Rakumi-kakumi

Visi esam manījuši, ka šogad Ogrē notiek plaši ūdensvada un citu komunikāciju ierīkošanas darbi. Tas viss ir ļoti OK, bet vai kāds arī skatās kā būvetāji pēc sevis atstāj jau tā mūsu "sakārtotās"ielas un ieliņas?Cik zinu LBN un arī EN nosaka kārtību, kā jāveic būvdarbi- kādā stāvoklī jāatstāj teritorija pēc darbu beigšanas. Ak jā!, darbi taču vēl nav pabeigti- beigās taču visu to izrakņāto un nenoblietēto masu pirms Pieņemšanas-Nodošanas Akta parakstīšanas nogreiderēsim un pēc tam - lai kaut vai ūdens plūdi!! Izskatās, ka Pasūtītājam, kas droši vien ir Novada Dome, jo nekur nav manīts būvplakāts, ir vienalga, kā viss tiek darīts, nav ne būvuzrauga un arī pašiem darboņiem ar mūsu "deputātiem"priekšgalā nav laika kaut vai apbraukt remontētos ielas posmus, lai redzētu kā tur izskatās; Mednieku, Turkalnes,Poruka, Rožu, Blaumaņa, Brīvības, Loka, Rūpnieku u.c. ielas.
Tikai pēc tam dzirdēsim, ka atkal nav naudas ielu sakārtošanai utml.
Varbūt es to visu redzu nepareizi?!....... un tā tas nemaz nav....... gatvojamies Saeimas vēlēšanaām......

Vērotājs , 2010-08-07 09:51:54

te pei shii raksta komentaaros rakstiits ka cepliitis ir iists saimnieks :D
http://ogresfakti.lv/?url=echoart&ArticleId=5440

Brand New , 2010-08-07 10:44:19

Pilnīgi piekrītu teiktajam. Minēto ielu rajons ir vinkārši drausmīgā stāvoklī, visur un viss ir izrakts, visas ielas ir pārraktas, vairs ne viena iela nav izbraucama, jo visur priekšā ir bedres...Varbūt ir jāsāk rīkoties un pretenzijas jāiesniedz Ogres domē rakstiski? Savādāk šīs pretenzijas paliek tikai runas līmenī, un kā zināms no runām Ogres Domei ir ne silts ne auksts. Mūsu Ogres deputāti laikam lido ar lidmašīnām, jo izskatās, ka to kas noteik Ogrē neredz vai negrib redzēt! Pietiek runāt, jāsāk darīt! APNICIS ŠIS BARDAKS!

iedzīvotāja... , 2010-08-07 10:45:15

beidziet irst,ejie stradaat.

un , 2010-08-07 12:42:59

UN, Tu esi pilnīgs idiots!

... , 2010-08-07 18:08:52

Paši ievēleja un tagad meklē ,kas vainīgs,vajadzēja domāt ,kad gāji pie vēlešanu urnas

mēs , 2010-08-07 18:16:18

Nu cik var par to njemties tak jau teica ka visss tiksss sakaartots !!!

Kuka , 2010-08-07 18:25:58

Es šitos nevēlēju, bet tāpat jābrauc pa sarakātām ielām

ES , 2010-08-08 11:15:12

pagaidiet Letiņiem īsa atmiņa tāpēc jAU JAPAGAIDA , KA TUVĀK BŪS VĒLĒŠANAS, TAD ARĪ NOASVALTĒS TĀS BEDRES. vAI NESAPROTAT?

hei , 2010-08-09 07:43:15

Man ari tas besi ara visur rok parogre brauka pa jauno gatvi ta ir ta jau slikta savokli tagd gandriz vispar izbraukt nevar vienas bedres viniem maitam velk udeni bet mums neka vel celu izdirs

besis , 2010-08-09 11:48:39

Ko cepaties , vai neziniet kas ir ceplītis?
EL - bandito ! Grjazno svinjo.

HURONS , 2010-08-17 13:44:07

POFIG VISS TIKS VAI NETIKS SAKĀRTOTS, Kurš no Domes vai velns zina kurienes man mašīnai veiks ritošās daļas remontu, man katru dienu no Ogresgala jābrauc pa tiem izrakumiem.

Igors , 2010-09-21 20:53:47

TU,JEFIŅ,KUR TU REDZI,KA KAUT KAS IR IZRAKTS!!!

to vērotājs , 2010-10-22 18:22:23

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet