Ogres ārsti.

Gribu uzzināt arī citu cilvēku viedoļus.
Zinu,ka ne es vienīgā esmu saskārusies ar ārstu nnolaidību.Visi zina,bet neviens necenšās un nevar neko panākt...
Manam bērnam bija lauzta kāja,uzlika ģipsi,nolēkāja pa māju gandzrīz mēnesi,tad bijām pie daktera Pūķa,kurš apskatot rengena uzņēmumu pirms ģipša,noteica,ka var ņemt nost! Un viss...Ne pajautāja vai sāp,vai rengenu uztaisīt,ne pataustīt,pilnīgi neko!
Ir jau pagājušas trīs nedēļas,bet kāja sāp,un sāpes ir nevienādas,vienu dienu var paiet,otru tik pat,kā nevar,tātad kārtībā tur nav nekas! Bērna ārstējošā dakterīte ieteica Rīgu,Vienības gatvi,pie ārsta Štekeļa,kurš tiešām ir labs ārsts,ar nosūtījumu būtu jāgaida līdz jūlijam,bez tikām uz maija beigām.,bez.Gan jau to kāju savedīsim kārtībā,ne par to ir stāsts!
Gribētos zināt,vai vispār var strādāt par ārstu,ja ir tāda vienaldzība,vai varbūt man bija galanti jāieslidina viņa kabatā atiecīga naudas zīme? Bet par ko dot,ja nav rezultāta???Un vai tiešām pēc likuma dakterīšiem pienākās tējas nauda???Un vai tiešām Ogrē ir vajadzīga slimnīca un poliklīnika,ja nekad nekas normāli tur netiek izdarīts?
Ja mēs uzreiz būtu braukuši uz Rīgu,būtu ietaupīts gan laiks,gan līdzekļi!
Un galu galā,par ko es maksāju tos sasodītos nodokļus?Par to lai labu algu saņemtu tāds ārsts,kā ķirurgs Pūķis???

Ieva. , 2010-04-28 15:37:40

Ieva. Saki saule , tev sava bērna veselība ir dārga vai nav? Piederi pie maznodrošināto gruppas ? Tas ir tik trūcīga ka neko nevar atļauties ? Ja tā nav tad naudiņu zobos un dodies uz normālu komerciālu medicīnas iestādi. SOCIĀLA un apdrošināšanas medicīna ir domāta NABADZĪGIEM cilvēkiem kuri nav s`pejīgi samskāt par pakalpojumiem tapēc viņu vietā maksā kāds cits VALSTS / APDROŠINĀTĀJS . Rēķiņat proti ? Vizīte pie SPECA kādā ARSā vai veselības centrā 4 vai vēl kautkur maksās no 20-50Ls , ja gadijumā tavam sīkajam būs kādas PROBLĒMAS jebkurā gadijumā naksās maksāt VAIRĀK par izterēto laiku un kreņķiem nemaz nerunājot. Kāda starpībā KĀDS ĀRSTS Labs vai slikts kam palīzdēja kam nepalīdzēja . Ir tik viens kritērijs TEV PALĪDZĒJA ? Sāpa tam dzekam tā kāja vai nesāp ja SĀP tatad TEV SLIKTS neizdarija lai NESĀP , kādam citam varbūt līzdēja. Iejūtīgs ārsts ne vienmēr ir tas labākais , man piemēram savulaik Ogrē IZCILI salāpija ļot smagas traumas Tante kura man liekās vispār nespēja izteikt neviena "Pieklājīga" vārda lamājās lāpīdama kā kurpnieks BET rezultāts bija APSALŪTI IZCILS , sākumā Rīgā pēcāk Zviedrijā artsti brinijās ka esot bijis JUVELIERS ne darkters:):) Da piķi zobos uz uz Maksas klīniku SAREMONTĒS , būs kādi sūdi bijuši varēsi iesūdzēt "Neejūtīgo" doktoru tiesā , vismaz IZTĒRĒTO atgūsi gandrīz noteikti:):) Nu tie mani prastie padomi :):)

Lunis , 2010-04-28 17:15:12

Davai nebremzē , oaskaties kāds IZCILS bernu "Remontetājs" Arnis Enģelis , bērnu ķirurgs , Ķirurģija Telefons: 7201007 tas ARSā neko nevaig ne nosūtijumu ne norīkojumu tikai 20-30Ls http://www.ars-med.lv/faili/Cenradis_01102009.pdf

Lunis , 2010-04-28 17:20:17

Pūķis.......viss skaidrs

klucis , 2010-04-28 17:44:41

Tagad gan baigais laika ietaupījums-maija beigas....

Maita , 2010-04-28 17:57:24

No pieredzes varu pateikt - brauc uz Vienības gatvi , varbūt Tur pie kāda cita ātrāk var pierakstīties. Ogre garām, pēc viņiem Rīgā jālabo. Negribu teikt sliktu par visiem Ogres dakteriem, bet pārsvarā kaut kas Tur ne tā . Var būt vietai tur slikta aura.

tētuks , 2010-04-28 19:33:03

Ogres ķirurgi vispār ir garām, visas sūdzības tikai par viņiem, naudu ņem cik vien var noplēst, rezultāts nekāds.Viss darbs jāpārtaisa citās klīnikās.
Ja ir iespēja tad tikai jābrauc pa taisno uz Rīgu.

sss , 2010-04-28 19:58:02

Dr.Pūķis no poliklīnikas ķirurgiem visjaukākais.Ne bļauj,ne kliedz ,ne rupji lamājās.žēl ka tā notika.
Lai Jums izdodas atrast labu ĀRSTU!

... , 2010-04-28 20:27:14

Es ar varu teikt tikai to labāko par dr.Pūķi..Vai tad tiešām ir tikai negatīvi piemēri????

Nate , 2010-04-28 20:39:22

dr.Pūķis ir pedantisks un zinošs ambulatorais ķirurgs,viņu pazīstu un uzticos-tavas spriešanas spējas gan apšaubu.

Ievai , 2010-04-28 22:50:48

Iesaku pabeigt pamatskolu un iemācīties rakstīt latviski.

diskusijas aizsācējai , 2010-04-28 22:53:16

Esmu bijis ARSā, tac sviesc, visi nolaidusies, jo apdrosinataji visu sedz.. velak brinijos, daudz normalu citaas slimnicas

Tjunings , 2010-04-28 23:01:41

ja,maija beigās cits ārsts atklāj,ka nav bijusi pareiza arstēšana,tad lūgums ar iesniegumu vērsties,jo ne jūsu bērnam,ne citiem nepalīdzēs zākāšana interneta portālos.Lūdzu dariet to zināmu iestādei,kas nodarbojas ar šādu situāciju analīzi.

Egilam Harasimjuka k-gam
Veselības inspekcijas vadītājam
Ieriķu iela 3, Rīga, LV-1084

V. Bergai
Veselības inspekcijas
Kontroles pārvaldes vadītājai
Sadovņikova iela 20, Rīga, LV1003
Aprakstošā veidā visu izklāstīt,kad uzsākta arstēšana,kad "pabeigta",labi b;utu ja b;utu pielikumāa ārsta izraksta kopijas.

IETEIKUMS! , 2010-04-29 00:25:55

??kura māte vēl gai'dis līdz maija beigām>?? aŗi bērnu slimnīcā visu var izdarīt ļoti ātri..par maksu!!!

poga , 2010-04-29 00:57:48

Vai Ogres slimnīcu tiešām nevarētu slēgt? Slimniekiem tas tiešām būtu lētāk. Rīga pusstundas braucienā un tur tomēr ir arī ārsti.

pacients , 2010-04-29 06:22:53

ARSā ļoti labi speciālisti, pierakstieties un nepažēlojiet tos 25 ls. līdz maija beigām nevajag gaidīt. līdzi visus vecos uzņēmumus

inga , 2010-04-29 07:54:17

ja kas, tad lūzumi, operāciju rētas nekad tā ātri nesadziest, neizgaist, tās jūt/ ir sāpīgas vairākus mēnešus vēl pēc traumas. Ja neesi pārliecināta, Ieva, vai bērnam kāja pareizi sadzijusi, aizej vai aizbrauc kur uz med.iestādi un uztaisi rentgenu!

bet , 2010-04-29 13:09:14

PS3 par baltu velti
http://www.freeps3.tv/?i=70014

kmh , 2010-04-29 14:37:40

kmh : Tādus atkarīgos kā tevi ārstē par baltu velti , PILNĪG droš:)

Lunis , 2010-04-29 15:16:54

Vai tad visi tiek vesti saslēgti roku dzelžos uz slimnīcu vai poliklīniku,ka nevar uzreiz braukt uz Rīgu?

Maita , 2010-04-29 17:28:24

Jā...nu komentāri diezgan uzbrūkoši...
vispār jau katru dienu kājas nelūst un nav pieredzes pie ārstiem,vienkārši likās,ka arī Ogrē ir labi ārsti,ja jau viņi te ir! Nesaku,ka dakteris Pūķis bija nelaipns,protams nē,bet man no viņa laipnības mekas netika skaidrāks,viņam tā ir ikdiena un konveijers,bet man pilnīgi kas jauns,nevaru zināt,kā pēc tam ir kājai jāsāp, - mazliet,vai vairāk,domāju,ka tas dakterim būtu jāpaskaidro...un varbūt tomēr arī rengens jāuztaisa...
Un Vienības gatvi ieteica bērna daktere,brīdinot,ka tik ātri jau netiks.
Vai tiešām ārstiem vairs nevar uzticēties,un ja kas notiek,tad jāsāk pašam studēt medicīnu un paļauties tikai uz sevi?
Bet protams,paldies par dažādajiem viedokļiem! lai jums veicās labāk!

Ieva. , 2010-04-29 23:51:00

Cilvēkiem vienkārši ir noriebies, ja jāmaksā par visu, bet jāsaņem nekvalitatīvs pakalpojums, ja tas vēl gāja cauri, kad nebija jāmaksā no savas kabatas, tad tagad - nekā, cilvēki ir noskaitušies par to, ka Ogrē skaitās pie gimenes ārstiem uzskaitē, kuri saņem par to naudu, bet reāli jābrauc un jāmaksā ārstiem ARS-ā vai citur Rīgā, lai varētu kvalitatīvi ārstēties, lūk, tāpēc ir arī šie agresīvie komentāri!

diemžēl... , 2010-04-30 09:25:24

Jūs kliedzat ka jāslēdz Ogres slimnīca, bet katru vakaru uzņemšana pilna ar pacientiem. Nezi kāpēc tad neskrienat uz to Rīgu. Un diemžēl valsts ir parūpējusies par to ka pat siers peļu slazdā vairs nav par brīvu.Lunis tik daudz raksta, bet gramatiku vēl nav iemācījies. Nu jā, nav jau laika - jāķengā visi citi.

pesimiste , 2010-04-30 09:54:01

pesimiste : Lunis gramatiku ir laimīgi piekāsis , gluži tāpat kā lunis piekāš SERVISU kurš piedāvā neadekvātus pakalpojumus. KATRAM cilvēkam ir izvēle MAKSĀT un SAŅEMT vai NEMAKSĀT un NESAŅEMT , ja reiz kautko tev dod PA BRĪVU tad tikai tava izvēlēle ŅEMT VAI NEŅEMT ko tev piedāvā bez maksas , nabaga cilvēkiem kuriem nav naudiņas nekas cits ar neatliek kā ŅEM KO DOD un naudu neprasa un stulbi būtu domāt ka BEZ MAKSAS būtu jāsagaida vai jāpagēr kautkas baigi kruts. BET kopš brīža kad JĀMAKSĀ tad tā jau ir KLIENTA izvēle ko viņam piedāvā PAR SAMAKSU jo variantos kad notiek SAMAKSA iestādās PILNA ATBILDĪBA par darba rezultātiem. Par Ogres slimnīcu neko sliktu nevaru teikt tieši pretēji man tur ir remontējuši tik vislabākajā līmenī un VIENMĒR gan maksas gan bezmaksas servisos. BET par daudzām citām LIETĀM varu pateikt tādu lietu ka pie mums PUBLIKA lai kas tā būtu ĀRSTI / SKOLOTĀJI / IEREDŅI arī par pilnu samaksu uzvedās tā itkā viņš strādātu laikos kad "Viss bija par brīvu" , viņa attieksmē prat saviem pienākumiem NEKAS nav mainijies drizāk otrādi GĀJIS UZ LEJU , tieši tāpēc es baig neiesaku izvēlēties servisus kur KAUTKAS ir "Itkā par brīvu" bet gan vietas kur viss notiek uz STINGRI komerciāliem pamatem un SPECIĀLISTI PAR NAUDU tev sniedz adekvātus pakalpojumus uz komerciāliem pamatiem , viņu attieksme PRET DARBU ir atbilstoša komercijas likumiem SMAKSĀJI / SAŅEMI . Man ir ļoti daudz pažiņu medicīnā gan tādu ar kuriem esmu kādu laiku "Patusēji kopā" jo man ar ir gadijeis pastrādāt medicīnā piespiedu kārtā gan , gan arī cilvēki ar kuriem mani vieno bizness un vaļasprieki . Reiz viens no pašiem spicākajiem un atzitākajiem Latvijas privātprakses dakteriem pauda tādu atziņu TAS DAKTERS kurš pieprasa SAMAKSU no pacientiem VALSTS apmaksātā medicinā pēc DEFINĪCIJAS nevar būt LABS DALTERS un viņa pakalpojumi PRINCIPĀ nevra būt kvalitatīvi jo nevar strādāt normāli variantā PAR NAUDU / BEZ NAUDAS , vai nu cilvēks VISUS DARBUS taisa kvalitativi un ar pilnu atdevi vai arī vienš VIENKARŠI NAV LABS SPECS , ja ir labs tad strādā PRIVĀTĀ MEDICINĀ un ņem par savu darbu tik cik tas maksā ja NAV LĪMEŅA tāda lai strdādātu PRIVĀTI tas ir klienti būtu gatavi MAKSĀT par tādu servissu tad TĀDAM ar nav verts maksāt NAUDU un šāds serviss ir apsalūti bez maksas :):) Dakters tas ir ļoti dargs DARBS , kas pašam "Srādājošam" maksā loti pamatīgas investīcijas SEVĪ , ja viņš nevaic šīs investīcijas viņs NEVAR turēties pienācīgā līmenī , Valsts medicīnā šis investicijas veic VALSTS ja viņa neveic "Taupības nolūkos" tad šo specu līmenis ir ZEMS , un kapēc PAR NAUDU būtu jaiete oie zema limeņa speciem? Cik vien tas ir iespējams cenšos neapdraudēt savu veselību un NEKO nesaņemt "Itkā par brīvu" , citiem ar ieskau domāt ar galvu JA PA BRIVU ņem ko dod un NEPĪKSTI , ja par naudu IZVĒLE MANA ņemu to kas ir šis naudas vērts "Serviss , Atieksme , Rezultāts" , mums ir viena traģiska problēma mums VAIRUMS cilvēku neprot strādāt PAR NAUDU jo visus mūžu strādājuši PAR BRĪVU vai pusvelti , maksā nemaksā ATIEKSME NEMAINĀS:( Tieši tapēc viniem nav vārts PRINCIPĀ MAKSĀT .

Lunis , 2010-04-30 13:20:52

KAs te par bezdarbnieku - Lunis :D :D :D Pats sevi par lohu sauc, nav kaud kads slims?

Tjunings , 2010-04-30 15:56:02

Laikam būs jāņem mācību stundas pie Luņa!
Ja jau viss ir tā,kā tu saki,tad visi tie dakterīši,kas strādā valsts iestādēs,arī Ogrē,ir maigi sakot,zema līmeņa dakterīši? Tad kāda hrena pēc viņi saņem algu,gan jau nemaz tik mazu,no mūsu nodokļiem?
Mana alga arī nepalielinās,gluži otrādi,uzskatu,ja viņi tur sēž,tad viņiem arī ir jāstrādā pēc labākas sirdsapziņas un prasmes,nevis vienkārši jābūt laipnam! Man nospļauties uz viņa laipnību,ja man no tās labāk nepaliek! Tā lūk.

Ieva. , 2010-04-30 22:07:51

Cik jūs visi esiet naivi savā apobežotībā! Tā visa ir mūsu ievēlētās valdības politika! Pazemot ārstus, noskaņot visus pret sava rajona mediķiem, jo Rīgā viss ir labāks! Galvenais tikai samaksājiet! Un ne pa jokam- ar pāris nullītēm!Agrāk bija Maskava kur visi skrēja sūdzēties un gribēja ārstēties, tagad Rīga, jo Maskavu un Šveici var atļauties tikai deputāti.Emsis kukulī dabūja 10000-vai? Neviens no tautas nepras/ija -kas notiek Latvijā?Viņi arī nodeva zvērestu tautai , vaine? Paskatieties, kas notiek ar premjerministriem-lielākā daļa -miljonāri, kas apceļo pasauli! Ārsti glābjot cilvēku dzīvības, iztiekot bez atvaļinājumiem (es nerunāju par ģimenes ārstiem-tie ir priviliģētā stāvoklī, jo ģim.ārsta māsiņa saņem uz pusi vairāk kā operējošs ķirurgs) ir pelnījuši nievas? Tauta apdomājieties - kam tas ir izdevīgi?

zinošā , 2010-05-06 20:45:14

nu manam vectēvam pirmdien pagājušo Ogres slimnīcā noteica diagnozi , kad viņam ir audzējs ... bet aizbraucot uz linezeru atklājās , kad urīnpūslī ir tikai akmeņi .... vienkārši kaut kāds stulbums ,,, :@

mazais , 2010-05-14 14:31:18

Par Ogres slimniicu varu teikt tikai to labaako.Nekad neesmu sajutis suudiigu attieksmi vai neveeriibu pret veseliibas lietaam.Paldies jaukajai dakteriitei ,ka salaapiija manam deelinjam pirkstinju.

kakni , 2010-05-26 20:03:05

Esmu strādājusi gan krievu laikos, gan ari rietumos medicinas jomā, pazistu Ogri kaut ari jau ilgus gadus tur nestrādāju. Ar nožēlu jāsaka ka ieviešot tādu sistēmu kā tagad cilvēkam ir vieglāk nomirt kā saņemt kvalitativu palidzibu, - ārsti nevērš nekādu uzmanibu cilvēkam kas nespēj maksāt, bet Latvijā maksāt var tikai tā sauktie biezie -nabagam vai vecam pie ārsta labāk neiet. Gimenes ārsti ari skatās lai paturētu to naudiņu kas domāta cilvēku izmeklešanai vai sūtišanai pie speciālistiem sev. Māsām gan neesmu dzirdējusi ka būtu lielas algas, bet par maz viņas iesaistās un palidz slimniekiem, māsām jābūt slimnieku advokātiem tām ir jāpasargā slimnieki un jādod viņiem informācija gan par slimibu. gan ari par ārstēšanas iespējām. Tas diemžēl Latvijā nav.

pensionare , 2011-01-03 02:35:54

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet