ELVI-TOP
Vai tiesam veikala vadiba doma,ka nomainot veikala nosaukumu,bus daudz labak?????Smiekli nak:D:D:DTur ka bija bardaks,ta ari paliks...Labak darbiniekiem normalu algu maksatu.Man zel uz viniem skatities,strada ka suni.Ne cienas,ne goda nav vadibai.A gandris katru menesi braukat uz arzemem var.Un ipasumu Turcija iegadaties ari.Butu kaunejusies par to.Visu to vadibu deretu atlaist.
xxxxxxxx : "Ipašumi Turcijā" nu gan nav nekāds rādītājs , tādu pašu Kurzemē noteikt bija dārgāk pirkt:):) Man ir Spānijā nu un kas , dzīvokli Rīgā būtu bijis 2x dārgāk nopirkt:):) Darbiniekiem maksā TIK par cik viņi ar mieru strādāt , biznesa likums.
a kursh teica, ka bus daudz labāk, kā būs tā būs, ja ne labāk, tad savādāk, DAA
Cik man zinams,darbiniekiem algu nogriez katru menesi.Man tur strada pazistama.
maza : GRIEZA un GRIEZĪS! Griezīs tikmēr kamēr būs kāds kurš par tādu naudu būs ar mieru strādāt . Neesat dzirdējuši VALSTĪ LIELS BEZDARBS ot par cik iespējami minimālo samaksu kāds puslīdz kvalificēts būs ar mieru strādāt tik mazu ar maksās:):) Musējos ĪRĪJĀ / ANGLIJĀ nepazistāt , viņiem var maksāt par savie 30-40% mazāk kā Vietējiem ! Jūtas laimīgi un viske stāsta ka KRUTA ESOT! Šeit tāpat , nepatiks šitiem ievedīs jums Čurkas no vidusāzijas kas mācās ar Juanogrskuju šušaru "Po russki" vavuļot un prasās vē 2x mazāku algu kā esošie:):)
Problēmas jau nebija Ogres Prestižā, bet gan ar pašu Elvi grupu, kas pašlaik ir bankrotējusi un darbojas ar jaunu nosaukumu. Vienkārši nespēj pildīt vecās saistības, kas franšīžu ņēmējiem paliek neizdevīgi Tādēļ arī nomainīja franšīzes devēju.
es skatos ka Lunim ir liela nepatika pret krieviem? ti kai ja nebutu Krivu tad nebutu ari neatkarigas Latvijas, butu tagad te vacijas dalja vai vel kadas valsts dalja. es uzskatu ka ir Jacien katru tautu nevis janicina, vini tev neko sliktu nav darijusi
Tortes elvi veikala sastaveja no biskvita atliekaam un sinteetikas, piedevaam tas viss vel nedelam tika turets saldetava, varbut , ka top veikala bus labak ...
Lunis ir durak
Nekādu atšķirību produkcijas ziņā nemanu.Kāds bija Elvi, tāds tagad Top....
Par Elvi konditoreju - vispar jau vinji skaitas vieni no labaakajamiem LV ;) Un es tam ari piekriitu.
Cilveekiem kuri cepas par nosaukuma mainju... neapvainojaties, bet saakat ar kaut kaadu uzneemeejdarbiibas pamatu apguushanu, pievēršat uzmanību jēdzienam franšīze ( http://en.wikipedia.org/wiki/Franchising ). Tad varbūt kaut kas taps skaidrs.
Bet par algām... ja jau ir tik slikti - var tur nestrādāt ;) Taisat paši savu businesu augšā un aidā. Nu vai arī ejat tur, kur pārdevējam 1000Ls maksā... :)
Biju iegājis pirms atvēršanas veikalā, biju pārsteigts: kā vienmēr viena kasiere veikalā, un to pašu liela blonda sieva lamā ,ka vai kauns stāvēt rindā, klausīties to blaušanu, kā darbinieku pazemo, citu klātbūtnē.
klausies Lunis.tu vispar zini kas tas ir... diskrimenacija personibas???????ta ka starp sevim meitenes-pardevejas var runat ka vinjam gribas,un kadrejz sitais bardaks beiksies vaj ne,nabagas pardevejas pazemosana???? tauta galigi sajuka prata,kas jums nepatik????vis taja veikala ka bija ta i palika,samainijas tikaj nosaukums,a nabagas pardevejas un kasieri strada par mazu atalgojumu,bet lieli pazemojumi,nu kapec ta notiek?????
Kur bardaks? Topaa? :D Jumii laikam kaads nav bijis :D:D:D
P.S.
diskrimenacija personibas <-- laikam bija domāts personas diskriminācija? Topā diskriminācija? Kādā izpausmē? Varbūt kād lieto svešvārdus, ne tikai nemākot tos uzrakstīt, bet arī nezinot jēdzienu?
matiss
zini ko netelo te gudriti
vai nav vienalga ka cilveki sava strpa runa un cik pareizi vai nepareizi raksta
butu vispariba jus visi aizverušies ciet
kada daļa jums visiem ka krievu tautibas civeki runa sava starpa
latvieši runa latviski bet lamajas taka isti krievi
takšto mutes ciet
un nekritizejiet eikalu top
veikala nav ne kas mainijies tikaj nieka nosaukums un viss
a kas citos veikalos daras jus jav neziniet
darit nav ko jums visiem apspriežiet veikalu
pareiz darit jau nav ko sežat neta ierubijušies un diršat par visu kas pagadas
ta jus paradat savu stulbumu un tok a neka cita darit nemakat ka tikaj apcelt kautko un par kautko
izdomajat te kautkadu hhhh un diršat pa labi ka kreisi
top veikalam nav ne vainas labs liels liela izvele :):):) takšto mutes ciet par to ko jus runajiet un nodiršat jums tas viss naks atpakaļ un dubultaaa tas ir skaidrs
xxx laikam saprot vismazāk... jo mēģinot nolikt mani, nepamanīja, ka es liku uzsvaru uz to ka Topā nav bardaka, kā te citi raksta. Ak jā... ja cilvēks lieto svešvārdus, nemākot tos pat uzrakstīt... visādi var būt.
Šobrīd aktuāli būtu zināt, kā tieši tiek diskriminēti darbinieki. Kā arī KURI darbinieki? Tie kurus es pazīstu, ar dabu ir apmierināti un 2 no tiem ir pārdevēji.
Lielākā problēma ir runāt bez argumentiem un pēc tam izvairīties no atbildības par saviem vārdiem.
...tagad var velreiz izdomāt kādu basņu ;)
Lai taču cilvēki strādā, ko Jūs visi uztraucieties, vai tev nav vienalga, tada sajūta ,ka jums tur būtu jāsēž visas 14.stundas!
jāstrādā jau ir visur - vai tas ir TOPS vai MAXIMA vai beigu beigās RIMI! Nekur jau pārdevējām nav medus maize! Ne jau visiem tiek tās labākās vakances ar augstāku atalgojumu, neskatoties uzaugstāku izglītību nekā patreizējais ieņemamais amats! Tas ir labāk nekā nekas, jo nav jau variantu...
Tur dazi stradnieki ir vienlidzigaki par citiem, dara ko grib ...
Preči izvēle Elvī bija labāka kā topā