Aptiekās krāpjas ar cenām

Esiet lūdzu uzmanīgi! Ogres aptiekās krāpjas ar cenām. Pirms dodaties uz aptieku vispirms pārbaudiet medikamentu cenas Zāļu valsts aģentūras mājas lapā. Tur ir norādītas maksimāli pieļaujamās aptiekas cenas, par kādām drīkst tirgot medikamentus. Un noteikti pēc pirkuma saglabājiet čeku. Jau par vairākiem medikamentiem esmu krietni pārmaksājusi,it sevišķi par pretgripas un saaukstēšanās preperātiem, un cīnīšos par to lai aptiekas naudu atmaksā atpakaļ.

Inese , 2009-12-10 20:01:49

labāk vispār zāles nepirkt, ir dažādi tautas līdzekļi ar ko ārstēties un izārstēties arī ar to var!!!!!

lasītāja , 2009-12-10 20:14:20

jā, bet dažreiz jau vajag kādas zāles nopirkt....
paldies par padomu, turpmāk skatīšos cenas

li , 2009-12-10 22:33:49

Cik reizes esmu pieķērusi , krāpjam naudas ziņā un medikamentu cenu ziņā. Kontroli , obligāti.

re , 2009-12-10 23:20:07

konkreeti - kuraas aptiekaas ?

Dzeltenais pastnieks to inese , 2009-12-11 08:53:01

Brīvības ielā - Kartonkas aptiekā, kā arī Mana Aptieka tīkla aptiekās. Vakardienas pirkums Mālkalnes ielas Mana aptiekā, kur secināju, ka konkrētu zāļu cena pārniedz pat 0.88 Ls santīmus virs atļautās normas, vienkārši lika rīkoties tālāk. Iedomājaties vien, ja cik aptiekas uzvārās jau uz 10 paciņām. Bet smieklīgākais jau tas, ka sodu par tāda veida pārkāpumiem uzliek tik 25 Ls apmērā.

Inese , 2009-12-11 11:38:49

http://www.farmacija-mic.lv/main/zinasw/5/4519

kurš pie vainas , 2009-12-11 15:34:37

anita, 2009.12.11 13:05:13

aptieku sodīt nedrīkst, iesaku aptiekām uz to neparakstīties. Aptieka piemēro uzcenojumu pēc MK noteikumiem izejot no saņemto preču pvz. Aptiekai nav jāskatās internetā cenas, jo tās ir tikai informatīvas un nav ar likuma spēku. Galvenais, ka cenas savā mājas lapā bijusī ZCVA neatjauno regulāri, bet dažas reizes gadā.Tātad ej nu zini, kurš te vainīgs.

http://www.farmacija-mic.lv/main/atsauksmesz/5/4519 , 2009-12-11 15:38:01

Lieltirgotavām un ražotāju pārstāvjiem parasts pircējs ''netiek klāt''. Un par neko vairāk kā krāpšanos no aptiekas puses neaizdomājas.Tieši tā-uzcenojums tiek rēķināts pēc MK noteiktas tabulas.Elementāri,izskatot pavadzīmes,var pārbaudīt,vai ir pārkāpts likums vai nav.Un vēl- farmaceits,kas strādā ar klientiem,vienkārši sakot,par cenām neatbild. Es ieteiktu mazliet izvērtēt savus komentārus un pārmetumus aptieku darbiniekiem.

juta , 2009-12-11 22:12:08

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet