Ogres ārsti
Mēs esam šokā par Ogres poliklīnikas LOR ārstiem. Vakar(13.04. pirmssvētku dienā) meitai sāka ļoti sāpēt auss. Aizgājām pie ģimenes ārsta, kurš iedeva nosūtījumu pie LORa, un paskaidroja, ka kartiņas uz rokas vairāk nedod.Aizgājām uz poliklīniku. Nosēdējām rindā vairākas stundas. Kad tikām kabinetā "ārsts"(ja tā vispār varētu viņu nosaukt) uzzinot, ka nav kartiņas, vienkārši parādīja kur durvis. Šodien(14.04.) bērns vienkārši hisrērijā raud. Tagad gaidam kad atbrauks "ātrie", jo priekšā vēl daudz brīvdienu.
Interesanti, ko domā par šo marasmu paši ārsti?
Nekaa jauna jau te nav. Visi taapat zin ka ar to arstnieciibu Ogree ir shvaki.
jaa arsti ogre ir pilnigi nederigi nekam.
poliklinika ir kautkas unikals, un kamer tur visiem ari galvenajam arstam ir pie pakalas viss, tikmer nekas nemainisies, ta registratura ar tiem zombijiem aiz liedzina ir vispar ir kautaks no 17 gadsimta.
vo man ar pirms paaris gadinjiem bija jaaiet pie lora...ja godiigi, man no vinjas bija bail, likaas taada neapmierinaata ar kaut ko.
Un man tur bija 3x jaaiet atradities...shusmas, tagad es pat paklausiigi saaku ziemaa cepuriiti valkaat... :)
Dzīvoju Ogrē nesen. Gribēju aiziet pie LORa. Teica man - dzīvā rinda. Apsēžos, gaidu, bet te ar numuriņiem viens pēc otra nāk tie, kas tajā dienā jau vienreiz bijuši. Gaidīju apmēram stundu, tā apnika, nebija vairs laika, atmetu ar roku un gāju atkal uz darbu.
pilnīgi piekrītu bomzim no berzu alejas, reģistratūra tiešām ir unikāla, var tikai apbrīnot kā viena iestāde var tā iesūnot un būt tāda pati kā pirms 20 gadiem.
ne jau par velti citās Latvijas pilsētās ir radies par ogres ārstiem tāds teiciens: "ja gribi atstiept kājas,brauc uz ogri"
es jau sen neapmeklēju ogres poliklīniku,jo manai ģimenes ārstei ir privātprakse. ja viņa iedod kādu nosūtījumu(ja vispār iedod) es to neizmantoju vienkārši braucu uz rīgu pie nepieciešamā ārsta un maksāju.
Protams žēl bērna ,ka viņam jācieš mūsu neatbildīgo ārstu dēļ.Bet es Jūsu vietā no kabineta neietu ārā kamēr ārsts nav sniedzis palīdzību.Ja būtu nepieciešams saceltu tādu traci! Diez vai tā dakterīte izmestu ārā ja viņa vēlētos vēl turpināt savu praksi.Ir jāpastāv par sevi par savu bērnu.Nevajag ļaut viņiem par mums ņirgāties.Saprotu ka Jums pacietība bija beigusies un negribējat ilgāk gaidīt. Es darītu visu lai manam bērnam nebūtu jācieš.
Nezinu gan vai vienmēr ir vainīgi tie ārsti.problēma tikt pie ārstiem ir visā pasaulē, es domāju kad jāpriecājas kad mums vispar ir kāds ārsts.Lielākoties man liekas jāmet akmentiņš ģim. ārstu dārziņā, jo viņi taču esot apmācīti visos jautājumos izņemot nav iedota licenze lai varētu operēt.
Šokētais. Tuvākajā darbadienā lūgsim šo situāciju komentēt poliklīnikas vadītājam. Vai atminaties ārsta vārdu?
Šokētais,gribu padalīties pieredzē,man bija pie lora ar bērnu jāiet un arī man palūdza aiziet pēc kartiņas,un es neredzu iemeslu kapēc bija jāapvainojas un jāapdirš manuprāt ļoti laipnu dakterīti!!!Kur tavuprāt viņa pierakstīs datus par tavu bērnu,uz toletes papīra strēmelītes???Vai tik neesi pāršāvis pār strīpu,un nedomāju,ka tavas iedomības dēļ bija jāuzgriež mugura un jāved bērns mocīties uz mājām.Ārzemēs tevi bērnu aizstāvji tiesā ieūdzētu!!!VOT TĀ.LŪZERS!
Diemžēl tā ārsta vārdu nepiefiksējām.
Sveiki zebra. Man tā liekās, ka Jūs nēesat ar Ogres ārstiem tā īsti iepazinušies.Pirmām kārtām ģimenes ārsts ir Ogres otrā galā. Ja būtu gājuši pēc kartiņas, tad vienkārši nebūtu tāpat paspējuši pie LORa. Bet kur ir ārsta zvērests? Ja tā problēma būtu ar mani, tad es vēl paklusētu, Bet lieta iet ap 8. gadīgu meitenīti.
Arī man ir bijuši nepatīkami starpgadījumi ar tiem saucamajiem "laipnajiem", dakterīšiem.Nemāk galīgi kontaktēties ar cilvēkiem.Iedomājas, ka ir ārsts tad var sūtīt cilvēkus desmit mājas tālāk, kad vien ienāk prātā.brīžam pat pretīgi paliek.Un kad iedod kādu konfekšu kastīti, tad uzreiz attieksme mainās 100% uz pretējo pusi!un kā saka zebra, laipnu dakterīti apdirš-ja viņa būtu tik laipna dakterīte, tad viņa cilvēkus nesūtītu desmit mājas tālāk, bet gan cilvēcīgā valodā paskaidrojusi!
pilnībā piekrītu "poliklīnikas " viedoklim, bardaks Ogrē ar medicīnisko aprūpi, bardaks. Latvijā vispār roka roku mazgā, panākt taisnību nebūs viegli un tiesā ko pierādīt.Pārāk maza mūsu valsts. Un to zinot, dr manipulē ar pacientiem.
Man ļoti "patīk" poliklīnikas reģistratūrā strādājošā bābiete (par sievieti viņu grūti nosaukt). Zvanu uz reģistratūru, lai uzinātu kā strādā rentgens, tuberkulozes kabinets, acu ārsts un zobārsts. Otrā galā paceļ klausuli un atbild kā mājās - Hallo. es prasu - poliklīnika? Šī - protams, ka poliklīnika! Prasu, kā strādā rentgens. Šī - šodien no tikiem līdz tikiem un bāc - nomet klausuli. Zvanu otrreiz. "Atvainojiet, gribēju uzināt vēl par acu ārstu..." Šodien no tikiem līdz tikiem!!!" Un atkal, maita tāda, nomet klausuli. Tad nu mana pacietība galā un zvanot trešo reizi tikpat nelaipni paskaidroju, ka gribu uzzināt visu kas mani interesē zvanot vienreiz, nevis trīsreiz! Un tad šī dod vaļā ģeniālu frāzi: "No ko jūs te zvanāt, man cilvēki jāapkalpo!" A es, interesanti zināt, kas esmu?!
Atnākot uz poliklīniku reģistratūrā neviena nav, bet bābiete, kas man atbildēja pa telefonu, stāv un pļāpā ar kasieri, ignorējot apmeklētājus... Attieksme, bļin...
Poliklinika Ogrē protams ir ,,unikāla" otrdienās tā strādā līdz sešiem un daži dakteri arī,bet poliklīnikas ārdurvis jau bez desmit sešos ciet.Ja ir vēlēšanās tur var pa nakti palikt!!!
Šokētais-pēc kartiņas nebija jāiet pie ģimenes ārsta,bet lejā uz reģistratūru!!!!Man bija tā pati situācija,kas tev tikai ar 3 gadīgu meitenīti,kura no sāpēm raudāja.Arī mums kartiņa Ogers otrā galā pie ģimenes ārsta.Poliklīnikā kartiņu mums uzrakstīja 1 minūtes laikā,tikmēr LORS nevienu iekšā nelaida un gaidīja mūs.Tu vienkārši esi pārāk sakāpinājis emocijas.
Zebra nesmīdini tautu! Tas ka Ogrē ārstiem ar galvu viss nav ok ir 100% visiem jau zināms sen. Man gan arī ar LORu nekas negatīvs nesaistās, jo tieši tur man par brīnumu bija attieksme ok, kad biju aizgājis. Bet citādāk, pie Ogres ārstiem var griezties tikai tad, kad apnicis dzīvot!
za to cik morgs mums liels :)
Es pie ārstiem braucu uz Rīgu.Jāmaksā dārgi....Bet tas ir to vērts.Ogrē mums ir laba bērnu dakterīte-Boreiko,laipna,atsauciga,zinoša.Mēs viņu parasti apmeklējam prof.nolūkos,jo slimojam reti.Ar šo dr. esam ļoti apmierināti.
To, bābiete, poliklīnikā varētu salīdzīnāt ar zombiju.Saskarsmes kultūra zem 0.
Par Ogres ārstiem teiksim tā:ir ārsti kam patīk savs darbs,kas spielieto savas zināšanas pēc spējām.Ir tādi,kam patīk savs darbs,bet viņiem par to pietiekoši nemaksā,līdz ar to strādā tikai noteiktas stundas un cauri.Ir tādi,kam savs darbs jau piegriezis,bet vini gūst no tā materiālo labumu un līdz ar to tad nu '' kautko dara''.Bet ir arī tādi,km viss jau lidz kaklam un viņi par to arī neko nesaņem,bet lidz pensijai vē jānovelk un tad nu viņi tur kā vecas mantas mētājas.TAD NU MĪĻIE,PIE KURA TIKSIET IR TIKAI LIKTEŅA VAI LABAS IZLŪKOŠANAS REZULTĀTS!!!!!!!!Bet vispār akūtā gadījumā vajag ņemt pie dziesmas,lai vismaz pirmo palīdzību sniedz.
Man 16.04.saapeeja zobs-izskreeju Shmites privaato zobaarsnieciibu-ciet,kaut gan sestdienaas straadaa.Tad uz Orionu-tas pats-darba laikaa skaidra noraadiits ,ka sestdien straadaa!!!Braucu uz Riigu!Ogree riktiigs bardaks ar tiem dakteriishiem!!
Situācija man bija līdzīga. es piezvanīju LOr ārstam slimnīcā - tur jā, vediet bērnu šurp. bez problēmām. Daktere ar labu humora izjūtu mūs pieņēma. :)) Paldies
atcerājos-gediņa!
Piekritu Šokētajs, ka dr. rīcība nav izprotama! Tev taču bija galvenais dokuments - ģimenes ārsta nosūtījums! Ko vēl vajag! Kartiņu - a vai tad nav dr. talonu kur atrakstīt se nopelnītu naudiņu, nav papīriša sloksnītes kur ierakstīt dg ģimenes ārtam atpakaļ (jo viņš taču sūta) ! Absurds. A kaut vai bez kartiņas un bez nosūrījums, ja griezies dr. darba laikā - IR jāpieņem. Bija līdzīga situācija ar meitu, devos bez nosūtījuma pie dr. Jansones - pieņem, kartiņu neprasīja (tik ģ.ā. reģistrācijas kartiņu) izrakstīja Rp., iedeva papīrīti ģ.ā. , izrakstīja zāles.
Nevajadzēja prom skriet, vajadzēja savas tiesības aizstāvēt!
Sabruks poliklīnika!!!!!!!!!!!!!
A tā medmāsa no rēģistratūras točna ir unikāla! :) Arī gadījas, kad zvanīju, un pusvārdā nomet klausuli:) Super attieksme:) Saprotoša:) Riebjas!
Zvanu vienu reizi, lai noskaidrotu kā pierakstīties pie ģ.ā. Āboliņas (var būt nepareizi uzvārdu uzrakstīju). Man saka, jāzvana uz kabinetu, iedod numuru. OK, zvanu uz kabinetu - tur man viena idiote atbild - zvaniet dr. pieņemšanas laikos???????? Sory, a kā es zinu, ka viņa pieņem?????? Zvanu atpakaļ uz reģistratūru, prasu kad šī pieņem? A tur man - a kā lai es zinu, zvaniet uz kabinetu:):):) Super. Izrēķināju, ka ja tagad nestrādā, strādā dienas otra pusē. Tā arī bija, bet pieraksts bija brīvs tikai pēc 3 !!!!!!! nedēļām!!!!!!!!!!!!!!!! Idiotisms!
Šokētais, jūs gan esat nežēlīgs pret savu bērnu. Tā vietā lai aizietu uz reģistratūru pēc kartiņas, raujat slimu bērnu uz mājām un mocāt visu nakti.
Esmu šokā pēc zobārstes Šmites apmeklējuma. Nekādas cieņas pret pacientu, ļoti rupja, par ētiku vispār nerunāju. Nākas gaidīt vairāk nekā stundu, kaut gan biju pierakstīta un atnācu nozīmētājā laikā. Mute man izrādījās šausmīga, neviena vesela zoba (pēc viņas vārdiem). Kamēr ārstēja zobu, bija tāda sajuta, ka viņa man žokli salauzis. Uztaisīja rentgenu, par kuru es samaksāju, bet man to neatdeva (tai jāglabājas pie viņas). Čeku arī negribēja dod. Tā kā es biju pēdēja paciente, kamēr ārste man blombēja zobu māsiņa jau mazgāja grīdu un tāpēc izdzina manu vīru gaidīt ārā. Neieteiktu iet pie viņas.
Kas man nepatīk pie Šmitiem, tad tā ir nemitīgā mēles kulstīšana par visu un visiem, tiek apspriests, ko kurš teicis, kas kam mugurā un nokritizēts. Man kā pacientam nav patīkami visu vizītes laiku klausīties, bet nav kur likties. Piekrītu arī par gaidīšanu - man regulāri gadījies nīkt sākot no 15 minūtēm, līdz pat 45 ;(
Pilnīgs stulbums ! Visur ir sava kārtība .Pastāstiet ,kurā poliklīnikā Rīgā jūs pieņems bez kartiņas?!!! Kas attiecas uz pirmo palīdzību ,tā bija jāsniedz jau ģimenes ārstam, vai vēl labāk ,ja jau tik slikti,varēja izsaukt ātro palīdzību!
Šķiet,ka šokētais kaut ko ir sajaucis.Diez vai daktere būtu prasījusi kartiņu,kura atrodas kādā citā ārstniecības iestādē,priekš tā 1.stāvā ir reģistratūra,kurā bez problēmām izraksta jaunu kartiņu,ja iepriekš tur nav būts,un pēc ārsta apmeklējuma šī jaunā kartiņa poliklīnikā arī paliek,jo,tāda lieta,ka slimnieks ar savu reģistrācijas kartiņu skraidītu pa visām poliklīnikām nekad nav bijusi.
Runājot par zobuārstiem atcerējos vienu gadījumu. Tiesa tas gan bija Jelgavas privātpraksē.
Pirms pāris gadiem sanāca dzīvot Jelgavā. Tā kā manējais zobuārsts atradās patālu, nolēmu atrast zobuārtsu Jelgavā. Pierakstījos, aizgāju! Un šī man stāsta cik šausmīgā stāvoklī ir mana mute. Man esot 11 caurumi. Viņa tūlīt pat varaot divus caurumus aiztaisīt.
Es protams biju šokā, jo pie zobuārsta eju reizi pusgadā. Nesapratu, kas varēja atgadīties, ka tik ātri sabojājās zobi. Es ļāvu viņai pusstundā sataisīt man divus zobus. Bet uz pārējiem 9 pierakstījos pie savas vecās zobuārstes (tomēr lētāk). Kad aizbraucu pie savas zobuārstes, viņa nesaprata, ko tur ārstēt. Nav Caurumu. Noņēma zobakmeni un palaida vaļā.
Man nav pamata neticēt savai vecajai zobuārstei, jo viņa ārtsē mūsu visu ģimeni jau gadiem ilgi.
Un tagad es dzīvoju Ogrē, esmu atradusi sev labu zobuārtsu un viņš apstriprināja, ka zobi man ir lieliskā kārtībā.
Morāle - ne visiem zobuārtsiem var uzticēties. Mēs jau neredzam, kas tajā mutē notiek. Kāpēc gan nenopelnīt 37 Ls pusstuntā par tīru neko.
Nu man Šmite arī atrada vairākus caurumus, ko 2 citas pieredzes bagātas dakteres neieraudzīja. Nezinu, kurai tagad ticēt, jo tā labošana ir dikti dārga.
Par zobuārtiem ir grūti. Arī Ogrē es igi meklēju savu zobuārstu. Bija strutojošs zobs. Smaganas pinas ar strutām. Es pie visādiem gāju. Vieni īsti nezināja, kuŗs ir iekaisis 6. vai 7. zobs, bet bija gatavi atvērt abus.
Otrais - es pat muti nebiju atvērusi, viņš teic - septītais zobs un struto - tur neko vairs nevar glābt, jārauj ārā.
Trešajā zobārtstniecības praksē, mani vispār ignorēja. Ik pēc dienas nācās zvanīt un lūgties, lai kāda no dakterēm pieņem uz skalošanu. Protams neviena neuzņēmās atbildību (jo nav taču to zobu atvērušas).
Kad nostaigāju mēnesi ar atvērtu zobu, aizgāju pie ceturtā un izrādījas labs! Tas tagad manējais!
Eiho, ja nav noslēpums, kurš tad zobārsts ir labs? Jo es joprojām nevaru izvēlēties sev zobārstu...
Doktorāts "Pajumte" tas ir netālu pie stadiona. Daktere Inga (es ceru, ka nekļūdos- Man problēmas ar vārdiem ;) ), bet droši zinu,ka viņa strādā ceturtdienās. Man drīz būs pie viņas jāiet, jo pagājis jau pusgads.
Vai nav kāds neatkarīgs eksperts, kurš nosaka - ir vai nav caurums?:) Pagājušajā gadā aizgāju pie higiēnistes, man teica - viens caurums. Šogad aizgāju pie higiēnistes - zobārstes, man saka - deviņi caurumi. Un uzsver, ka gada laikā deviņi caurumi nevarēja rasties. Tad nu nesaprotu, kam taisnība...
Nu ko atliek tikai vērt maciņu vaļā un aiziet pie kādiem 5 zobuārtiem. Un tad ņemt vidējo aritmētisko :))
Paldies Eiho par info. Es domāju ka arī pie viņas pierakstīšos. Kā viņai ar cenam? Cik apmērām maksa vidēja blomba?
Par tiem LOR runājot, ja kādu apvainot tad lūdzu konkrēti uzvārdu, jo nav viens LOR Ogres poliklīnikā. Man bij darīšana ar LOR un esmu ļoti apmierinātā ar to, kā sadakterēja manu meitiņu!
Vispār padārgi - man liekas, ka es maksāju 15-20 Ls Bet man tur skrūvi skrūvēja
pati vel neesmu bijusi,bet esmu dzirdejusi loti labas atsauksmes par ''Pajumtes'' zobarstniecibu,ka ari tur esot laipna un jauka ginekologe.
Par LOR dakteri Jansoni man ir tikai vislabākās atsauksmes, es priecājos, ka tā nebija viņa pēc jūsu uzrakstītā, bet gan GEDIŅA, nu to es tieššam nepazīstu, varbūt jūs tikai to asi uztvērāt, jo nevienā kabinetā nepieņem bez kartiņas un tas ir jo labāk priekš mums, jo ko gan mēs teiktu kādreiz pēc tam , kad būtu tas ieraksts vajadzīgs kā pierādījums Jūsu bērna slimībai? Jūs gan esat cimperlīgii un apvainojaties it kā par neko! Lai veicās!
Ļoti jaukas ir abas LOR dakteres. Gediņa ir ļoti jauka un pretīmnākoša. Šokētais droši vien rindā sēžot sanervozējās un, beidzot kabinetā ticis, pārprata dakteri.
Man gan Gediņa nepatīk, pie otras neesmu bijusi, bet ir dzirdētas labas atsauksmes. Bet mani vairāk tracina tā kārtība, pēc kādas tur pieņem pacientus, es arī ar divgadīgu bērnu ar akūtām ausu sāpēm nosēdēju rindā 2,5 h, varēja tak kaut kā akūtiem pacientiem, vai tiem, kas nāk pirmo reizi, iedalīt savu laiku, nevis sadala numuriņus tiem, kas jau reiz bijuši un tad nu ceri, ka kāds neatnāks vai nokavēs, lai no tās dzīvās rindas arī kāds varētu tikt iekšā. Bet vispār labs LOR ir Dziednīcā, tikai ne katru dienu pieņem. Un par Pajumtes ginekoloģīti arī ļoti labas atsauksmes, jau vairākus gadus pie viņas eju.
Man arī vienreiz bija labais gadījums ar Ogres ārstiem. Piekļūšana pie ārsta notiek pēc numuriņiem. Ok, mani tas netraucē. Bet ja tu esi nosēdējis 1,5st. aiz ārsta durvīm...un ārstam beidzas darbalaiks un šis mierā vēsā aiziet uz mājām, ta man nav ko teikt...tupaku bars. Ko ta vinji dod tos numuriņus uz priekšu, būtu man pateikuši lai atnāku citu dienu, vai pierakstījuši uz citu dienu. Tā kā man nebūtu ko dariit kaa vienkārši pasēdēt aiz ārsta durvīm.
Ārstam jāārstē, nevis jāregulē rinda. Tie ir organizatoriski jautājumi, kas jākārto poliklīnikas administrācijai.
Man arī bija problēmas ar zobiem, iznāca tā ka zem kronīša sāka sāpēt zobs taisni piekdien. Izskraidīju visu Ogri neviens negribēja palīdzēt. Tikai liels paldies poliklīnikas zobu dakterītei Bāras kundzei. Ļoti mīļām rokām , labestīga , un iejūtīga.Cik verēja tik darīja, jo jālabo bija citu kļūdas. Kamēr tiku pie tiem kas tos zobus ielika, jo vajadzēja visus raut.
Kad mans dels slimoja (vinjam toreiz vel nebija 1 gads) mes bijam pie LORA 3 vai 4 reizes 1,5 nedelju laikaa,un katru no siem reizem dkterite mums izrakstija zales kuram cenas bija no 6 Ls lidz 13Ls! man bija tads 'soks ka es domaju ka man vajadzes zales lai apmierinatos! domaju neuzeli tik dargi var maksat ZALES...bernam kuram vel nav pat 1 gadinjs...prosta trukst vardu...bet pati dakterite it ka bija laba! bet par musu gimenes arstu es esmu 'soka,nezinu varbut tagad visi tad ir - kad dels slimo un vinjam ir temperatura ,musu arsts neiet pie mums majas, mums pasiem jaiet pie vinjas...bet berns tak vel ir mazinjs!!!!!! bet arsts uzskata ka temperatura 37,.. nav temperatura! un ja ara ir labs laiks tad nekas traks nenotiks,var aiziet pie vinjas, toties staigat nedrikst....nezinu varbut vinjai taisniba...bet....
Nervi jāārstē! Visi tik šokā un šokā. Ārsts poliklīnikā sūta pēc kartiņas - pacientam šoks, izraksta zāles - atkal šoks. Smagi...
Savādi, vai tiešām es būtu vienīga, kurai ir pozitīva pieredze ar LOR?
Biju saslimusi ar laringītu un ilgstoši smago iesnu dēļ, bija sācies vudusauss iekaisums. Nosūtījumu no ģimenes ārsta praktiski izspiedu ar mokām - gribēja tā vienkārši izrakstīt antibiotikas, bet es nepiekritu.
Pie LOR kā nāks pierakstījos, gadījās, ka ierados 1/2 stundu par agru un daktere nelika man gaidīt aiz durvīm precīzi, lai pienāk manas vizītes laiks, protams, rindas kārtībā. Izmeļoši un laipni man atbildēja uz visiem jautājumiem un vēl ieteica kā vispār visefektīvāk cīnīties ar iesnām :)
skatos - kaada te vecaas zinjas no taalaa 2006 paarlasa :P
cik man zinaams Ogres polikliinikaa zobus nevis aarstee, bet gan vienkaarši izrauj.
Nekas nav mainījies-kādi pacienti bija sovietijas gados tādi arī tagad.Pat vēl trakāk saskatās seriālus par medicīnu un tad tik sākas ...Vai tikai mēs mediķi esam tie sliktie?Un kā ar pārdevējām,policistiem,autommhāniķiem un pacientiem?
Cilvēka dzīvību ,veselību,ciešanas un sāpes nevar līdzināt blakus desai ,auto ,noziedzībai .Jūs devāt zvērestu ,bet šajos laikos laikam tam vairs nav nozīmes
apskaties kura gada diskusijā tu ielīdi. tēma tika apspriesta 2006.gadā un varbūt tiešām kaut kas ir mainījies. Kaut gan es joprojām uzskatu, ka no dakteriem Ogrē ir labi tikai veterināri
Tēma no 2006 gada ,bet nekas jau nav mainījies .
Ogrē ārsti slikti!!!! Vot braucu uz Rīgu maksāju piķi, tad ārsti forši un smaidīgi, a šitie Ogres sūdabrāļi par velti negrib strādāt!!!
Ha, ha, pilnīgi piekrītu.
Manuprāt šajā situācijā ir radies kaut kāds muļķīgs pārpratums. Arī es Ogres poliklīnikā ar bērnu biju pie ārsta, tiesa gan, ne pie LORA, bet ķirurga. Arī mūsu ģinenes ārsts pieņem citviet, tāpēc kartiņas uz rokām nav. Dakteris laipni paskaidroja, ka kartiņa noteikti nepieciešama un kamēr apskatīs bērnu, piedāvāja man doties uz reģistratūru un kartiņu izrakstīt. Tagad arī poliklīnikā ir kartiņa un nav problēmu. Domāju, ka LORa vaina ir tā, ka māmiņai cilvēcīgi neizskaidroja kā šo problēmu ar kartiņu atrisināt. Jaunas kartiņas izrakstīšana aizņēma vien piecas minūtes.
LOR apmeklēju dziednīcā-daktere Melkerte vienmēr pieņems,kaut numuriņi beigušies. tur arī zinoša dermatoloģe-Delviņa laikam. pie gediņas biju vienu un pēdējo reizi,neiesaku. bet meitiņai vajadzēja kartiņu lejā izrakstīt un pukstēdama,bet pieņemtu. mamma laikam histēriķe-domā par bērnu!!!! parāda durvis , a tu lien pa logu..... bērna dēļ
Ja nu kāds te ir vainīgs, tad tā ir ģimenes ārste. Tā nabaga mamma taču bez teikšanas nevarēja zināt, ka katram cilvēkam ir divas kartiņas-viena ģimenes ārstam , otra reģistratūrai. Man arī šāda kārtība bija pārsteigums.
BEWARE-OGRE
ar polikliinikas ķirurgiem arii man iipashs staasts..noseežot četras stundas rindaa,tad kad pienaakusi beidzot mana kaarta,izraadaas iestaajas stundu ilgs paartraukums,kuraa dakteris saģeerbjas un aiziet..buutu kaut vai ko tai dziivajai rundai pastaastiijis,bet nee,seedi un mini,naaks atpakal,izgaaja pastaigaaties,vai ko citu...nu ko-peec stundas ierodas otrs dakters,ar veselu sviitu maasinjaam,kuras ietur pusdieninjas ar glaaziiteem rokaa kirurga kabinetaa..:D taa kaa stuna jau pagaajusi,devos iekshaa,riskeejot..:D jo taa veel ilgi vareetu seedeet un seedeet,kameer vinjiem labpatiikas iesaukt...
nja par LOR ogres poliklinika ir kaa ir man smaki saapeeja galva un visu laiku degunaa sakalst asins aizgaju pie lor tad siii mani aizsuutiiija pie rengena kas izmaksaja ja nemaldos 1ls un pie vinas atkartoto viziiti samaksaaju 3 ls tad jau kopaa 4ls tad beigaas vina man izrakstiija nereaali daargas zaales kuras nemaz nevareeju kaa students atlauties un norikoja lai atnaku pec nedelas taatad par vienreizeeju viziiti vell lats un beigu beigaas vina pasaka lai sargot galvu un turot kaajas siltumaa taatad par so teikumu samaksaaju nieka 5ls
Ja Ogrē slikti ,nu tak braucat uz Rīgu ...tur viss gandrīz par velti.
Labaak buutu nopircis gramatikas graamatu par 5 ls,lai iemaaciitos pareizrakstiibu.
Lasu Jūsu tekstus un brīnos.. Cilvēki Ogrē čīkst par latu, diviem, pieciem latiem.. Pamēģiniet Rīgā, normālā klīnikā, kaut ko izdarīt par 5 ls.. :D Neiespējami! Tā kā priecājieties vien, ka ar Jums kāds runā un palīdz par 5 Ls. Un gan jau nav nemaz tik slikti. Daudz kas ir atkarīgs no paša.
Ja ir tik liela vēlēšanās maksāt un čīkstēt-tad uz priekšu...Par cik man gimenē vidēji ienākums uz katru cilvēciņu ir zem 120ls tad es pašvaldībā pieprasu izziņu par 100% atbrīvojumu no pacienta iemaksas pie ārstiem,slimnīcas pakalpojumiem un kompensējamo zāļu izmaksām.Ja ienākumi uz katru gimenes locekli nesasniedz 150ls-ir jāmaksā tikai 50% no visām maksām.Nevajag kautrēties,bet izmantot to ko valsts mums dod,Bet,ja nu tā naudina ir vairāk,tad nevaimanājiet-1,3 vai 5Ls jūs bankrotā neiedzīs!
Nu vot tad aizejiet pie Auziņas - ginekoloģes- nu tad tik redzēsiet kas ir Ogre, tik nežēlīgi drausmīgu dakteri pa visu Rīgu neatradīsiet, viņa tā "prot izmeklēt"ka ātri vien dabūsiet īsto vēzi . Viņai ir jāstrādāGestapo neviss poliklīnikā ar pacientiem.Visa izmeklēšana notiek līdz asinīm, un pēc tam viss vēders baigos zilumos, bet izārstēt neko nevar, negrib laikam, nauda gan patīk, nu vispār pat riebjas tālāk rakstīt...
pāgāšgad man tieši tāpat pie Auziņas izgāja,man jau ar likās ka viņa tīšām tā dara, tas viņai baudu sagādā.
Par Loriem runājot - esmu pie ārstiem tikusi un pieņemta vienmēr (3x biju, visas - bez pieraksta) - ja nepieciešams, jāpagaida, bet ar savu nostāju, ka prom neiešu, kamēr manu mazo bērnu nepaskatīsies... es nekad neriskēju ar sava bērna veselību un negaidu, kad tas no sāpēm sāks kliegt .... tā ka - pieaugušie, tā jau ir mūsu atbildība, ko izcīnam bērna labā...
ogres slimnicai ir kompjuters,bet taisot kompjutera tomografiju nepamana pacientam 3!!! litri strutas iekshaa,feini.bulcinja dr.ZITARAM
PRIEKSH KAM PAMANIIT JA TAS JAU SMARZHO TUVAAK ZEMEI???
Ja cilvēks ir debīls tad ir, ko tur var piebilst, aiziet nevienam nesakot nosēžas rindā un gaida perfektu attieksmi?!.. Es eju pie ārstiem, iepriekš piesakot, ka esmu atnākusi, nekādu problēmu, kartiņu manā vietā darbinieki aiznes uz kabinetu!
Kāpēc jālamājas,jāapsaukājas? Bez pieraksta pie ārstiem netikt, tikai uzņemšanā, kad patiesi neatliekamā palīdzība ir ļoti nepieciešama!
Vai lai tiktu pie Lor arsta obligati vajag gimenes arsta nosutijumu ? Paldies .
Pievienojos Ogres iedziivotaajiem....patieshaam...prieksh kam vajadziga taada iestaade kur sanem tikai ALGU??????Nekaadas attieksmes pret pacientiem!Shoks!Laikam gaida tikai NAUDU!!!!Sviests!!!
Šodien biju pie dr.Gediņas. Reti iejūtīga, laipna un gudra ārste. Arī māsina super.