Izumi veikals Daugā
Neiepērcieties šajā miskastē, jo tur tirgo vecu gaļu(žāvēto) kā arī svaigā gaļa(vismaz tā to sauc tur )ir sakačāta ar ūdeni, lai būtu masa lielāka(Cepot uz pannas ļoti labi var redzēt kā viss ūdens nāk ārā). Divreiz(diemžēl) tur iepirkos un abas ieberzos. Vairāk nekad....
Kāds saimnieks,tāds veikals. Es ne reizi vel neesmu tur bijusi,jo tur nelaba smaka briižam.
Ja neesi Daugā bijusi, kā zini kāda tur smaka?
Paldies par brīdinājumu - biedinājumu! Nemēģināšu iekarot šo stendu & brendu "Daugā"!
es pēdējā laikā gaļu pērku gaļas veikaliņā, kas ir iekš mazās Maximas x.tur gan laipni pārdevēji, gan gaļa salīdzinoši laba (nav tik bezgaršīga kā Elvi un noteikti svaigāka kā Jumī). vēl paziņa teica, ka laba gaļa esot Betā, bet es vēl neesmu mēģinājusi tur iepirkties. un ūdeni bieži vien pumpē iekšā pats piegādātājs, nevis pārdevējs. neticu, ka tā dara mazo veikalu pārdevēji..
vakar beta man pardeva smirdigas cisinjas,ja tas veikals nebutu tik talu aizietu un pa purnu sadotu ar siem ciseniem!laj dzivo:)
Vajag ēst gaļu nevis cīsiņus kuros nav galas un kuri vēl iepakoti plēvē kas nelaiž caur gaisu
tevi pis ko es edu?man varbut garso cisini
Pilnīgas muļķības, kas tika teikts par Elvi. Ogrē vislabāko svaigo gaļu var nopirkt vienīgi Elvi.
aiziet reklama!
roze - jā, Elvi gaļa vienmēr ir ļoti svaiga. bet garšas ziņā tā svaigā gaļa nav salīdzināma ar iepriekšminētā mazā gaļas veikaliņa tirgoto gaļu. protams, ja pērk pa tiešo no zemniekiem, tad gaļai ir vēl izteiktāka gaļas garša. bet ne jau par to ir runa. neuztraucies, es jau nenolieku tavu Elvi. Elvi es regulāri iepērkos. un arī gaļu tur bieži vien pērku, ja slinkums iet pavisam uz otru pusi tikai pēc gaļas..
Runa iet par to gaļas veikalu,nevis Daugu,aunapiere! :D
varbūt kāds zina kas ir noticis ar Ludviga veikaliem, labu preci tirgoja-KĀDREIZ?
Ludvigs bankroteja:D
nebankrotēja,bet labi pārdeva labos laikos.Nezini-nemuldi.
Nu principā, ja nezin labāk tiešām nerunāt :)
Šaubos, vai to darījumu var saukt par labu ;) Bet taisnība, ka Triāls tika pārdots.
Savukārt pag gada novembrī (ja nemaldos), tika uzsākta bankrota procedūra. BEt varbūt beigas kaut kas ir mainijies... neesmu sekojis līdzi.
Laikam pašiem būs jāsāk turēt cūkos uz balkoniem.... gaļa vienmēr būs svaiga :D
Vai tad tirgū nav labas gaļas?
Ogres tirguu ir ljoti daarga gala.Riigas tirguu ir daudz leetaak.
Bet, ja pieliek ceļa izdevumus, arī lētāk?
veikalā cūkgaļu nepērkam, pasūtam un pieved klāt saimniecība ceturtdaļu cūkas. saldētavā iekšā un miers no iegrābšanās veikalos un cena arī priecē.
Iesaki cūku!
pirkām visu laiku no saimniekiem, bet tur uz Alfu bija jābrauc satikties un ļoti laicīgi jāpiesaka. tagad sūtām no Kunturiem(www.kunturi.lv), tie pieved klāt bez papildus maksas(Ogres raj. pirmdienās) un vēl sadalītu gabalos(tad gan 10sant. dārgāk kg). man liekas ka Ogres avīzēs arī viņi reklamējas. es tik kā apmierināts patērētājs iesaku :)
Tā arī vajadzētu tirgot īstas cūkas.Paldies!
Rigas tirgu karbonade bez kaula maksa 2,30-2,40Ls/kg, Ogres tirguu apstaavejusi malta galja maksa dargaak.Sestdien, svetdien pecpusdiena, ja meklee, var atrast veel leetaak.