Smaka ogrē
Gribu parunāt par smaku piketdien, sestdien ogrē Mālkalnes pr un Tīnūžu pr, tas bija neizturami un bīstami veselībai.
Smaka pilnīgi neizturami, ja grib atvērt logu, tad kā pēc naftas smirdēja!! Un pa ventilācijas trubām arī nāca !!
..un kas tā galu galā bija par smaku? 112 tikai tik daudz varēja pateikt, ka nav gāze...
Tā smaka vē šodien tas ir pirmdien jūtama Lapu ielā
es jau ar satraukusies zvanīju gāzes avārijas dienestam, kur mani pieklājīgi atšuva, ka viņi jau devušies uz šo rajonu, bet tā neesot gāze, vismaz ne tā gāze, ko es biju domājusi :( bet smaka tiešām bija neizturama..
Incis - a kāpēc liec savu diskusiju 3 reizes?????
cūciņa : Sjirmis no smakas cilvim aizkrita , va ta nav skaidrs:):) Jaa SMAKA ta mums Ogres vizitkarte tapat ka Briseles tuvosjanos zinataji atpazist pec kanalizcijas smakas Ogri pec Kimikaliju:):)
Lapu ielā mājas kapņu telpā arī šodien pamatīgi smird...
Es arī pazvaniju uz mālkalni un 112, teica, ka bio kanalizaciju suknēja, tikai tā smaka bija un ir vēl pēc naftas un pilnīgi nopietni domāju,ka tas irbīstami:(
Es arī domāju, ka tas ir bīstami, un vēl es domāju, ka mums neviens neteiks, ja tas tā tiešām ir :( Ja jau tā smaka ir no kanalizācijas sūknēšanas, tad amonjaks tur noteikti figurēja, un nekas veselīgs tas pilnīgi noteikti nav.
vajadzetu pazvanīt uz gaisa kontroles dienestu!
Patīk, ka naftas produktu supereksportlielvalsts Latvijas mazāko pilsētu iedzīvotāji nekļūdīgi spēj noteikt kā smird nafta. Eksperti hrenova.
Vajadzēja piezvanīt uz LUKOIL... domāju kad viņiem būtu atbilde uz šo jautājumu.:)