Tera-nekaunības kalngals
Janvāra beigās iegāju Terā, (jo sanāk pa ceļam), uzpildīt kārtridžus.Darbinieks teica, ka šobrīd nav tintes, bet pēc pāris dienām būs, tad uzpildīs un piezvanīs man.Ok. Pēc pusotras nedēļas beidzot zvana, ka nu ir uzpildīti.Jauki. Vakar braucu pakaļ. Uzpildīts bija tikai melnais, krāsaino labāk tomēr esot pirkt jaunu!?? Bet galvenais, ka speciālie uzglabāšanas klipši, ko man kā klientei savulaik ,,uzsauca,, Zaļais Kārtridžs, BIJA PAZUDUŠI!!! ,,Meistars,, nekaunīgi acīs skatoties apgalvoja, ka tādi vispār neesot bijušI! Beigās tomēr no blakustelpas vienu, gan ne manējo (laikam kādam citam nospēra) iznesa un uzlika, otrs kārtridžs palika ,,pliks,,. Pa ceļam līdz mājām abi kārtridži un maisiņš bija nosmērējušies ar tinti, jo ,,meistars,, nebija uzskatījis par vajadzīgu ,,nebijušo,, klipšu vietā pat skoču uzlīmēt!!
To pieminēto "Zaļo ...... " gan neapmeklējiet , WEB antiviruss izmet .
Iespējama kaitnieku lapa!
Lietotāji ir sūdzējušies par lapu 89.248.171.52. Tā tiek uzskatīta par bīstamu kaitnieku lapu, un, balstoties uz jūsu drosības iestatījumiem, tā ir bloķēta.
Kaitnieku lapas mēģina instalēt jūsu datorā programmas, kas var zagt jūsu privātos datus, veikt uzbrukumus citiem lietotājiem vai kaitēt jūsu datoram.
Dažas lapas ir veidotas, lai izplatītu kaitniecisku programmatūru, bet daudzas tiek ļaunprātīgi izmantotas, to īpašniekiem nezinot.
Tieši tāpēc iegāju pa ceļam Terā, nevis devos uz Zaļo Kārtridžu. Nezinu, vai tas vēl darbojas turpat Upes prospektā vai nē, jo arī viņu telefons neatbild.
Man gan ar Tera nekad nekādi pārpratumi nav bijuši ( birojā Ogrē Parka ielā).
Zalais kartridzs vairs nav jau labu laiku.