paspelna!!!
Tirznieciibas centraa- otrajaa staavaa pirmajaa veikalinaa (aksesuaru veials) var nopirkt arii somas. Ne tik vien jaunas, bet arii taas, kuras bija pirktas mazlietoto precu veikalos , tad arii tiek taas paardotas kaa jaunas ar uzcenojumiem...... Cilveeki peerk, jo ir paarliecinaati, ka taas ir jaunas.....Uzskatu ka taa ir kraapsana!!!
Esiet uzmaniigi!!!!
kur tas ie tieši?
ogree... blakus dziedniicai.....tirdznieciibas veikalaa- otrajaa staavaa..
Tad kad iet auksa, tiesi pretii...
gan jau arii aksesuaarus arii var tur kaadus lietotus nopirkt!!! :D
uzskatu,ka tā ir cūcība pret pircējiem.Fui,neiešu tur vairs...
Runa iet partā saucamajām Vjetnamiešu kojām? Ja, jā tad nu es nieteiktu tur tajā bodī'tē nevienasm kāju spert. Tās bodes īpašniece tak pa riktīgo krāpj pircējus.
Zināju,ka var uziet augšā....bet to,ka var-auksa...nezināju:))))))
a kaa juus zinaat,ka taas somas ir pirktas mazlietotajos veikalos???-pieķerta vai??!!!!:)
ļoti interesanti paziņojumi:)
esmu redzeejusi, ka vina nopeerk humpalaas, un to pasu var redzeet vinas veikalaa!!!!
Krāpšana notiek visur šīnī valstī. Katrs dzīov kā māk! Latvijā visi preci iepērk pa lēto, un tirgo pa dārgo, tas nekas jauns nav šeit.
Kam nepatīk! Var nenākt! Katram ir dota izvēle šai dzīvē.
Es uzskatu ,ka cilvēku krāpšana un necieņa pret tautu ir ,ka Humānās apģērbu veikali pārdot netīras apakšbikses un zeķes !!!
Tas saucas - skopais maksā 2 reiz ;) Meklē lētāko veikalu un dabūn ko gribēja
mūsu valsti sen jau nav kaa pie cilveekiem viens otru nodod un ņirgājaas par citiem visiem širms iet ciet!!!