Ogre Tirgus
Man interesē vai tirgū uz precēm nav jābūt cenām un izcelsmei no kurienes tā ir. Kādēļ tāds jautājums jo tirgū iekša kur tirgo gaļu tā kundze, kas ir pirmā kad ienāk ( tāda tieva uzkrāsota :) ) gaļas cenu uzliek pēc sejas esmu jau to vairākas reizes pārliecinājies. Iesaku neiet pie šis kundzes pirkt gaļu. Un jautājums, kas par šim lietām atbild vai nevajadzētu aizsūtīt uz tirgu kādu pārbaudi . Un ja jūs ieteiktu kur man rakstīt iesniegumu par krāpšanu es uzrakstītu.
Respektīvi-ja seja tev skaista-tad cenu paceļ un ja esi neglītais pīlēns-tad pazemina??
Jā. lūdzu, Ogrenet, pastrādājiet!
Laikam īsti neizproti VIETAS uz kuru staigā nosaukumu un būtību , TIRGUS tas nozīme TIRGOTIES , cik gribu tik prassu PĒC VĒLMĒM @ DEGUNIEM ja cena neapmierina VAR KAULĒTIES -- tirgoties un mēģināt dabūt zemāku :):)
Pie mums sen jau vairs tirgū tirgoties nav iespējams. Vismaz man neviens lētāk neattdod...
As Ogres tirgū gaļu pērku tikai pie šīs kundzes, jo gaļa ir laba un, kas nav mazsvarīgi, arī izcirtējs strādā ļoti akurāti. Turpat blakus stendos citu pārdevēju tirgotā gaļa reizēm izskatās tā, it kā cūka būtu uzkāpusi uz mīnas un gājusi bojā sprādziena rezultātā. Turklāt, cienītais P.U. varbūt būsiet pamanījis, ka pie uzkrāsotās kundzes vienmēr ir pircēji (laikam tie, kuru sejas viņai patīk):)
es gaļu pērku pie stenda, kas vidējā ejā (iznāk ar leti uz durvju pusi)..tur gaļa tiešām garšīga un var sarunāt nedaudz lētāk arī.....pie sakrāsotās kundzes esmu pirkusi arī kādu reizi, bet tā gaļa man škiet nu tā teikt ......bezgarsīga
mēs arī kādu laiku pirkām pie tās izkrāsotās kundzes,bet arī secinājām,ka krāpjas ar cenām un arī tiešām gaļa tur ir ar kaut kādu piegaršu,nez ar ko tās cūciņas tiek barotas.
Nesaprotu, kapēc nevar pielikt klāt cenas? Ignorēsim tādus pārdevejus.
Ja gribas lai būtu visur saliktas cenas... ejam uz veikalu ;)
es uzskatu ka visi ir pieauguši cilvēki un paši zin kur kad pirkties,es pirkos visās vietās un neko sliktu nevaru pateikt kādreiz iegrābties sanāk visur,bet tas tak nav katreiz!!!kļūdīties ir cilvēcīgi.
tu lēta blondīne es zinu ka tu ieliki ja gribi pateikt pasaki acīs tas tik parāda tavu līmeni,nevajag slēpties zem vīrieša stila es tā vai tā zinu kas tu tāda esi!!!!
TIRGUS IR VIETA KUR VISI KAULĒJAS UN TIRGū NAV JāBūT VISAM CENAS JūS PAšI NEZINAT KO GRIBAT LAIKAM TIK PAKASīTIES!!!!
Labvakar!! Labāk beidziet diskutēt, nau to vērts ! Ejiet iepirkties vidējā ejā (iznāk ar leti uz durvju pusi, pretī kafejnīcai) tur gaļa vienmēr ir svaiga un garšīga, kā arī žāvējumi ļoti garšīgi. Ieskau tur iepirkties, jo es pats tur vienmēr iepērkos.
jaa jaa videejaa ejaa garšīga gan pastēte gan aukstā gaļa!!!ejat tik ejat pati peerku saku kaa ir!!!!Gatim taisnība ir!!!! :) :)
Tai vecenei vasarā pupi krita āra visu laiku šī domā ka baigā skaistule veca večiņa jau ir.Viņai vairāk krunku nekā matu uz galvas.Un to ka šmauc tas ir 100%,manu mammu arī piešņāca mēs jau sen pie viņas nepērkam.
Ja kas viņu Rita sauc.
Jā pie Ritas ir gan garšīga gan dārga gaļa,bet vai ta labai precei būtu jāmaksā lēti kam maciņš neļauj ejiet tur kur lētāk.Neviens jums nespiež pie viņas pirkt un pietiks par to diskutēt,liekat cilvēkam svētu mieru.katrs pelna ka māk.
juri juri
un kas kam nepatīk pateicu kā ir šmaukle ar izkārtiem pupiem :)
Tas tirgus smird.
Tirgus ir un paliek tirgus gribi cenu lapu ej uz veikalu
tieši tā kā jau minēts paši nezin ko grib un vaino tos kas dara..
Atbalstam savējos un beidzam sūdzētie un neesam muļķi.