Gribetu jautat bezdarbniekiem sakara ar kursiem
nezinu vai sapratisiet manas domas,bet gribu pats atrast tos bezdarbniekus no Ogres rajona,kuri esot gatavi braukt macities uz Rigu uz "48.modulis - Datora un interneta prasmes ar ECDL sertifikāciju;" kursiem. Vajag savakt 12 cilvekus (tada esot prasiba,lai grupai varetu aizsutit uz tiem kursiem).
Ta ka NVA darbinieki neko nedara bezdarbnieka laba,es pats saku maklet tos cilvekus,lai atrak kursi saktos!...Man apnika jau 10 meneshus sedet un gaidit tos kursus!!
Tie ,kuri ar mieru braukt uz Rigu uz tiem kursiem,piesakaties pie manim pa e-pastu
naleto@inbox.lv
Liels "FUJ",ka NVA darbinieki nevar apzvanit bezdarbniekus un piedavat kursus,lai savaktu visu grupu!!
cik maksa?
70 ls/menesi
man vienalgacik maksa un cik aizies celja nauda,bet GRIBU tas vel par vaju teikts...
9-10 meneshus kaut ko gribet...var jau sirds neizturet...
Es arī gaidu kursus no bezdarbniekiem (citus gan, ne augstāk minētos), jau gadu gaidu....rodas iespaids, ka tur tāpat neko dabūt nevar....:(
Neesi kautko sajaucis ?
Cik esmu manijis šiem testiem un sertifikācijai tikai 7 moduļi
2. ECDL Sample Tests for Modules 1 – 7
2.1 Module 1 - Concepts of Information Technology (IT)
2.2 Module 2 - Using the Computer and Managing Files
2.3 Module 3 - Word Processing
2.4 Module 4 - Spreadsheets
2.5 Module 5 - Database
2.6 Module 6 - Presentation
2.7 Module 7 - Information and Communication
Reku tā sertiņa līmeņi
http://www.kwikwap.co.za/eucsa/docs/Sample%20Tests.pdf
Nevis tie kursi maksā, bet Tev maksā un ceļa naudu arī atmaksā.
kādas mulkības par ceļa naudas atmaksāšanu....
Mildiņa : Vismaz agrāk maksāja Ceļu + 70Ls stipendiju , nezinu kā taga bet daži paziņas kas gana daudz bij nodokļos maksājuši nolēma pagurķoties un tad nu pamācijās un pakāsa valsti uz pilnu klapi.
Nesaprotu, kāpēc tajos kursos visiem jābūt no vienas vietas - jūs ar kaut kādu speciālu autobusu vadās?
bet ja es dzive neesmu stradajis es varu pierakstities bezdarbniekos un apmeklet tos kursus un sanem stipendiju?
Aksels : Gan jau ka kaut kādas "Klerku spēlītes" un nekur nevadā bet atsūta pasniedzēju grupai uz konkrētu vietu:) Kādreiz pirms gadiem 10 un vairāk šitādus kursus TEMPUS taisīja pēc pasūtījuma tieši bezdarbniekiem un tieši uz līdzīgu sertifikātu , būtībā bezvērtīgs pasākums tai līmenī kuru vairums vēlās un spēj pavilkt. Tāds "Pamatskolnieka kurss" lasīt rakstīt nepratējiem. Kontingents ar toreiz pabaiss bija tādi pusmūža lūzeri un pastulbas blondīnes , baigi grūti šiem tur gāja. Kā izteicās viens no pasniedzējiem kam širmis jau krita cieta no "Viena un tā paša skaidrošanas" ka gandrīz neiespējami iemācīt cilvēkus kuri raduši strādāt tikai ar rokām sāk strādāt ar galvu. Bet pamēģināt jau var protams , es ar savulaik kolekcionēju paīru čupas un sertifikātus visneiedomājamākās iemaņās , visās uz kurām kāds mani sūtīja , patika man mācīties tāpēc tā vietā lai kā citi "Grieztu izstrādi" es tikmēr mācījos kursos daudzos un dažādos:):)
skolā mācīties vajadzēja, kursus viņi visi gaida, nabadziņi
Kur kursi notiks? Vai tad arī ecdl sertifikāts ir iekļauts kursā? vai par to būs jāmaksā vēl papildus?
Žēl, ka toreiz nebija latviešu valodas gramatikas kusi, ne?
kursi