Sveša vēstule
Ko darīt ar svešu vēstuli?Noliku uz pasta kastes augšas ,bet pastnieks to nemaz neņem.
Iemet pasta kastē , lai paši krāmējās vēlreiz.
Luni tu gan nesaproti par ko ir rakstīts,jo vēstulei ir cita adrese nevis mana
Tieši tāpēc arī vēlreiz jāiemet Latvijas Pasta dzeltenajā kastē, kur parasti met vēstules, lai pasts pats ar to tiek galā:) Pastnieks taču neskatās uz kaut kādām kaut kur nomestām vēstulēm.
Es kādreiz vēl pierakstīju, ka bija nogādāta uz nepareizu adresi.
Dore : "Tieši tāpēc arī vēlreiz jāiemet Latvijas Pasta dzeltenajā kastē" Precīzi.
Aiznes uz pastu , nolamājies, tad jau noreaģēs.
A ko darit,ja pastniece visu laiku stiepj ierakstitas vestules cilvekam,kas jau 5 gadus nedzivo musu dzivokli?
Tuncis : Nekas nav jādara , krau kaudzē vai stiep atpakaļ uz pastu.
Bet vina agri zvanas pie durvim. Es pec nakts mainas gribu pagulet,a si durvis sparda,ja never vala. Es vinai saku,ka te tads cilveks sen vairs nedzivo. Tad uz 2 menesiem ir miers un tad jau si atkal ir klat.Un atkal sakas viss no gala.
Tas vēstules adresāts, acīmredzot, ir deklarējies dzīvoklī, kurā Tu dzīvo, tāpēc visas ierakstītās vēstules tiek nogādātas Tavā dzīves vietā. Pastniecei nav citu variantu, kā katru reizi tās nest uz Tavu dzīvokli - citādi rīkoties viņa nedrīkst. Pat, ja Tu vienu reizi norādīji, ka "adresāts šeit nedzīvo" un šāds iemeslu pastniece norādīja uz kvīts, viņai ar katru jaunu ierakstītu vēstuli jāveic vecais scenārijs ;(
Ogres pastniekiem šad tad arī derētu izlasīt adreses uz aploksnes. Sakarā ar novada apvienošanos ielas Ogrē un pagastos atkārtojas, tikai tur ir citi indeksi un pagasti. Diemžēl Ogres pastniekiem ir ļoti bēdīgi ar lasīšanu. Protams, ērtāk jau ir visu korespondenci nogādāt Ogrē nav nekur jāved.