"Vārpa" karstā maize agonē

Kas notiek karstajā maizē Mālkalnes 1? Pāris nedēļas iepriekš pirku biezpiena ruleti? Noplēsa no manis 0.35 par tortes kasti, kurā tā rulete šļūkājās no viena sāna uz otru. Bet vismaz rulete bija garšīga. Tagad nopērku atkal to pašu ruleti, bet iekšā sastāvs pavisam nebaudāms. Kaut kāda cieta, smaga zēvele iecepta, biezpienu varbūt ar mikroskopu varētu sameklēt. Vīrs domāja, ka es kaut ko nocenotu esmu nopirkusi. Bet maksāja vairāk par 2.- Ls. Izstrādājumam nosaukums tas pats, cena arī tā pati. Varbūt cer, ka pircēji nepamanīs?

Saimniece , 2010-02-05 18:34:14

vajadzēja nest atpakaļ!

Milda , 2010-02-05 20:49:27

ko ssūdzies. brauc pirkt uz maksimu. karstajā maizē ir Visgardākā maize Ogrē, jaiet biežāk iepirkties. Mēs vienmēr pērkam tur. Smieklīgi - šļūkāja pa kasti, bet bija garšīgi. nu īstena saimniece.

daba , 2010-02-06 08:37:33

Cik man zināms tortes kastes veikalā ir bezmaksas!

bizonis , 2010-02-06 08:44:41

Jau sen neko nepērku Vārpā. Tās no pulveriem taisītās ruletes tiešām nav nekas tāds, ko gribētos ēst.

spole , 2010-02-06 11:22:01

Es pku taadaas lietas Elvi tur ļoti garšigs un svaigs viss.

Sveta , 2010-02-06 17:28:12

pareizi saka, tik tiešām tur viss ir palicis daudz sliktāks, jo lai ieekonomētu tiek lietotas lētas izejvielas, bēdīgi...

mierins , 2010-02-06 20:59:29

Vārpā par kasti vienmēr bij jāmaksā .

brrr , 2010-02-07 14:13:37

man gan nekad nav bijis jāmaksā!

bizonis , 2010-02-07 19:09:59

Un Santa Barbara? Palicis vienīgi nosaukums! Man kolegi pasutija, lai es viņus uz savu vārda dienu pacienāju ar Santa Barbaru , Nu mīļiši - gandriz no kauna sadegu! Nav vairs tai ta garša ,kas pirms dažiem gadiem!

inga , 2010-06-26 10:01:00

jagarso uz vietas

gailits , 2010-11-02 18:05:12

Sveiki

Mums ir pilnībā reģistrētas un sertificētas ar aizdevumu, mēs piedāvājam nodrošinātos un nenodrošinātos aizdevumus privātpersonām un uzņēmumiem procentu likmi 2%
ilgtermiņa un īstermiņa kredītu, mūsu kompānija ir reģistrēta daudz atklājumus, nodrošinot klases finanšu pakalpojumus mūsu klientiem, jo ​​īpaši sindikācijas un kapitāla sniegšanu privātpersonām un companies.you var brīvi sazināties ar mums pa: robortloanfirm2010 @ hotmail.com
Mūsu aizdevuma summa biznesa attīstībai, konkurētspējas priekšrocības un biznesa svārstās paplašināšanās no 10.000 (GBP) 300 miljoni (GBP),
Ja Jūs interesē laipni aizpildiet veidlapu datus silfona aizņēmējiem. un saņemtu atpakaļ pie mums.

AIZŅĒMĒJU datu veidlapa

Pilns nosaukums :..........
SEX :............
ADRESE ...........
Ģimenes stāvoklis .......
VALSTS :...........
PROFESIJAS :..............
Mobilā tālruņa numurs :...............
Aizdevuma mērķim :...............
Summa, kas nepieciešama :.................
Aizdevuma termiņš :...................

robort , 2012-01-31 00:50:32

Vai esat neapmierināts ar dzīvi? Jūs domājat, ka viss ir zaudēts? Nav cerību, no ik kur?

Nu, man ir labas ziņas par jums visiem šodien ir Privillage That You
Ievērot ar pareizo personu. Es esmu slavens sieviete, kas visi zināja mani. Mans vārds ir kungs Tommy Es esmu aizdevējs, lai palīdzētu cilvēkiem finansiāli Applied, jo es domāju, ka ir pietiekami bankrotēt un visus šos iestatījumus es amhearing. Es vēlos, lai ikviens pierādītu manu sevi tur. Ka ne visi vienādi.

Atsūtiet mums savu personisko informāciju:

Pilns vārds un uzvārds: ... ... ....
Sazināties Adrese: ... ... ...
Tālrunis: ... ... ..
Personal Tālrunis: .................
Valsts kods: ... ... ...
Nepieciešamā summa: ... ... ... ..
Nodarbošanās: ..............
Ikmēneša ienākumi: ................
Lai aizdevums: ... ... ... ... ... ....
Ja kompensācija ... ... ... ... ... ... ...

Ceru redzēt savu komentāru, izmantojot šo adresi tommyscofieldhelp@gmail.com

Tommy , 2013-04-20 23:40:16

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet