Lidojošie baloni ar aizdegtām svecītēm

Gribu izstāstit par jauniem brinumiem Pārogrē Akmeņu ielas rajonā pagājušā sestdienā vēlu vakarā ( 2.07) virs māju jumtiem lidoja papira(?) baloni un zem tiem bija piemontētas degošas lāpas (nelielas) no porolona.Liekās ,tas agregās ražots ne mājas apstāklos, bet pirkts kāda pirotehnikas bodē.Virs jumtiem lido uguns atklāts tik sausāl laikā!!!! daži nokrita dažādas vietās un mēs tos pētījām Nav skaidrs, kā tādus s..... kaut kur pārdod!!!!!!!!! Vai kāds ko šādu ari redzejis?

monarda , 2010-07-07 12:30:49

pietiktu jau ar vienu reizi. nevajag jau tāpēc piekliegt pilnu lapu ar vienu un to pašu. vajadzēja izsaukt PP vai ugunsdzēsējus. vai arī aiziet ciemupē uz pirotehnikas bodi un paskatīties, vai tur tādus pārdod. ja pārdod - vajadzēja sadot pa muti un miers.

cūciņa , 2010-07-07 12:40:21

No šitāda "Mongolfjēra" pirms pāris gadiem nodega kruta viesnīca Baltezera apkārtnē tieši kāzu pasākuma laikā kad "Jaunaispāris" ielaida šitādu viesnīcas jumtā:):) Vecss paņemiens , tā darija ar baložiem vēl sensenos laikos , kad sapirka iepriekš aplencamā pilsētā audzētus pasta baložus un vajazdīgā brīdī laida tos ar grizdošām ogrēm pie kājas uz "Mājām" efekts ļoti labss , nokurās lidz pamatiem baložu būda kopā ar pilsētu:):)

Lunis , 2010-07-07 13:07:31

Kur tā pirotehnikas bāze(veikals)ir ciemupē ?

roze , 2010-07-07 13:40:32

Kāds sakars BALONIEM ar pirotehniku? Ja kāds karstā laikā laiž balonus ar svecēm tas ir viņa personīgās psihes problēmas ne BALONU / SVEČU tirgotāju nopelns. Serkociņiu , Bendzja , Sveces , etiķis un pat saldējums ir bīstmas no ugunsdrošības un sprādzienbīstamības vielas , vai vis stās tāpēc tiek noliegts tirgot un tirgotāji top sodīti? Pie zināmā iemaņam no parasta saldējuma var pagatavot visai iedarbīgu sprāgstošu maisijumu , KUR SKATĀS MENTI ka salčuku pat uz ielas tirgi un to pērk BĒRNI!!!

Lunis , 2010-07-07 13:57:28

Aldi ir aiz kroga "43.km"

44.km , 2010-07-07 14:36:54

cūciņ, kāpēc tik krimināla pieeja - pa muti uzreiz!?! Labāk nopērc kādu pārīti tādu pūķveidīgo lāpu un turpat netālu aizdedzini, izmēģini? ...

būkš!-būkš!!! , 2010-07-07 14:40:13

nū, ja piebļauj visu mājas lapu ar vienu un to pašu tekstu, tātad ir agresija tam celvēciņam.. es tikai ieteicu, kā var atbrīvoties no agresijas :)

cūciņa , 2010-07-07 15:45:43

būkš! - es lai ietu 10 km ar kājām, lai paspēlētos ar uguni????? esmu savulaik izspēlējusies, dikti patika. tagad esmu pāraugusi to vecumu un spēlējos tikai ar drošām rotaļlietām un diezgan drošā attālumā no viegli uzliesmojošiem objektiem :)

cūciņa , 2010-07-07 15:59:46

Kāpēc citās Eiropas valstis (Vācijā) nav pat atlauts kurināt ugunskurus ,lai sadedzinātu sausos zarus savos gruntsgabalos par tādām vaļēām liesmām plivināties pa gaisu nemaz nevar būt ne runas Nav mums likumu ,lai aizliegtu tos s.... tirgot legāli ,tad arī plānprātiņu prieciņem pienāktu gals(kaut nedaudz) Tas joks var skart jebkuru no mums!!!!!

monarda , 2010-07-07 16:13:11

jā, tiko biju kāzās otrā LV malā, kur šādus bija iepirkuši (vismaz līdzīgus aprakstītajiem) papīra maiss ar restīti apakšā uz kuras nostiprina sauso spirtu - papīra tūta piepūšās un ceļas gaisā. No palaistajiem 8 gab - 3 aizlidoja debesīs un es ar šausmām domāju, kas notiktu ja tie nosēstos vēl neizdeguši; 3 - sadega turpat pagalmā, jo sausais spirts nebija nolīdzsvarots un tuta sasvērās un aizdegās pati, 1 - ieķērās pašu svinētaju mājas jumtā korē un par laimi pacēlās gaisā - un mans lielākais pārsteigums, ka es biju vienīgā, kuru visa šī padarīšana uiztrauca - citi priecājās, kāds skaistums lido debesīs... saucas šīs briesmas dream catcher ... atbraucu mājā un skatījos, ka interneta veikalos tirgo pa 1 ls gab.
murgss.... man grūti saprast, kā ko tādu var tirgot... kas aizlido ar degošu sausā spirta gabalu un var nosēsties nezin kur un turpināt degt

kazu viese , 2010-07-07 16:26:41

nieki

monarda , 2010-07-07 16:34:26

Pilnigi pareizi,papira tuta ar redelitēm lejā tie nav nieki!!!!!

monarda , 2010-07-07 16:36:22

Kādi tumsoņi te raksta,mums arī jubilejā tādi bija un bija prieks visiem un nelaidām virs māju jumtiem ,bet klajā laukā// un ja pareizi visu izdara tad viņi gaisā paceļas augstu augstu un gaisā arī sadeg,jo tas maiss ir no zīdpapīra.visi tik bailīgi palikuši un godīgi ka jāsmej.Vai pilsētas svētkos neredzējāt skvērā tādus palaida kādus 50...........

aija , 2010-07-07 17:01:59

Tie baloni NAV pirotehnika. Tirgo jamos TOP! tai veikalā kur visādi AlanDeko nieciņi

Matīss , 2010-07-07 20:59:50

Tādu lidojošo balonu nemaz nav.

Emils Hegle , 2010-07-07 22:58:11

vispar aldi firma ir visslabaka pirotehniska firma latvija un kadi baloni jus laikam par laternam ruanjat)))

davids , 2010-10-30 10:08:31

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet