Veikals "Pus 12" Ogrē, Malkalnes 3, neciena savus klientus
Dažas dienas iepriekš atnacu uz šo veikalu, lai nopirktu rokas pulsteņu batareju. Paraug-batareju es no saviem pulksteniem paņēmu līdz un iedevu šo batereju pārdevējam palūdzot, lai viņš man iedod tieši tādu pašu batareju, kā pēc mana parauga. Pardevējs man iedeva jaunu, iepakojuma batereju un paziņoja, ka šī batareja ir tāda paša kā manā paraug-batareja, Mājā atverot jaunas batarejas iepakojumu es konstatēju, ka vizuāli tā neatbilst manai paraug-batarejai un ievietot viņu mana pulksteni ir grūtāk nē, kā manu paraug-batareju, tāpēc tā nestradāja. Pēc dažām dienām griezos tajā pašā veikalā un pie tā paša pārdevēja, lai apmainītu nopirkto batareju pret tādu pašu, kā mana paraug-batareja (čeks un iepakojums man bija līdz). Paskaidroju, ka batarejas nav identiski vienādas un nopirktā batareja neder manam pūlkstenim, bet pārdevējs bija agresīvi noskaņots pret mani, visu laiku runāja man pretī un apmainīt uz citu, vai pret naudu nopirkto batareju kategoriski atteicas. Pats pārdevējs, jau no pašas sarunas sākuma man teica lai es griežos pie ekspertiem uz Paterētāju tiesību biroju (piebilstot, ka es tur neko vienalga nepanākšu, jo viņu firma ir varenāka par mani - parasto paterētāju). Beigas pārdevējs vēl pateicis man- ka viņš mani iegaumēja un atcerēsies nakoš reiz. Es ka parasts paterētājs nevāru izprast- vai šie vārdi bija draudi???- Vai nu tas nozīme, ka šajā veikalā man vairs neko nepardos un dzīs prom??? Vai tad sanāk, ka par visu ir jamaksā tikai paterētājam, pat ja pārdevējs kļūdās??? Vai nu krīzes laikā šīs firmas veikals parstāja ciņīt savus klientus???
Ar šo firmu saskaros ne pirmo reizi, šai firmai ir veikali pa visu Latviju , pat Ogre vairākas. Vienā šās firmas veikalā man pārdeva preci (pūlksteni) bez aizmugurē aiztaisāmā vāciņa.
Ja Jums arī bija kādi gadijumi ar veikalu "Pus 12" Ogrē, Mālkalnes prospekts 3, vai citur, tad rakstiet!
es ar tu nopirku;bojātu tējkannu kad aiznesu atpkaļ tad tas manuprāt nelīdzsvarotas pārdevējs teica,ka esu pti viņu nometusi zemē un sasitusi.Tad es tā mazliet pklaigāju un manu tejkannu aizsūtīja uz ekspertīzi kur atzina ka tas ir ražšanas defekts.Un tā es pēc 2 nedēļu lielas cīņas atguvu jaunu tējkannu.
Par tādiem patērētējiem, kuri prot tikai internetā paņaudēt, jebkurš tirgotājs būs varenāks...
,,pec dazam dienam griezos taja pasa veikala,,,??????? bet kapec nepagaidiji GADU?????
batareja :DDD
Ja, par piemēru, itin bieži saka - lenta (лента), tad ko brīnies par batareju?
Zinu, ka izklausīsies smieklīgi, bet es tai veikalā Mālkalnes 3 nopirku gludekli, pēc kādiem 10 mēnešiem sāka jūgties nost termostats, sameklēju starp grāmatām vecajiem rēķiniem iemesto čeku, aiznesu gludekli uz veikalu. domāju ka mani pasūtīs trīs mājas tālāk, bet nekā. gludekli pieņēma, aizsūtīja uz remontu un pēc kādām 3 vai 4 dienām atzvanīja, lai aizeju pakaļ. atdeva tādu pašu jaunu, vecais laikam neremontējās.Pieļauju domu, ka gludekli neviens meistars pat neapskatīja, bet vienkārši iedeva citu vietā. jo tas mantas šobrīd jau tik maz maksā, ka meistara darbs un detaļas remontējot sanāk dārgāk. nezinu par sīkumiem kā beterijas, bet pat sīkajai sadzīves tehnikai atmaksājas saglabāt čekus. Tās garantijas jau bieži nav atkarīgas no veikala, bet no izplatītāja, kas konkrēto mantu tirgo. varbūt arī pērkot vienalga ko vajag preci apskatīt pirms to ieliek kastē. tad nebūs komentāri tādā stilā kā man pārdeva pulksteni bez vāciņa un tamlīdzīgi.
Aksels- Ar internetu tas nebeigsies,
a gadu es nestrādāju, stradāju tikai dažas dienas, tāpēc devos uz veikalu savā pirmajā brivdienā.
Kāpēc citos veikalos tādu problēmu nav. Man tādas situācijas gādās dzīve reti, bet kuras iepriekš gadijās tad veikals uzreiz apmaina preci pret naudu, jo es apmainu to pašu preci, kuru pie viņiem nopirku- ne bojātu, ne izlietotu.
Jo piemēram situācija: cilvēks atnākot veikalā un prasa el.lampiņu 50 vatīgu. Nopērkot to un atnākot mājās cilvēks konstatē, ka šai el.lampiņai ir šaurāka vītne un viņa neder. Atnākot veikalā pārdevējs pasaka, ka lampiņu pret naudu atpakaļ nemainīs. Tad sanāk, ka šo nekur nederošo el.lampiņu pircējam jāpatur tikai priekš piemiņas ka viņš bija šajā veikalā, jo ieskrūvēt šo el.lampiņu viņš nekur nevarēs. Man sanāca tieši tāda paša situācijā ar batariju, jo tagad man šī batarija nekur neder.
Par savām tiesībām jacīnas un es cinīšos. Jo izkatās, ka ja valsts neievero likumus un neciena savus pilsoņu, tāpēc daži veikali arī uzskata ka var to pašu darīt???! Nē, tā viņiem neies cauri!!!!
Es šajā veikalā iepērkos diezgan bieži. Nekādu problēmu. Pardevēji smaidīgi, laipni un pretīmnākoši. Īsāk sakot nekādu problēmu. Pieļauju domu, ka pats pircējs(a) ir izbesījusi pārdevēju. No pieredzes zinu, ka klienti reizēm ir tik stulbi, ka kaut ar bomi pa pieri. Bet ko padarīsi - klientam vienmēr taisnība :)
preduri haha
Tas veikals vispār tāds dikti apšaubāms. Malkalnes jumī esošajā pāris reizes ir nopirktas izlietotas baterijas.
Agrāk šajā veikalā (Ogrē, Malkalnes pr. 3) arī man nebija nekādu problēmu, ka "abcd" saka- "Pardevēji smaidīgi, laipni un pretīmnākoši", bet ne šoreiz. Un ja tu "abcd" uzkati, ka ja pircējs lūdzot atpakaļ savu naudu par neatbilstošu preci (kopā ar čeku)- izbesī pārdevēju, tad pārdevējam jamaina darbu. Kāpēc citi veikali ievēro likumu un vienmēr apmaina preci!!!
"batareja" "pūlkstenis"--> kas tas tāds? Turklāt-savādi tiešām-ar šo veikalu nekad nav bijušas problēmas, bet tev ne pirmo reizi.
Padoms. Nākamreiz paņem līdzi PULKSTENI un palūdz,lai paŗdevējs nomana tam BATERIJU.
VG- ko brīnies- tagad I-netā analfabētisms ir modē- pareizrakstība ir penšu līmeņa anahronisms...:)))
VG- ko brīnies- tagad I-netā analfabētisms ir modē- pareizrakstība ir penšu līmeņa anahronisms...:)))
Man ari bija problema ar ša vekala pirkto preci. Nopirku tejkanu un pec paris menešu lietošanas vaciniš vairs netaisijas aiznesu uz veikalu ar čeku un garantijas talonu_ tur viss bija ok , pardeveja noformeja un pateica kad bus gatava man atzvanis. Pec divam dienam man zvana un saka ,kaa es pati esot salauzusi to teikanu, jo luk tur esot viens plasmasas štruntinš kas ceļ to vāciņu un Viņa vairs neesot. Es iebildu, kā ta nav es neesmu lauzusi . Viņš man saka tad jau bus cits kads ciemiņšatnacis un lietojis. Un nolemu taja veikala nejet un niko nepirkt!
Frīdi??? Kur redzēji,ka tieši BRĪNOS??? Vai arī pats interpretēji manu tekstu pa savam? :D
Manuprāt, prece nav jāmaina, ja tai nav defektu. Tad jau maizi veikalā ar var nopirkt, atvērt iepakojumu, aizvērt un nest atpakaļ uz veikalu, sakot, ka nesmaržo tik labi vai neizskatās tik svaiga. Princips tas pats!
Nu ja- "KIKA" tu nezināji, kā tev ir tādas tiesības to apmainīt (paterētāja tiesības), tad ēd to maizi, kura nesmaržo tik labi un gan jau dabūsi kādu slimību!!!! Bet, ja tev to neapmainīs, tad griezies Paterētāju tiesību birojā, kurš to veikalu sodīs!!!
pirmo reizi par tadu dzirdu! 8)
a nu tur ja...tur ipashnieks lohs kaut kads...visu laiku neapmierinats...
Visiem PUS 12 veikaliem ir ļoti laba un profesionāla apkalpošana. Laipni pardevēji. Lai veicas šim veikaliem!!!
"Turpināt uzcītīgi pildīt savu pienākumu un klusēt - labākā atbilde uz apmelojumu".
Džordž Vašingtons.
Lai nu kur,bet ''Pus 12''veikalu tīklā pārdevēji ir profesionāli , atsaucīgi un sakarīgi.Protams,vainot var visus,veikals apšaubāms,pārdevēji totālie nelgas,taču izvērtējiet jel vienreiz sevi!!!Ir daļa cilvēku,kas uz veikaliem dodas,lai izlādētu savas negācijas,lai vainotu visus savās nelaimēs.Kur nu,dažs labs jau ir izplānojis,ka neko nepanāks,ka tur strādā monstri.Ziniet ko,ir PTAC,kur tikai piezvanot,varat nonākt pie secinājuma,ka monstru tajā bodē nemaz nav un darbojas viņi saskaņā ar likumu,un ja vēl,pirms došanās uz veikalu, padomā, kādu bateriju,spuldzi vai kannu vajadzētu no pirkt...Beidziet meklēt vainīgos tur,kur to nemaz nav.Veltīgi patērēts laiks un nervu šūnas!
Mans viedoklis par visiem Pus 12 veikaliem: Veikalos Pus 12 ir pārdevēji, kas zin savu darbu, bet ir arī tādi, kas to dienu nostāv( labākajā gadījumā) aiz letes CIETU ĢĪMI (ja ienāk kāds klients, praktiski klāt nepieiet, ja nu tomēr pieiet, tad nesmaida un runā nelaipni) VAI VAZĀJOTIES APKĀRT PA CITIEM VEIKALIEM TIRDZNIECĪBAS CENTROS. Dīvaina algu sistēma tur arī esot: ja netiek izpildīts kaut kāds firmas uzliktais plāns, tad nabaga pārdevējiem vēl no algas atskaita mīnus 10 - 15 % tā jau sanem minimālo.
Jaa, par tām dīvaino algu sistēmu es ar kaut ko dzirdēju... aploksnēs kaut ko arī maksā. tie darba devēji baigi saņēmuši kaut ko galvā, tad nu šefo un ar pādevēju izturas kā grib, nepatīk, atlaiž un solīto nesmaksā..
pirms atver runajamo caurumu paskaties ko tev iedeva, uz baterijas ir nr, AGA 4 jeb 626 un 100 citi veidi ka apzime to pasu bateriju. pats esmu pardevejs un zinu tadus pekstinus kas grib tiesi SONY nevis PANASONIC un tamlidzigi.
Laba diena
Vai jums ir nepieciešams kreditu?
Vai jus interese iegut jebkada veida kreditu?
Vai jus finanšu uztrauc? Vai jums ir nepieciešams kredits, lai nomaksatu savu paradu un rekini ?, email
Mes velamies dot no aizdevuma, kam kadreiz, ka ir nepieciešama aizdevuma zema procentu likmi 2%, mes dodam no aizdevuma no vismaz 5,000.00 USD lidz maksimalajiem 100 miljoniem dolaru, marcinas, eiro, Ja ir interese, sazinieties ar mums pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Ieinteresetie aizdevumu prasitaji aizpildit un atgriezt zem borrower`s aizdevuma informaciju par parskaitijuma apstradei:
(Aiznemeji INFORMACIJA)
Pilnais vards:......................
AGE .............................
GIMENES STAVOKLIS..................
Kontaktinformacija Adrese: ................
Valsts .........................
Talrunis: ..........................
Nodarbošanas: .....................
Meneša ienakumi:.........................
Religija: ..............................
Tuvako radinieku: .......................
(Informacija par kreditu)
Summa nepieciešams ka Loan: ..........
Aizdevuma ilgums: ..................
Nodrošinajums: .....................
atmaksas režims: meneša vai gada ...............
Vai esat prasijis aizdevumu pirms? ...................
Thanks ka mes gaidam jusu atri stradat.
Ar laba velejumiem,
Jeff Michael