Kafeinica JUMIS
Biju aculieciniece gadijumam, kad ceturtaja aprili kafeinica Jumi apsedas pie galdiņa viena kundzite un nokrita ar visu kermini zeme. Jo luk kreslis bija salaust un vienkarši aukša nolikta virsa! Taja laika kafeinicas pardeveja staveja pie letes un redzot to visu turpinaja terzet ar diviem viriešiem. Lai pienaktu un palidzetu kundzei piecelties, tas nebija prata darbs viņas skatijuma, kur nu vel atvajnoties! Mili cilvecini pirms apsesties kafeinica pie galdiņa paskatities vai ar kresliem viss kartiba, ševiški šini kafeinica! PARDEVEJAI LIELS FFUJJ!!!
Nu feini, feini...
Viena no tām apkalpotājām , īpasi nepalaidīs izdevibu garām paķiķinaties ar vīriesiem.
Tā sieviete izklaidē apmeklētājus, kā Čārlijs Čaplins, neuztraucies, to Juris iestudēja, viņai par to maksā.
ļoti cimperlīga pārdevēja, nav patīkami kaut ko pirkt, puisiem gan smaida
koķete Ivita,domā tikai par puišiem un p'ārējie pircēji tiek aplikti pat viņiem dzirdot.
Lai jau koķetē Ivita puišiem.,kam koķtēt't-man vai manam vīram.[opim].Mans novērojums ,ka bieži tur piesēž sieviete ar nelabu smaku ,ka garām ejot gribas skriet.
Dana, tu no russish puses, ja? :DDDD
kā tu zini ka tā bija IVITA varbūt Natālija?
laikam jau pazīstu ja rakstu.
izskatās, ka kādas vīrs vairs nenak majās, bet siekalojas pie koķetes, tam arī tapis šis raksts
Tad nu gan izmisusham jaabuut tam viirietim, kuram siekaloshanos izraisa shiiis "daaaaamas" :):):)
hi,hi ,hi!!! Isteniba jau vina tada divaina ir gan!
Lasot shi portala forumus, tiesham liekas, ka cilvekiem nav ko darit! Un ja vareetu, tad viens otru apeestu bez saals! Es arii pazistu sho pardeveeju!!! Un vina man ir loti labs draugs.
šajā kafeinīcā strādā ļoti jaukas meitenes,vienmēr pasaka kas ir svaigs.Atsaucīgas,smaidīgas....un lai arī būtu, koķetas,bet tagadējos laikos tādus cilvēkus satikt ir retums.....
Daudzi nāk aŗi vienkārši parunaties,pati esmu dzirdējusi un redzējusi!
Vispirms katrs paskataties pats uz sevi un tad uz citiem...
Un no tāda nepatīkama gadijuma.....par kundzīti un krēsliņu....nevajag uztaisit traģēdiju.
Ne es viņu aizstāvu,ne arī nosodu.....
hmm var redzet seit paris sievietes nav apmierinatas! karteja gudraa diršana !1 tante redzeja ! ogre smird!stulbas klacu vecenes!
Cilveki biezi vien aiz bezdarbibas sez majas pie datoriem un tik raksta sitadus ne kam ne derigus ne vajadzigus komentarus, Cilveki milie jus biezak paverojiet sevi spoguli kadi jus esat, aprunat cilveku anonimi ir pats vieglakais sezot majinas pie sava datorinja!!! Ivita ir ljoti labs cilveks un ljoti labs darbinieks jau vairakus gadus taja kafejnica! Fuj visiem jums kas apruna aiz muguras!
Pilnigi piekritu Leldes teiktajam, loti daudziem cilvekiem nav ko darit tapec sez aiz bezdarbibas un liek ne kam ne vajadzigus komentarus
Ivita ir baigi sexsīgā čiksa,to jau daudzi Ogrē zin un man piekritīs,kā arī labi tirgo bulciņas . . . .
Kāpēc noliekat Ogres labāko pārdevēju,katrs darba devējs tādu gribētu . . . .
Juris jau sudigas pardevejas netur ilgi darba,tatad Ivita baigi rulle !
Mės par supertirgotåju IVITU,vina LABAKA !!!!!
Ivitai prēmija jāpiešķir par labu klientu pievilināšanu . . .
Danai
Miiljaa, a tu tai kundziitei paliidzeeji piecelties?
Paldies par atbalstu un komplimentiem,centisos vel vairak,patik man darbins !
Joptvai,man gan tur visi sieviski patik,it seviski ta apalite pie letes,si tik mili apkalpo un piedava visu . . .
Liekiet to Ivitu miera,lai cilveks strada,beidziet cepties !
Tai kafejnīcā toč vecas bulkas tirgo,ne visai laipni apkalpo,vēro pēc deguna,dūšīgā bufetniece tik izklājās večiem,kas spieto apkārt .Gadiem nekas nemainās . . .
Tai kafejnīcā toč vecas bulkas tirgo,ne visai laipni apkalpo,vēro pēc deguna,dūšīgā bufetniece tik izklājās večiem,kas spieto apkārt .Gadiem nekas nemainās . . .
Vēl ,JUMS, ogrēnieši nav miera........
Pat jau sākat parakstīties Ivitas vārdā......
Labais,var ierēkt . . . Ivitu par miss Ogri !
cik stulbi visss ir sanācis.......es tā negribēju.
Nākiet,viss sacerētais nav taisnība,mums viss ir svaigs un garšīgs !
Jā var piekrist , tā pārdevēja tikai apkārt večiem lēkā, riebjas skatīties, kā pārdevēja tā var ķiķināt un par to saņemt algu, nav jau izklaides vieta, bet gan kafeijnīca. Pārdevējai jāpadomā par uzvedību.Bet varu piekrist tam, ka tur garšīgi gatavo.
Man gan patīk kā viņa tur ņemās,labi sanāk,lai veicas arī turpmāk !
Man arī patīk kā resņuks smejas.foršs zaķis
Ivita ir jauks cilvēks-sirsnīga, mīļa un seksiga............man patīk tādas sievietes.
Ivitiņ,ja tu esi izlasijusi visu šito murgu ko par tevi raksta...skauģu bars....
Vienkārši aizmirsti un dzīvo tālāk.
Tu tiešām esi forša.
Esi Laimīga!
Kār'tejais viņas jobers raksta
Nu ārprāc, kā var šitā nesmuki rakstīt par cilvēku.Tā jau ir laikam, ka internetā cilvēkus var apliet ar sūdiem no galvas līdz kājām. Zinu, ka Ivita strādā ļoti labi un nekad neko neismērē vecu, kā šeit raksta un vecas bulciņas arī netirgo, viņa vienmēr pasaka klientiem, kas ir svaigs un ir ļoti laipna. Ja kādām sievietēm skauž, ka viņa ir jautra un ka cilvēkiem tur patīk iet, tad tas viss ir tikai aiz skaudības, un noteikti, ka šeit raksta kādi skauģi.
Superpārdevēja,visu zin,visu dara,prot ko ne visas māk !!!
Apaļā amzierīte turies,drīz apniks vāvuļot visiem !
Jurčiks ar resnītes palīdzību grib uzspodrināt jumim imidžu
Apspriežamā persona labojusies,traki centīga .....
nee,nu toč šai diskusijā ir stulbi cilvēki un galīgi stulbi.............Lai katrs strādā tā kā māk,un ja tas vēl dod labumu un arī kādu kripatiņu baudu un smaidu kādam no dzīves nogurušam cilvēkam ,tad kāpēc gan nē.....Ivita nu gan nekad nesmērē neko vecu,godīgi pasaka un ari godīgi tirgojas,kā arī smaida no sirds.....pamēģiniet Jūs mīlie skauģi nostāvēt visu dienu aiz letes,smaidīt katram dzērājam un plencim,parunāties ar dzīves pamestiem tantukiem,atjokot kādam simpātiskam dzekam,nosriet tos kilometrus ko vina katru dienu aiz letes un tad parunat un aprunat citus...Ivita turies,lai skauģiem skauž un nelabvēļiem pumpas uz mēles sametas,bet mūsu jaukās latvju meitenes rullē visiem par spīti............
Nezinu,bet man liekas,ka mazā resnīte pārāk vāvuļo aiz letes,dzen zosis,neprot tirgot mantu ....
Veca diskusija,bet labākā Ogres bufetniece rullē .....
Manējais nesen pērk bulkas, a šitā apalīte tik miedz ar aci un koķetē, pati uz kino uzprasās.....
šitas mazais resņuks ir vella bābietis, būtu cits darbiņš jādara !
super - puper ! Malacis ! Tā tik turēt !
Rešņuks nevienu patstāvīgu džeku nevar dabūt, tapēc arī ņemās aiz letes..ha..ha
Kā jums nav kauna! Laikam pašām vīriešu uzmanības trūkst un tāpēc tā cepjaties. Ivita tāda ir - jautra, smaidoša un , varbūt, pat koķeta, bet vīriešiem, kā redzams tas patīk un sievietēm, kurām nav problēmu ar pašpārliecinānību, tas netraucē. Cepjās jau tikai tās, kurām pašām trūks uzmanības no pretējā dzimuma. Varbūt no sākuma problēma jāmeklē sevī, nevis apkārtējos. Turklāt ne Ivita, ne Natālīja neizturās nelaipni. Viņas vienmēr ir ļoti laipnas, ņemot vērā faktu, ka visu dienu pavada uz kājām. Gribētu redzēt kura no jums, pārgudrelēm, varētu ar smaidu uz lūpām nostrādāt mēnesi no vietas no 8:00-21:00. Lūk Ivita var. Par to viņai pieminekli vajag uzcelt.
Un nav šīs meitenes nekādas superverones, lai ieskrējienē pārlektu pār leti un noķertu krītošu tantūzi, pirms tā sasniegtu flīzēto grīdu. Tik tiešām - Kāpēc tad izpalīdzīgā palīdze, kas uzsāka šo sadaļu pati nepalīdzēja? Gudri dirst (es atvainojos par izteicienu) jau mēs visi mākam!
Turklāt tās, kas satraucās, ka viņu vīri pārāk daudz laika pavada t/c ''Jumis'' kafejnīcā, padomājat par to kāpēc viņiem tur ir labāk, patīkamāk un garšīgāk kā mājās... :P
vīrieši ir ļoti interesantas būtnes mājās ir sieviete ar modeles figūru bet ārpus mājām viņiem patīk uzmest acis dāmai ar kuplām formām .