Pirceji CUKAS!!!!!!!
Es Jus milie pirceji nesaprotu!!!Vai tiesam Jums ir gruti aiznest atpakal to preci,kuru Jus negribat pirkt??Labak nomest kur bagadas.Tad iedomajaties tadu situaciju.Jus nometat svaigu galu saldeta vitrina(kur stav pelmeni un citi saldeti produkti)Ta gala sasalst un ir cieta ka akmens(jo vitrinas ir -20)Un mes vinu nenorakstam,bet atsaldejam un tirgojam talak.Un nakamaja diena jums pasiem var trapities ta pati gala,ko nometat kur saldeta vitrina.Un vina vairak nav svaiga gala,bet sasaldeta un atsaldeta.Man ka kasierei un pardevejai riebjas jusu riciba.Un es Jus uzskatu par CUKAM.Jums nav ne kauna,ne goda.Liels,jo liels Jums FUJ.
Pašai Tev fui, ja esi tā čammīgā kasiere, kura pusaizmigusi apkalpo pircējus tādā tempā, ka man pēc ilgas stāvēšanas rindā, kas sastāv tikai no 3-4 cilvēkiem, nākas pamest preci turpat pie kases un jozt uz autobusu bez iepirkumiem.
to maza:Tad Tu jau esi viena no tam CUKAM,kurai gruti lieku reizi pakustinat savu pakalu.Un ja nezini kura eikala es stradaju un kas es esmu,tad nav ko te platit savu muti.
Tev jāmeklē cits darbs - ar tādu attieksmi nekā laba nebūs...
Citu darbu ar tādu attieksmi un intelekta līmeni nedabūs :D
Pati Tu esi cūka, kurai slinkums kustēties ātrāk. Novākt/savākt preci ir veikala darbinieku pienākums.
PS. gaļu veikalā nepērku, tāpēc Tavs "uzbrauciens" nevietā.
Un jusu pienakums ir uzvesties ka netirajam Cukam.Laikam majas ari nometat kur pagadas mantas.Nu tad nav brinums,ka veikala ari to darat.
to maza:Ja neperc galu,ko tad ispar te muldi.Sedi un kluse.
Negribi mainīt nodarbošanos, ja reiz tā riebjas, ir jālamājas un jāspļauj žults? Man līdz šim šķita, ka nevienu ar varu veikalā netur.
Es piemeram Mazo loti labi saprotu.Jo kasierem un pardevejam darbs nav no vieglajiem.Atnak kada vecina un visas savas problemas un dusmas izgas uz pardevejam.Un noskanojums ir sabojats uz visu dienu.
sikajai:Es paskatitos kadu tu dziesmu dziedatu,ja butu mana vieta.Un katru dienu tev kluptu virsu ne par ko.Nevelies pameninat????
Es arī strādāju darba vietā, kur cilvēki atnāk izgāzt savas dusmas, sāpes, neapmierinātību ar stuāciju valstī un mani pašu, bet man pietiek takta, saprāta un sazin kā vēl, lai negānītos par viņiem. Vēlreiz saku - ja nepatīk darbs, ej projām un atbrīvo vietu citiem.
sikajai:Ta ari tev noticeju.Un atbrivot vietu prieks tevis?Ha,sapno vien.
Nu, ja jau pircēji cūkas tā dara, tad varbūt var speciāli priekš viņiem pie kases nolikt kādu grozu/stendu ar lielu uzrakstu virsū: "precēm, kuras pārdomājāt pirkt"...un problēma būtu atrisināta... nu kaut kā tā :D
njaaaa skatos te pilns ar smerdeliem kuriem nepatik, ka pardevējs izsaka savu viedokli, tas nekas, ka pilns forums ar h...nam, par to kadas kasieres elvi, cik maksima tizla utt. :D
Ejam uz veikaliem un liekam savaigās gaļas pie pelmeņiem! Kurš piedalās? :D
njaa:Tiesi ta.Pirceji var mus apdirst,a mes ko nevaram??Mes neesam sliktaki par pircejiem.Taisniba laikam acis koz:D
Priekšlikums:Doma nav slikta.Bet vini tik un ta metis to preci kur pagadas.Vini ir nelabojami.:D
Manas domas par pārdevējiem: aizvakar aizmirsa izdot latiņu, gandrīz jau paņēmu naudu, skatos, par latu mazāk. Pārdevēja, protams, "ai, aizmirsu". Nākošā diena - precei akcijas cena, mājās čekā skatos, ka pilnā cena. Tādus gadījumus, kad akcijas cena norādīta neskaidri un akcijas produktam blakus sakrāmēti līdzīgi produkti, nemaz neskaitu.. Un, no lielajiem veikaliem, vienīgi Maximā pārdevēji pasveicina pircēju, Elvi un Jumis - tur droši vien princeses un prinči strādā, un Jumī arī bruņinieki, kas katru pircēju sargā no vēlmes kaut ko nozagt.
Tu laikam nezini savas tiesibas.Ja cenas nesakrit,tad tu drosi vari iet un atgut savu naudu atpakal.Man piemeram besi ara kad ar mani sveicinas.Un tapec es neeju uz Drogam.Un kludities var katrs,ari Tu.
Vispār es nasaprotu , pēdējais laiks izlikt uz tās bodes šilti "Ja ej garām gar mūsu veikalu tad EJ GARĀM , netraucē mums strādāt" vaine , Elvaja vadības vietā izčekotu kura P_ža šito tekstu rakstija un otrā dienā lidotu pa durvīm laukā un cita klientiem "Vēlīgāka" nāks vietā konkursa kartībā ar zemāku algu kā iepriekšejai.
Piekrītu pilnībā!!!!Lielākā daļja pircēju veikalā uzvedās kā cūkas un slīdzinājumi autoram ir ļoti labi!!!!Es parasti saku, ka tas ir ļoti zems pircēju iepirkšanās kultūras līmenis!"...ļoti zems, ne jau protams visiem, bet lielai daļai gan un tas ka pārdevējs ir pārdevējs un strādā šo darbu nenozīmē, ka viņš ir pēdējais muļķis ar zemu intelekta un kultūras līmeni, tas nu gan ir ļoti pastulbs šo ''cūku'' saucamo atrunāšanās.
arii paardeveejs : Sirsnīg novēlu lai jus visas atlistu un TAD jus varētu doties pašancēt kautkur uz EUropu uz Vaciju , Franciju , Angliju , Irinju tad jus gan paskatitos ka tur bērni vesi gazj visas preves lauka no plauktiem un bez emocijam sparda un mida kajam zeme nokritusjas cepumu un konfeksu pakas PERSONALS klusu niskatas un bez vaida un pikstiena visu klusu savac un krame atpakal plauktos. Seviskji ta patiuk darit visadu emigrantu tur Arabu , Krievu bijusjas Dienvidslavijas iebrauceju izlaistajiem berninjiem bet Jenkju berneim Eiropa ardisjannas zinja veikalos VISPAR neviens nespej klat stavet . Taka turiet mutiti un priecajieties ka stardajat veikal Latvija kur "Pardevejs karalis" nevis CITUR kur Pircejs ir sveta govs .
jā , pat ētiskas pieklājības pietrūkst, ja jau tā par pircējiem runā.... ja mans darbinieks izteiktos tā par klientu... automātiski ārā... vai nu pārdevējai vēl nav iemācīts kā uzvesties pret klientu. Kauna nav... Jūs pārdevējas parakstat darba līgumu.... viss tur ir minēts... un galvenais laikam būtu atbildība.... nu un kas, ka pircējs kaut kur noliek vai pat nosviež.... nu tad auizej savāc un noliec vietā... zini savus pienākumus... nav jau PSRS
Intresanti sanak.Mes pardevejas varam aprunat,a vinas mus ne??!!Es esmu mazas puse.Jo tik tiesam,dazi pirceji ir siveni.
inese : PSRS laiki ir caur ka "Pardevejs karalis" taga tev katram pircējam rociciņa jānobučo ka šamis ar savām kapeiciņam vēlkās pie TEVIS nevis pie 101 tava konkurenta. Tapēv ar esi tikai stulba pardevaja pa mazu algu nevis ĪPAŠNIECE vai VADĪTĀJA , tad zinātu no kurienes tava "Sīkā aldziņa" rodās. Vēlreiz saku MARŠ UZ RIETUMIEM tad manīsi kur ir PARDEVĒJA vieta veikalā , čakla kā bitīte vienmēr smaidīga un PIRCĒJS DIEVS , ja tavs "EXS PSRS" pradavalkas vaigss nebūs pietiekami vēlīgs klientam lidosi no darba tai pašā dienā.
Lunis:Tu esi tads Idiots.Pisies pats uz saviem rietumiem,te sen jau laiks.Jo tu man esi jau noriebies.
pati vakar redzeju,ka viena vecina iemet saplestu piena paku pie fri kartupeliem.Un vis piens izlija.Tas jau nav normali.
Lunis:Tu vot doma,ka mus kasieres un pardevejas var aprunat???A mes jus pircejus ne???Neka nebija!Mes neesam sliktaki par jums.Un zini ko??Paturi savu muti ciet,skatos esi paarak gudrs.Pilnigi vemt gribas.
inese : Tava vieta ir pie miskastes nevis aiz letes , Rietumos esmu biežāk nekā tev patīk mazgāties:):)
Maza... : Esat esta SLIKTĀKAS jūs esat tās kas NAUDIŅU GRIB bet mēs pircēji tie kas "Grib dod negrib nedod" jums to naudiņu , taka JŪS esa t Lūdzeji kuriem jaloka muguiņas lai mēs GRIBĒTU jums to naudiņu iedot , ja nelocīsiet kā nākas MES aiziesim pie jusu konkurentiem un jus badā nosprāgsiet:):) :):)
Pāris reizes iegāju humpalā kas garajā mājā pie Jaunogres tirgus pašā pašā galā ( agrāk bija serge veikals), katru reizi pārdevēja šņāc un pēc manis demonstratīvi vaidēdama skrien salikt apģērbus sev vien zināmā secībā. Fui vairs neeju uz turieni.
elviii katraas briiivdienaas taadas rindas un uz salam paardeveejas ka bitiites skrien un skrien pa vienai tas man kaa pirceejam galiigi nav saprotamss ,vai tiessam nav kas straada vai elvja vadiiibai vienalga kas notiek ar darbiniekiem nav tak taas paardeveejas ROBOTI.... ES jums juutu liidzi miiilaas darbinieces......
jaa tev taisniiba.........
sanco : Fui vairs neeju uz turieni. Paaareizi un tā dara vissi un vecene drīz bankrotēs:):)
Lunis:Tu vismaz pats saprati kadu stulbumu uzrakstiji??!!Tadu stulbu tikai tu vareji uzrakstit.Es jau bada nekad nenospraksu.Bet tu varbut gan.
........:Es tev pieritu.Elvi darbinieces raujas uz visam pusem.Jo veikala vadiba grib ietaupit naudu un tapec atlaiz no darba darbiniekus.Pat kase ir jastrada mainas vaditajam.Kur tas tas ir redzets.
maini darbu cuuka.
MAZAJAI: Ja gribi kaut ko mainīt savā un, iespējams, arī citu dzīvē, tad saņemies drosmei nevis bravūrībai i-netā, bet ej un runā ar veikala vadību par problēmām, kas Tevi satrauc. Apsaukāšanās un sava viedokļa aizstāvēšana Ogrenetā Tavu problēmu neatrisinās. EJ UN DARI!
Nezinu, ko tie latvieši raud! Protams, būtu jābūt pieklājīgam! Polijā gan zinu, ka visu tur mētā pa labi un pa kreisi - uzmēra zābakus, neder tie lido pa visu tirdzniecības telpu un ar visu tā tur ir. Apkalpojošais personāls, lai ātrāk veiktu savu darbu pārvietojas skrituļslidās. Un it kā ar to visu haosu tiek galā.
Kāds intelekts te strāvo! Ne diakritisko zīmju, ne pieturzīmju, ne saturiskas jēgas, teikumu uzbūve šķība, greiza un nepareiza... Būtu es veikala vadītājs, liktu pārdevējām IQ testu izpildīt, mūsdienās ir no kā izvēlēties. Šitādas aitas ņemtu, lai mizo kartupeļus. Labi, ka veikalos preci var noskenēt un summa automātiski tiek sarēķināta, citādi nezinu, kā ar to matemātiku būtu tādām.
Tik zemu nenolaidīšos, lai uz tavu pārgudro, trulo, tukšo komentāru atbildētu ar kautko, kas tādam pamuļķim vispār neko neizsaka.braukā pa saviem rietumiem un austrumiem un nezin kur veel laimīgs un salīdzini sevi un citus ar viņiem tālāk, ja tev no tā vieglāk paliek....izslauki labāk savu pietaukoto kameras objektīu, lai dzīve skaidrāka būtu....varbūt tad redzēsi cik stulbs,pārguds pajoliņs esi, par kuru visi jau sen ir izsmējušies...zinam, zinam pieprasīts, naudu sapelnīto maisiem mājās nes, esi izbraukājis pusi pasaulis, visu māki, visu zini, esi objektīvāks par objektīvu...vari neatbildēt un nelielīties, mēs visu to bulšitu esam jau dzirdējuši....pasales nabinieks atradies....:)))))
Tu Luni: 1. iemācies rakstit! ;)
2.pircējiem varbūt ir vienmēr taisnība, bet pircējs nekad nebūs Dievs! IEGAUMĒ!
3.LUNIS PALIEK LUNIS! SAPROTU KĀPEC SEVI TĀ DĒVĒ!
Pats vainiigs,ka tupi latvijaa,un apkalpo par grasiem taadas CUUKAS:))))
nekam citam neder, tad nu atliek virtuāl igānīties par pircējiem.
es arī esu kasiere un strādāju par algu kas ir zem iztikas līmeņa,jo darba devējs uzskata ka krīze un vairāk maksāt negrib.maiņas beigās esi slapju muguru,un arī pēc sava darba laika beigām ir jāiznēsā prece,jo katrs otrais pircējs atsakās no 2-4 precēm,staigājot pa veikalu viņš nedomā ka sagrābies preci kura nemaz nav vajadzīga,bet kasē pasaka ka šito man nevajag,jo kasieris jau nav cilvēks.man reizēm gribas raudāt cik tukša ir mūsu tauta,un bērni aug pašplūsmā,jo vecāki bērnus ie laiduši pasaulē,bet mācīt kā uzvesties nemāk,jo bērni jau tāds biznesa variants vien bija pirms gada.
Vienmēr katrā medus mucā atradīsies pa darvas pielienam. Ir gan neatbilstoši savam darbam pārdevēji, gan bezkaunīgi pircēji,bet vienu gan gribu pateikt : tiem , kas pieveda piemērus ,cik cūciski var uzvesties pircējs ārpus mūsu zemes robežām- vai tiešām Jūs uzskatāt tādu pircēju uzvedību par normālu un cienīgu attiecībā pret apkalpojošo personālu? Veikals taču nav brīvā stila ņirgāšanās par personālu.Būsim varbūt vienkārši pieklājīgāki cits pret citu( lai cik banāli tas neizklausītos.).
...,Vai Tu punktiņ iedomājies cik cilvēkus dienā apkalpo kasieris???? Ar savu IQ testu varēsi pakaļu sev noslaucīt,ja tev tik daudz būtu cilvēkus jāapkalpo,katru jāpasveicina,jāpasmaida jānosauc summa .
AIZVER MUTI !!!!! tas uz visiem attiecas. Pat uz tirgus mierīgāk nekā šajā čatā.
cienītais Visi Pediņi! Lūdzu, esiet korekts un norādiet lietotā citāta autoru. Šajā gadījumā - "AIZVER MUTI" (I. Līdaka) un tālāk seko Jūsu teksts.
Hm... un kādēļ tad pārdevēji domāti?
Lielveikalos tā ir normāla parādība. Nafig man skriet atpakaļ ja es kaut ko pārdomaju. Jeb Tevi traume tieši gaļas moments? :D Ja tik ļoti nepatīk - brauc pameklē laimi UK... tikai domaju, ka jau pēc nedēļas pakārsies.
Nafig grābt to ko nevajag???Kasieri arī ir cilvēki manā skatijumā,bet lielākā daļa šeit rakstošo tā nedomā.KASIERI NAV OTRĀS ŠĶIRAS CILVĒKI.
pilnīgi piekrītu pārdevējai-kasierei, cilvēku cūcībai nav robežu, ieiet veikalā un atļaujas tur taisīt bardaku. tāds nu ir tas līmenis :(
esmu paardeveeja un varu teikt, ka lielaakoties mums jau kautcik jeedziigi piceeji ir, no pasas jau ar daudz kas atkariigs.....bet ir arii taadas lupatas, kuri domaa ka jebko peerk tad nu ir kalna galotnee un var dariit jebko------.....arii so CUUKU mums ir diemzeel....hrju krju, sveiki daudz.
Atbilde-cūkai! Vai tu pate varētu strādāt tādu darbu kā lielā veikala- pārdevēja? Noteikti tev jau pagrūtu ,jo tu jau nezini, kā tas ir- stradāt , cūkas sēž aizgaldā un gaida kad putru ielies!
Es ari esmu pardevēja un man saldētavā pie saldējumiem bija rotaļu mašīnīte iemesta. Nu beigta...
te jau arī komentāros var redzēt kas ir tie cūkas*
Esmu strādājusi veikalā..lai gan ne kā kasiere un varu droši apgalvot ka cilvēki protams ne visi bet gadās tādi daži indivīdi kas uzvedas kā rukši.
To nevar saprast kamēr pats nepastrādā.
Vienozīmīģī varu apgalvot ka 80% pircēju ir Cūkas,un problēma ir viena,katris no tiem 80%iedomājās ka viņš ir pasaules naba.
Mīļās pārdevējas jums vēl jāpriecājas ka šeit Lv ir tik tīrīgi pircēji. Esmu daudz ceļojusi un zinu kas notiek rietumu lielveikalos, Tur visa prece ir izmētāta pa veikalu, apģērbi pa zemi kā grīdas lupatas, un tas viņiem ir norma, ja kaut kas nokrīt pat nedomā ka ir jāpaceļ, iet tālāk un vēl virsū uzkāpj, jā tā notiek gan, UK, ASV, utt.
Latvieši ir ļoti tīrīgi, uz pasaules fona. Tā ir ka strādā par pārdevēju un neko nēesi redzējusi .....
Mēs esam kārtīgs tauta par to vari būt droša :)
Es tā veikalā nekad nedaru, visus nevajag pēc vienas kārts mērīt:(
es varu piebilst pie šiem komentāriem- ir jāapbruņojas ar milzu pacietību gan pircējiem, gan pārdevējiem, jo realitāte ir skarba- bezdarbs, mūžīgās problēmas, un ja šajā pārdomu brīdī patrāpās pa rokai kāda īgna pārdevēja, vai otrādi-neapmierinātai pārdevējai pagadās nelaikā pircējs?! Tad nu vilna pa gaisu! Piekrītat?