviens taadus nosacijumus nediktee un nevienam nekas nav jaaparskaita es tik apbriinoju cik gan dazas vadiitaajas izmanto savas pilnvaras taapeec jau braukaa uz taadas krutaas masiinas,nabaga vecaaki kuri tomeer ir spiesti maksaat taadas summas lai mazulis ietu daarzinja.

Mamma , 2010-08-10 22:35:33

Par tadu lietu vajag sacelt pamatigu traci

xx , 2010-08-10 23:10:46

Vaditaja jau zin,kam var piedavaat,ne visiem piedavaa,tadus ekstra paskumus,kur berninam jaguļ leļļu stūri :(!!!!ja man ko tadu piedavaatu - dabutu 1.pa seju, 2.uz izglitibas parvaldi pa taisno ;)vai arii uzreiz izsaukt policiju par bnaudas izspiešanu!!!Lai tak "biznesmene" atpushas no berniem un berni no vinas :)

vax , 2010-08-10 23:30:49

Pilnīgas muļķības! Sprīdītī ir ļoti laba vadītāja un nekādu naudu mums neprasīja.

ome , 2010-08-11 07:33:33

mamma, sākumā pareizi rakstīt iemācies, tad murgo!

inga , 2010-08-11 07:53:08

Mums arī Vija prasija b/d palīdzēt. Ar pirmo bērnu tā arī darijām, bet ar otru gājām uz citu b/d.

mamma. , 2010-08-11 09:13:16

Nu ko tad Tu mamma neraksties ar savu vārdu???....ko tad neraksti vēstuli domei???... izklausās pēc personīgas nepatikas!!! Saprastu,ja tiešām būtu oficiāli "pacēlusi" šo tēmu domei un tad vari padalīties ar citiem par iznākumu! Nesmuki,nesmuki!!!

Baiba , 2010-08-11 09:15:01

tā mamma raksta taisnību.sen jau kādam vajadzētu rakstiit uz Domi,jo vai kāds ir pavērojis kāpēc darbinieki aiziet-raksta atlūgumu un iet uz citiem b/d.jo vienkārši nav iespējams normāli strādāt kopā ar vadītāju Viju Kalniņu.ne jau pirmo reizi šeit ir diskusija par šo b/d un tā vadītāju.

bijusī darbiniece-audzinātāja , 2010-08-11 09:31:22

Jā, nesūdzos, jo tajā brīdī nebija citas izejas un bijām priecīgi kad ir kur atstāt bērnu. Ļoti labs b/d, superīgas audzinātājas. Ja būtu līdzekļi, varbūt otrs bērns arī ietu šajā b/d, bet izvēlējos neattīstīt kukuļdošanu.:)

mamma. , 2010-08-11 10:14:13

Kolektīvs nav mainījies gadiem,izņemot tās meitenes,kuras aiziet dekrētā.jā viņu vietā nāk meitenes.Par naudām nezinu,bet ir vecāki,kuri palīdzējuši b/d,un ir akti par šo palīdzību.

nezinātājiem , 2010-08-11 11:28:47

Vadītāj,raksti pieteikumu prokuratūrā par lietas uzsākšanu par apmelošanu.Atri tiks galā par šiem rakstītājiem.

... , 2010-08-11 11:52:20

Par cik pati strādāju b/d Sprīdītis,varu pateikt,ka mammas rakstītais ir muļķības.Palīdzība ir sniegta no vecāku puses iestādei ,bet ne vadītājai.Ja kādu interesē par vecāku sniegto palīdzību,varam sniegt informāciju.Visi ziedojumi tiek dokumentēti.Darbinieks.

Zane , 2010-08-11 12:13:54

...Daargie cilveeki...ja jums nepatiik augstaak mineetais beernudaarzs...nu laizhat tad beernu kaadaa citaa..vai vislabaak privaatajaa..par 150 ls. meenesii!!..sheit izskataas..personiigaa nepatika attieciibaa pret shii beernudaarza vadiitaaju....gan no bijusho darbinieku puses...gan nez veel no kaada..personiigi ieintereseetas personas...veikt shaada veida darbiibas!!..tad luuk...juus varbuut nezinaat..ka par shaada veida darbiibaam publiskaa telpaa...ir taada lieta kaa kriminaallikums ..par neslavas celshanu....un shos komenteetaajus krininaalprocesa ietvaros idintificeet..ir ljoti viegli!!...taa ..kaa PII,,Spriidiitis,,..ir pashvaldiibas uznjeemums....domaaju,ka pashvaldiibas juristiem buutu jaaizveertee dotie apgalvojumi...jo tie tiek veersti ne tikai pret dotaa beernudaarza vadiitaaju...bet arii pret pashvaldiibu!! ...

Eduards , 2010-08-11 12:16:45

...mans beerns arii gaaja shai beernudaarzaa...un varu teikt...tikai labus vaardus.....! ...esmu gatavs juridiski paliidzeet vadiitaajai....ja vinja izteiks veelmi...!

Eduards , 2010-08-11 12:37:13

Mamma,es labrāt Jūs satikšu un tad varēsiet man pastāstīt,kā tikāk pie mana konta Nr,lai pārskaitītu 100 Ls.Jā,esam lūguši vecāku palīdzību konkrētu lietu iegādei ,bet nekad nav bijusi runa par naudu.šo faktu neesmu slēpusi,esmu centusies pateikt paldies caur presi šīm ģimenēm.Materiālā palīdzība ir oficiāli ir sakārtota.Paldies,mamma,ka Jūs atrodiet tik daudz brīvā laika,lai to veltītu man,un neslēpieties zem dažādiem nikiem. Ar cieņu pret Jums- b/d "Sprīdītis"vad.V.Kalniņa

vadītāja , 2010-08-11 13:07:38

Vispār ir jau tāda lieta kā IP adrese. "mamma" (vai kādai personai no kolektīva), komentētājam Eduardam ir taisnība, par šādu publisku neslavas celšanu, vai apmelošanu var sanākt nopietna tikšanās policijā.

..... , 2010-08-12 09:27:57

Mamma , 2010-08-10 22:35:33 šajā laikā tapa šī diskusija. Kā tu domā vai nav viegli izskaitļot, kurš veic šo apmelošanas kampaņu?

:) , 2010-08-12 09:35:23

da nee tai mirkli tiesaam iestaajaas ista soks peec tam jau saac domaat ka vajdzeeja sleepto kameru vai diktafonu bet kas vareeja zinaat ka vinja man ko taadu piedaavaas,soks bija pamatiigs un tikai uzrakstiju to kas isteniiba bija tie kas ar taadu nav saskarusies "'Inga"-tev viegli secinaat nez kaa tu rikotos kad no taada soka attaptos.

Mamma , 2010-08-12 21:11:14

mamma, tev nu gan ilgi tas šoks atgāja - vesels gads riņķī

:D:D:D:D:D , 2010-08-13 16:07:51

Dīvaini...kad atnācām uz Ogri, gājām runāt pie Sprīdīša vadītājas, lai paņem mūsu abus mazos dārziņā. Piedāvājām dārziņam kaut ko uzdāvināt, no kā vadītāja atteicās. Vija Kalniņa bija un ir laipna un ļoti saprotoša vadītāja, visu enerģiju ieliek dārziņa attīstībā. Cepuri nost viņai!

izzy , 2010-08-27 09:00:40

arii mana meita gaaja sajaa darzinaa un nekaadu probleemu,jauks darzins,labas audzinaataajas un vispaar viss ok.....Spriidiiti turies...............

joks , 2010-08-29 15:08:15

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet