ZS Galiņu "laipnā" apkalpošana

Labdien!

Šodien aizbraucām ar ģimeni uz Madlienu, lai ZS "Galiņi" iegādātos kartupeļus, burkānus, kā arī citus lauku labumus. Uz "Galiņiem" braucām samērā bieži un tad viss bija kārtībā...līdz šodienai. (es nezinu,kas par meiteni mūs toreiz apkalpoja).
Šinī reizē mūs sagaidīja(mēs paši viņu atradām, jo nebijām, tur pirmo reizi) darbiniece Māra, kas bija NE PĀRĀK labvēlīgi noskaņota pret mums. Plkst. bija nedaudz pirms 17.00. Viņas tonis bija paaugstināts, uz visiem jautājumiem tik dotas augstprātīgas, nievājošas atbildes, kas pat nebija kā atbildes, bet kā replikas.
Pēc pirmajām trim "negatīvi noskaņotām atbildēm" domājām, ka varbūt atmaigs, bet nē. Viņa arvien vairāk uzvilkās - Viņai neesot laika, viņa neko nelasīs, viņai daudz "tādu" kā mēs te braucot (?)....utt. Beigu beigās mēs sajutāmies vainīgi,ka esam atbraukuši.

Man par "Galiņiem" ir sabojāta reputācija...un tikai dēļ šīs augstprātīgās darbinieces. Mēs sajutāmies ka padomju laikos. Gala rezultā sākām iebilst. Viņa sacīja, ka mēs par viņu ņirgājamies, bet patiesībā viņa bija tā kas ņirgājas. Mēs bijām ŠOKĀ, jo nekas tāds no mūsu mutēm neizskanēja. Vēlējāmis zināt, ka'da produkcija ir pieejama un cik maksā.

Labi, saprotu uz dienas beigām cilvēkam ir slikts garastāvoklis, bet ne jau tādā pakāpē, lai tā izturētos pret klientu...pie tam, ka Tu nezini ar kādiem cilvēkiem Tu sastopies, vai viņi ir personīgi pazīstami ar uzņēmuma īpašnieku vai nav. Laikam pārāk labi iet,ka var atļauties šādu attieksmi.

Es īpašnieka vietā stipri padomātu par šādu darbinieku, jo šinī gadījumā viņa, Māra - sagrāva "Galiņu" reputāciju. Pats trakākais ka beigu rezultātā aizbraucām no turienes tā arī neko nenopirkuši!

Ne viņa mums atvainojās, ne kā citādi centās rast kompromisu. Domāju,ka mēs neesam vienīgie kas ir saskārušies ar šādu negatīvu attieksmi no šīs sievietes puses. Būtu jauki dzirdēt citu cilvēku viedokļus par konkrēti par šo darbinieci.

Eve , 2010-02-22 21:39:03

neko nesapratu no šī murgojuma! pasarg Dievs no tādiem klientiem ka eve

inga , 2010-02-22 21:52:51

Ingai....Ko tu nesaprati? Viss ļoti konkrēti aprakstīts. Nesaskatu šeit nekādu murgojumu. Diemžēl arvien vairāk un vairāk nākas sastapties ar nelabvēlīgi noskaņotiem darbiniekiem.

Kristaps , 2010-02-22 22:05:30

ja godīgi,es apbrīnoju tos cilvēkus,kuri tērē naudu par tiem drausmīgi puvušiem,beigtiem kartupeļiem un visiem citiem ķimikaliju bagātiem dārzeņiem!
Es teiktu,ka Jums vienkārši no vienas puses ir paveicies,bet par apkalpojoso personālu varu teikt tā-kā maksā,tā strādā!

es... , 2010-02-22 22:13:59

"Tu nezini ar kādiem cilvēkiem Tu sastopies, vai viņi ir personīgi pazīstami ar uzņēmuma īpašnieku vai nav" - kāds te sakars ar personīgo pazīšanos??? Ja tas bij domāts kā draudi, ta to jau uz vietas vajadzēja pateikt, nu jau par vēlu, no sērijas, kā būtu ja būtu :))

KIKA , 2010-02-22 22:14:13

Kāds sakars draudiem :) Es ar pastāstītu uzņēmuma īpašniekam, ja vien viņu zinātu, par to KĀDI darbinieki strādā viņa uzņēmumā. Šodien ļoti viegli ir palikt bez darba, bet šī sieviete par to neuztraucas.

to Kika , 2010-02-22 22:26:51

Kārtēja latviešu loģika jaukt privāto pazīšanos ar darbu...

KIKA , 2010-02-22 22:36:14

Pret klientu NEDRĪKST izturēties nievājoši. Ja strādā apkalpojošā sfērā, iemācies laipni atbildēt, neatkarīgi no tā cik Tev maksā. Klients nav šinī gadījumā nav vainīgs.
Kika-tu gadijuma neesi Māra?? :))

strādāju Chili pica , 2010-02-22 22:42:26

ak princese Eve, ka tev neiet........................ aizbrauci pa kapeikam iepirkties, bet 5 zvaigznu attieksmi nesanemi, nabadzite.

ha , 2010-02-22 22:43:47

Domāju ka vārds KIKA jau visu pats par sevi pasaka, kas esmu, Māra šinī gadījumā ne tuvu nav :)) Pat negrasos kāda viedokli nopelt vai attaisnot, bet manā skatījumā ir muļķigi piesaukt privāto pazīšanos ar īpašnieku, jo VIENMĒR būs kāds, kurš nebūs apmierināts ar apkalpošanu un tai pat laikā būs atkal kāds, kurš aizbrauks ar smaidu sejā un viss liksies rožaini! Tā nu tas ir un visiem un visur jau neizpatiksi! Šī nu ir tā apkalpošanas sfērā melnā puse. Būsim saprotošāki un iejūtīgāki viens pret otru un dzīvot kļūs vieglāk visiem!

KIKA , 2010-02-22 22:53:25

Man gan patiktos uzklausīt arī otras puses (šajā gadījumā Māras) stāstījumu par šo apmeklējumu un pircējiem.

ja reiz... , 2010-02-23 06:57:56

Māra ir realizacijas daļas vadītāja :)

L , 2010-02-23 07:59:58

Es personiigi nepazīstu īpašnieku :) un visas negācijas kas šeit tiek rakstītas ir smieklīgas. Jūs vispār esat izlašijuši? Vēlējos vērst uzmanību attiecībā uz darbinieces attieksmi,kas strādā tur, bet ne "Galiņiem". Kā jau rakstīju iepirkāmies tur iepriekšs un ar apkalpošanu bija viss kārtībā. ...līdz šai reizei...Un nebūt nav tā, ka tur viss ir par kapeikām.Un negatīvā attieksme tika vērsta attiecībā uz 3 pircējiem, nevis mani-vienu princesi! :)..kā dažs labs raksta. Man kā pircējam nav jāredz uzņēmuma negatīvā puse, tāpēc labāk gaidu, ka cilvēks atbild laipni, lai cik slikti viņš jutos, nevis kliedz, ka viņai nav laika un nekas neintresē. Man kā pircējam tāda atieksme nav jāredz!
Ieejiet jebkurā veikalā vai tirgū...ja saņemsiet īgnas atbildes....diezvai gribēsies atgriezties :) tā lūk.

eve , 2010-02-23 08:02:26

" Es personiigi nepazīstu īpašnieku" no eve -
klau tas ir vēl trakāk. Ja personīgi pazīsti īpašnieku, tad personīgi arī viņam pasaki.
Nevis bazūnē pa internetu un cel neslavu visam uzņēmumam.
Dievs pasarg mani no tādam paziņām!

Dormice , 2010-02-23 12:03:50

lai vai kā,apkalpojošam darbiniekam pret jebkuru klientu(pircēju)jāizturas ar cieņu,un ja neapmierina alga-lūdzu nestrādā,saimniekam tiešām jāizvērtē darbinieces uzvedība...

BaGi , 2010-02-23 16:06:40

Piekriitu BaGi!Tadas neapmierinatas vecenes es neturetu darba.Tapēc jau pirmais virs aizmuka no vinas :))))

madlieniete , 2010-02-23 16:16:03

vienīgais ko gribu teikt ka kika un inga ir stulbas, bet evai jau neizbraucot no tā veikaliņa vajadzēja sazināties ar īpašnieku, un palūgt lai atsūta cilvēku kurš spētu būt pārdevējs. Lai veicas nākošreiz.

miara , 2010-02-23 16:50:47

dormice, tu esi cūka!

kaija , 2010-02-23 16:52:44

(+371) 65039329 šis ir tās Z/S telefons, uzzvani, pajautā kā var sazināties ar īpašnieku, un pastāsti problēmu, kā arī var uzrakstīt iesniegumu policijā par rupju izturēšanos, t.i. sīko huligānismu,

kola , 2010-02-23 16:58:58

un te lūk saite uz tiem Galiņiem, skaties ar visiem telefoniem un adresēm, arī galiņu saimnieks Juris visā godībā: http://v3.ogre.lv/~weblapas2008/raitis_strazdins/kontakti.htm

kola , 2010-02-23 17:01:56

.
Pesticīdu atliekvielas atrastas arī z/s Galiņi fasētajos burkānos (1)
Varbūt ka eve ir vienkārši paveicies ka neiegādājas tur neko no tiem ar pesticīdiem saindētajiem dārzeņiem, jo lūk ko es saraku netā:
2010. gada 2. februāris 17:16
Pārtikas un veterinārais dienests aicina patērētājus šobrīd veikalos neizvēlēties z/s Galiņi fasētos Latvijas izcelsmes burkānus, jo tajos atrasta neatļauta pesticīdu atliekviela procimidons

miara , 2010-02-23 17:06:34

Es arī jau ilgu laiku pērku no Galiņiem produkciju un varu teikt tikai to labāko.Dārzeņi ir ļoti garšīgi un nav sapuvuši,un apkalpošana ir ļoti laipna.Pēdējā laikā mēs pērkam sivēniem un vistām nestandarta kartupeļus un burkānus(konteineru piegādā uz mājām) un no visiem 700 kg.labi ja pāris dārzeņi ir nedaudz bojāti.Paldies ka ir tāda zemnieku saimniecība"Galiņi"ar sulīgiem un garšīgiem dārzeņiem.

pircēja , 2010-02-23 17:14:39

viss OK, Eve. nokopēju tavu rakstu un aizsūtīju tieši uz to saimniecības e-pastu, tas ir tāds: galini@oic.lv

ivo , 2010-02-23 17:23:49

Saimniecības vārdā atvainojos par darbinieces nekorekto rīcību un radušos pārpratumu pircējam. Ļoti žēl, ka nebija neviens, kas pieklājīgi paskaidro, ka telpas, kurās atradās cilvēks, kas vēlējās iegādāties dārzeņus, ir ražotne un vairumtirdzniecības noliktava, kur pārdodamie apjomi sākas ar 100-500 kg un visa tirdzniecība notiek uz pasūtījumiem. Darba grafiks noliktavā ir ļoti saspringts un pārpratums ir radies, domājot, ka tur notiek mazumtirdzniecība.(Senāk pie mazākiem ražošanas apjomiem tā arī bija).Informāciju par iespēju iegādāties dārzeņus un kartupeļus varat iegūt rakstot uz e-pastu: galini@oic.lv(arī sūdzības un ierosinājumus), kā arī zvanot 65029264,(komentāros iepriekš norādītais tel. Nr. ir nederīgs)

Z/s Galiņi , 2010-02-23 18:08:53

intresanti kāda velna pēc no pilsētas jātriecas 45 km lai sapirktos dārzeņus!Jūs .eve. vienu tonnu vai vairākas vēlējāties vairumtirdzniecībā iegādāties?

madlienietis , 2010-02-23 18:54:53

Es īpašnieka vietā stipri padomātu par šādu darbinieku - bet tu neesi viņa vietā, tā redz. Es tur dārzeņus pērku regulāri, arī turpināšu to darīt. Bet tev, eve, baigi - paliki bez dārzeņiem... ak vai.

ne eve , 2010-02-23 20:42:41

Varbūt atalgojums ir tāds, ka uz neviens cits gribētājs nav atradies?

to ne eve , 2010-02-23 20:58:25

Redz braucu uz turieni,jo mums blakus ir lauki, tā ka ceļš nebija speciāli jāmēro. Atzīstu, ka vajadzēja uzreiz taujāt pēc saimnieka, bet tanī šokā pārāk liels apjukums bija.
Paldies ZS Galiņiem par atvainošanos!
P.S. Kartupeļus un burkānus gan iegādājāmies citur :)

Eve , 2010-02-23 22:40:39

Visiem, kas nezin - tās nav ne vaikals, ne tirgus, tā ir vairumtirdzniecības noliktava. Attiecīgi arī ražošanas apjomi un darba organizācija. Arī es tur pērku kartupeļus, samērā regulāri. Attieksme korekta. Evei - uzmanības trūkumu var nokompensēt psihoterapeits. :) tāpēc nav jādodas uz laukiem dārzeņus pirkt. Jauku dienu.

arī pircēja , 2010-02-24 13:11:07

Ari esmu iegriezies tur- nekad, neviens man nav teicis, proponejis ka taa ri noliktava. Māru pazīstu, bet varu teikt,ka kundzite vinha ir looti serpa un shini gadijuma aizstavu Evi, jo zinu,ka Mara bija tā kas patiesham paarsava par striipu. Laikam nebija dabujusi!

to ariii pircejai no Ezha , 2010-02-24 13:19:41

Ēkai ir uzraksts - z/s Galiņi dārzeņu noliktava. :)

arī pircēja , 2010-02-24 14:50:58

Nu jau daudzus gadus esmu šīs saimniecības klients un ar Māru arī esmu pazīstama. Pērku saknes savai trušu saimei un nekad neesmu jutusi negatīvu attieksmi, lai gan lopbarības sūtījumi ir par nelielām naudiņām. Parasti tie ir 200-500 kg konteineri. Bet var nopirkt arī maisos. Varbūt pašu klientu oma nebija parāk laba. Esmu strādājusi tirdzniecībā un zinu, ka pēc nogurdinošas darba dienas tāds kašķīgs pircējs var izvest no pacietības.

brālīši trusīši , 2010-02-24 15:06:22

jep, un runā, ka dažiem no tiem dārzeņiem arī pieaug kājas un viņi aizbēg! Eve, Tu arī bēdz jo tas viss noteikti ir Kremļa pasūtījums!!! Šis Z/s tagat noteikti bamkrotēs dēļ Eves!! HAHAHAHAHA. Kāds darbinieks tāds klients. Paldies, Evei, piesārņoji 5 min no manas dzīves!

pesimists , 2010-02-24 19:14:00

Tu neeesi normaallls. Vai tik tu nesi tas kas piesarno e-vidi?

pesimistam zagata , 2010-02-25 09:04:12

Rodas iespaids ka tā skuķe laikam gribēja kāsas tonnas 100 iegādāties, izkonkurēs vēl Rimi...vispār es pazīstu tādus "pilsētnieķeļus" , kas paši meklē kašķi...droši agrāk staigāja pa dārgajiem veikaliem, bet tagad vairs nevar atļauties....un tagad iedomājas nezin ko , ka visi bučos viņiem rokas, lai nolaižas uz zemes....

upa , 2010-02-25 21:31:25

Nu te gan debila diskusija jau saak palikt! Izskatas, ka tie ka raksta - tiem patik ka vinus nekvalitatiivi apkalpo.

To Upa , 2010-02-26 11:03:54

Ezha nav dabūjis izglītību pamatskolā! Lasīt un rakstīt jāmācās!Ak,Šerpais!

malēnis , 2010-03-01 15:29:36

Arī es Zs Galiņi iepērkos diezgan bieži un tāpēc izteikšu savu viedokli-tur nenotiek nekāda vairumtirdzniecība,katrs nopērk tik,cik vēlās un ko vēlās.Lai par to pārliecinātos atliek vien piezvanīt pašam saimniekam un sarunāt,tad viņš pāradresē pie Māras.Vai nopirkšu visu,ko esmu iecerējusi ir atkarīgs no Māras,vai Ilzes garastāvokļa.(kādreiz Mārai pie profila Draugiem lv bija pareizi izvēlēts teiciens-Suņi rej,bet karavāna iet tālāk! Turviņa bija trāpijusi desmitniekā,viņa nekad nelabosies...)Ja oma laba,nopirksi visu(kaut vienu bieti),ja nē,tad minimālais daudzus būs maiss.Cita runa,ja lidzi paņem kukuli-nu kaut vai šokolādi,tad uz leju noapaļo ari svaru... utt.Ilze manuprāt ir nedaudz laipnāka,bet vairāk iesmērēs sapuvušu preci,it ipaši to var attiecināt uz 2 šķ kartupeļiem un lopbaribu.Diez vai pareizi būtu,ja bojātu kartupeli var pārdot kā lopbaribu?Manuprāt te vairāk vajadzētu paviesoties PVD pārstāvjiem un ari nopirkto preci atrādit viņiem.Bet ja runā par tirdzniecibu,tad te ir darbs VID pārstāvjiem visai nopietns,jo rudeni cenas bija tik atšķirigas vienai un tai pašai precei,bet atšķirība tā,ka tirgoja to dažādās vietās-mājās un noliktavā-līdz mājai dārzeņi jāpiegādā,bet cena lētāka!Novēlu veiksmi un vairāk laipnības.

iedzīvotāja x no Madlienas , 2010-03-08 13:00:12

Pasarg dievs no tādām pircējām kā eve.

Dona , 2010-03-08 14:16:41

Izstāstiet man lūdzu, kura cūka dodas uz tīrumu izkārnīties un pēc tam atgriežas novākt ražu? Dēļ vienas bietes var palikt ar tukšu vēderu uz ilgu laiku!!!!!!!!

iedzīvotājai x no xvīra , 2010-03-09 15:08:07

Eve super,tā tikai turpināt!Būs vairāk tādu pircēju kā Eve,iespējams,ka būs ari vismaz minimālas parmaiņas Zs Galiņi

bobis , 2010-03-11 19:26:32

neviena cūka nepieēd pilnu vēderu,bet kāda to gribētu gribētu ļoti,ļoti...

iedzīvotāja x no Madlienas , 2010-03-11 19:32:07

Ja baro, tad pieēd un guļ!Madliena laikam liela pilsēta, ka no lauku dzīves neko nejēdz?Tikvien kā vagas galā..............ar smaku atstāt! Diez vai skaļie klaigātāji maz zin kāda vaga izskatās!

xx , 2010-03-12 16:10:58

Vai nav jauki palasīt,kā paši Galiņu strādnieki savā starpā viens otru aprej,vienkārši super,bet viedokļi tomēr dažādi! Pašas Māras komentārus atšķirt nav grūti-rupji un asi (kāda apkalpošana,tādi komentāri)

sīkā , 2010-03-18 14:56:56

Nu tā palasot komentārus par galiņiem - ar lielo burtu nav pelnīts lai raksta , varu secināt - mēs.. vien viņi ir -itseviššķi jURIS arī nav pelnījis lielo burtu - ģļēvulis, ņērga - un tt. cilvēkus notriec , aizlaižās un pēctam tēlo svēto ----SUPER nu tāda jau ir to smi.... galiņu koncepcija - negodīgums , krāpšana un meli. Žēl, ka galiņu īpašnieki ir gļēvuļi--- ļoti, ļoti žēl ka nemāk atzīt pat nodarīto ļaunumu

PADOMĀJIET JURI un tt tēti Kārli pārējos neminēšu - varbūt ir vērts tomēr atzīt savu nodarījumu nevis kriminālvēsturi iegūt

Rīdzenieki , 2011-06-14 23:21:31

Vabut beidzat runat te, un ejiet stradat! Ak nu ja, jus tacu tik dzert un murgot varat, nu ja iznemot ZS stradat Madliena nav kur, un atpakal jau Galinos ar Jus par to smigosanu un ...nenem ..... zel Jus cilveki ..... beidzas jau PSRS laiki

Hey , 2011-07-15 00:20:05

Jā neko labu nevaru pateikt par to saimniecību esmu ļoti vīlies. Varētu tam šmurgulim pa seju iedot, saprastu ja pats būtu kautko nopelnijis.tetuks tik pie dirsas dēliņam sēš ,domāju tas tā ilgi neturpināsies.

zvirbulis , 2011-09-24 15:07:27

Jou.... Galiņi rullē.

čučundra , 2012-07-09 13:48:08

Es "Galiņu"produkciju pirku Juglā, Murjāņu ielas 68 veikalā. Vienkārši izcila produkcija, īpaši burkāni. Ļoti žēl, ka vairs nav šī veikala. Ļoti gribētu zināt, kur Rīgā var nopirk tz/s "Galiņi" dārzeņus. Un drausmīgi, ka kārtējie latviešu zemnieki spiesti klanīties ārzemju produkcijas priekšā.

baiba , 2021-01-13 17:07:08

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet