apavu labotava pie dziednīcas
Vai, kāds man bija šoks, kad ieraudzīju savus apavus pēc apavu labotāja - veca veča, izskatās pēc cittautieša, labošanas.. sīkāk stāstot - viņa darbnīca atrodas pie Dziednīcas, otrpus mājai, kurā atrodas apģērbu šūšana, kaut kādi tur vēl sporta klubi, laikam arī aptieka. Vēl viņam tāda šilte par apavu labošanu virs ieejas daudzstāvenē. Nu murgs, ne labotājs.. ieraudzīju savas zamša augsptapēdenītes, kurām smalks papēdis, biju nodevusi uz papēžu maiņu.. tā vietā, lai viņš uzliktu atbilstoša izmēra mazu papēdīti, šis licis lielāku, kāds laikam bijis pie rokas un apgraizījis mazāku, bet TĀ apgraizījis - neglīti, robaini, pats mainītais papēdis lielāks kā jābūt, ko es - pati ņēmu un apgraizīju tālāk..lai vismaz kādu laiku varu pastaigāt,.. jo pati kurpes neizņēmu, manā vietā izņēma. Pie reizes vēl biju 2 pārus nodevusi labošanai - nekāds skaistais skats papēžiem nav. Silti iesaku no tā večuka pa gabalu - viņam tajā darbnīcā izskatās kā mednieka būdā, ragu bezbožno pilns, tad nu pēc šiem parametriem zināsiet, kur kāju nespert. Turpmāk zināšu, ka nav ko eksperimentēt un nesīšu apavus labot tikai uz Sano, kaut gan tur ir ilgāk jāgaida, bet nu kvalitāte super, atdeva man zābakus pat ar piekrasotu papēdi, lai smukāk izskatās, un izskatījās papēži zābakiem kā nupat nopirkti!!!
Kur tāds Sano atrodas?
par veci taisnība, vins man botinas arī sabojaja, sasuva briesmīgi, ar kautkadiem strikiem, tagad jamet ārā. Smiekligakais tas, ka man vinu ieteica ka labako ogres meistaru, laikam ieriebt gribeja :D a varbūt meistaram diena smaga bija........
Es savus apavus nesu uz to ēku, kur veikals "pagrabs".. Nu tās pabriesmīgās humpalas, ieeja ēkā no gala. Tur pagrabstāvā pašā galā ir maza darbnīciņa. ļoti atsaucīgi meistari. Piemēram - ar sīci gājām pa pilsētu un saplīsa kurpes tā, ka krīt no kājas nost bērnam. Meistariem darba laiks jau bija beidzies, taču uz vietas vēl bija. Palūdzu, lai sataisa - viņi pusstundu laboja kurpi un paprasīja tikai 0,50 LS. Man tiešām bija kauns tik maz maksāt. Kad noliku Ls 2 un gāju prom - man meistars pakaļ skrēja ar atlikumu un es nekādi nevarēju pierunāt pieņemt tos Ls 2..
Bet var jau būt, ka šiem, atšķirībā no "Ragu"veča bija ļoti labs noskaņojums :D
vai viņam nav gadījumā vārds BORISS? Tad tas nu ir riktigi slikts meistars!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jā, ir arī vienu reizi aizneti zābaki labot tur blakus Sonātei. pateica vienā datumā, bet kad gāju pakaļ tad šis koda un vēl 3 dienas bija jāgaida, un kad saņēmu beidzot zābakus, tad arī kvalitāte tiešām nekāda.
Visiem labs nebūsi.
Es arī tur aiznesu apavus labot, ļoti slikti un nelaikā, pat pārkrāsoja kurpes.