OgreNeta prioritātes

Visi ir informēti, ka ir notikuši X skolēnu dziesmu un deju svētki. Visi, izņemot OgreNetu :( Tajos dalību izcīnīja un lielā pulkā piedalījās arī Ogres novada skolēni, taču šajā portālā ne zilbes par to. Jo Ogrē laikam aktuālāks ir bermuds, amatu dalīšana, siltais ūdens, Ogres pļēguri un nātres kā arī ūdens līmeņa pazemināšana Daugavā .... Skumji :(

Māris , 2010-07-12 09:12:40

Gribi atklāšu NOSLĒPUMU :) Lai svētkos LEGĀLI fotografētu un pēc tam tās bildes publicētu "Fotogrāfs" ir oficiāli jāpiereģistrē , pretējā gadījumā ieeja pasākuma vietās ar foto tehniku ir aizliegta, tas pat uz biļetēm norādīts un REĀLI neskaitāmas reizes uz vietas redzēju ka apsardze nelaiž iekšā cilvēkus ar "Kamerām" , tas darīts tāpēc ka publika pie mums uzvesties neprot koncertu un svētku laikā desmitiem un simtiem metās priekšā publikai un ceļa dalībniekiem "Pazīmēties ar fočuku" , Organizatori cik novēroju diezgan strikti pieiet šim procesam VIENS kantoris VIENS pieteikums. Caur ko zinu ka Ogres rajonā piemēram bija uz viena rokas pirkstiem saskaitāmas atļaujas , un piemēram Ogres fotoklubam kurš parasti apgādā ar bildēm "Aizmāršīgos" kuri neko nekad nepiesaka no iesniegtajiem ~15 pieteikumiem akceptēja tikai 1 VIENU :) Taka šaka SKOLNIEKU dziesmu svētki arī īstenībā nav pilamās nepieciešamības preces vai ziņa kura visus interesē , Ogrentes orientējās uz PUBLIKU un vieniem 90% viņu publikas šāds paskums nav aktuāls:) Viss kā vienmēr ir http://www.latvianphoto.com/bildes/search.php?search_keywords=jaunatnes , BET paši saprotat

Lunis , 2010-07-12 10:58:54

Ja dziesmu svētkos nav piedalījies Kārkliņš vai Helmanis, tad Ogrenetam šī tēma neinteresē.

skolēns , 2010-07-12 10:59:15

skolēns : LASĪTĀJUS lielā mērā tas neinteresē :) Gandrīz vai varu saderēt ka ar "Dziesmusvētkiem" 99% iedomājās "Dalībnieks pastalās ar vainagu" , tā nav ! Šiem svētkiem ir arī visai ievērojama daļa vairāki tūkstoši tādu dalībnieku kurus mēs nedomājamies un nereālus par kuriem droši neviens praktisko nepublicē . Svētiem ir ne tikai "Tautiskās dejas" bet vairāku dienu garumā notiek arī Mūsdienu deju koncerti kuri parasti neskatoties uz ~8Ls biļetēm zāle parasti ir pārpildīta gan ģenerālmēģinājumā gan visos koncertos. Ļot profesionāli un krāšņi priekšnesumi ja nekļūdos kaut kādi 50 kolektīvi uzstājās 3h garā programmā. Kas savādi , tur visi atceras ka viss mūsdienās maksā naudu un ja kaut ko VAIG / GRIBAS tad tas ir jāsarunā iepriekš un pie mums valda kapitālisms :):)

Lunis , 2010-07-12 11:20:06

Lunim.
Diemžēl Mūsdienu deju koncerta laikā Kongresu nams nebūt nebija pārpildīts, un tas vēl maigi teikts.

Ita , 2010-07-12 20:14:20

Ita : To tu man veretu stastit tad ja nebutu nacies spraukties caur pat ejas sedosiem skatitajiem un balkona apsardzei nemitigi nebutu jadzena uz dzegas sedetaji:):) Biju visos koncjos un megjos iznemot pirmo konci dienas vidu.

Lunis , 2010-07-12 21:02:59

Luni, ok, profesionāli nofočēt varbūt nevar kurš katrs. (Lunis varēja fotkas ON nopārdot :)) Bet kaut ar vienu rakstu pieminēt, ka mūsējie tur ir bijuši .... Tā vietā kārtējais rakstelis par diviem žūpām Madlienā. Divi dzērāji izpelnās vairāk uzmanības no vietējiem medijiem nekā vairāki deju kolektīvi un kori,kas gadiem strādājuši pie tā, lai uz šiem svētkiem nokļūtu, karstumā uzstājušies, lai sevi parādītu skatītājiem.

skolēn: gājienā gan soļoja i Bartkevič i Pūķe i vēl daži priekšsēži. Notikums vērā ņemams! Bet arī par to nekā ....

Māris , 2010-07-13 10:12:40

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet