Maxima akcijas preces
Iesaku nesapriecāties par to, cik izdevīgi esiet iepirkušies:) Mājās atnākot, vairākkārt secināju, ka norēķināts bija par pilnu summu, kaut gan pie produkta liela dzeltena akcijas zīme.
Pārbaudiet laicīgi pie kases, vai tiešām Jūs pērkat preci, kas ir ar solīto un reklamēto atlaidi, savādāk nāksies piedzīvot vilšanos..
Ja ir ceks ,vari mēģināt iet atpakaļ un skaidroties.Varbut izcīnīsi taisnību.
tā gadās ar pilnīgi visu veikalu akcijas precēm, ja kopējā datorsistēmā nav vēl uzstādīta jaunā cena vai tieši otrādi - akcija jau beigusies, datoros nomainītas cenas, bet šiltes nav paspējuši (vai nav gribējuši paspēt) nomainīt. tāpēc jau pie kases, cik vien iespējams, jāseko līdzi cenām, ja negribas atdot vairāk naudiņas, nekā ieplānots. novēlu, lai nevienam nekad negadās "iegrābties"!
Man biezi gadas,ka pie kases izsit pilnu cenu kadam produktam,kuram ir sarkana etikete. Tapec pedeja laika baigi sekoju lidzi,ko kasee izsit. Akciju cenas es apskatu,kas apaksa rakstits- no kura lidz kuram datumam ir akcija. Biezi ir,ka redzu,ka akcija jau beigusies,bet cenu zime vel nav nonemta. Vakar man super kurlmema kasiere trapijas,ne zilbes neizdvesa,pat nezinaju,cik man jamaksa. :D
Cento veikalaa taa ir ljoti izteikta paraadiiba.
tas ir visur. RIMI akcija 'jauna ēra". tād apati tautas muļķošanu. esmu manījis, ka prece pat paliek dārgāka nekā bijusi, kaut arī uzlikta uzlīme "jauna ēra""
aha, vakar girbējām nopirkt Budweiser aliņu, kurš reklāmas avīzē un pie plaukta uzlikts par cenu 0.49, bet kasē iesita pilno 0.89, labi ka uzreiz pamanījām, un pateicām, paldies, par pilno cenu neņemam :(:(:(
un šitā nav ne pirmā, ne pēdējā reize... man jau ir mācība, visas cenas tagad cītīgi sekoju uzreiz pie kases..
Maxima vismaz Ikšķile ir tikai 1 kasiere, kas sit pareizi cenas. Pārējās reizes, iepērkoties katru dienu, katru dienu nepareizi izsit cenas KATRA čekā KATRAM cilvēkam. Tā ir MAXIMAS sistēma, vai tad vel tauta nav sapratusi?????
veikalam prece ir jāpārdod par uzlikto cenu un tas, ka kasē nav ievadīta zemākā akcijas cena ir viņu problēma un pienākums to ātri izlabot! vienkārši ir jāzina un jāpastāv uz savām tiesībām!!!
tā gan....
tev taisnība, un bieži arī to izmantoju, izkarojot preci par uzlikto cenu (akcijas, vai kļūdas pēc uzliktu akciju)....
tikai vakar baigi negribējās kasīties, nebija noskaņojuma...
Piekrītu tā gan.., bet man arī bieži negribas bojāt nervus un kasīties, lai gan tā visos no augstākminētajiem gadījumiem ir tikai un vienīgi veikalu un to atbildīgo darbinieku vaina.Kā gribētos kādreiz atslābt, ieiet veikalā un nerēķināt līdzi, nesekot cenām, vienkārši nopirkt izvēlēto preci. Laikam Latvijā nepiepildāms sapnis:D
Visu laiku zobratiņi smadzenītēs griežas, rēķina, salīdzina:D Nevar atslābt ne mirkli!
runājot par cenām- pārāk daudz ir iesaistīto personu pie cenu problēmām! Sākot ar operatoriem, prečziņiem, pārdevējiem, kuri cenas uzliek, bet jau citi pārdevēji tās nenomaina, kad akcija beigusies! Bet vainīgais paliek pēdējais! Un tas jau protams, ir KASIERIS! jo VIŅŠ jau to preci pārdod pa to NEPAREIZO cenu! Bet kāda tad ir patiesība? Varbūt beidzot jāsāk STRĀDĀT pēc kautkādas sistēmas un jāatbild par savu neizdarību īstajiem vaininiekiem??? Vai tad tiešām valstī jau beidzies bezdarbs un nav ko izvēlēties no STRĀDĀTGRIBOŠIEM ļaudīm? Vienreiz tas bardaks jāizbeidz! Mūžīgās atrunas- kāpēc tā cena ir tāda, bet ne kā uz cenu zīmes! APNICIS!!! Kur skatās augstākā priekšniecība? Vai arī viņai VIENALGA?!?!?
Skatīt maxima akcijas šeit - http://www.veikaluakcijas.lv/maxima !