Karstā maize
Tuvojās mana bērna dzimšanas diena un nolēmu pasūtīt Karstajā maizē torti, īpaši šim svētku pasākumam. laipnā pārdevēja rādīja dažādas foto, dodot iespēju izvēlēties. Mana izvēle krita uz rudenīgā eža pusi-skaista, brūnām adatām, ar lapiņām tajās. Vienojāmies par datumu, apmaksu un priecīga devos projām. Noteiktajā datumā pati izņemt pasūtījumu nevarēju, tāpēc palūdzu to izdarīt citam cilvēkam.
Liels bija mans paarsteigums, kad mājās atverot kasti, man pretī raudzījās veidojums, kas vairāk līdzinājās Denisam Rodmenam, bet noteikti ne ezim. Tā saucamās adatas bija baltai parūkai līdzīgs meistarojums, seja- šķība, svētku noskaņojums-piezemēts. Diemžēl arī tortes saturs nebija diez ko iepriecinošs. varbūt tā ir tikai kūka, tikai tāds neliels sīkums, bet pietiekoši liels, lai īpašu dzīves mirkli pabojātu pa riktīgo. Skumji.....
Mjā...diezgan nepatīkami...varbūt ir vērts tomēr aiziet uz "Karsto maizi" ar foto(ja ir),pasaukt vadītāju un cilvēcīgi parunāties.
pa purnu!
Pēdējā laikā tur viss ir negaršigs,bet nepiestrādāt pie pasūtījuma ,kurš noteikti arī maksā dārgāk un sabojāt svētkus,nu tiešām pa purnu!!!Jautājums tik kam ,kas pieņēma pasūtījumu ,vai tam kas gatavoja?'VISS IR NOŽĒLOJAMI UN SVĒTKUS NEATGRIEZT!!!!!!!
Šo dīvaino ,balto un trekno ezi arī es nogaršoju,kas bērniem vispār būtu neieteicams,pat pieaugušajiem viņš vienkārši bija pretīgi trekns ar nedabiskas krāsas cukura puķītēm.
Pirms kāda laika šeit jau lasīju līdzīgu stāstu, arī par bērna dzimšanas dienas torti un arī par to pašu iestādi. Izskatās,ka nekas nav mainījies.
Man gan tur viss garšo!!!Trāpās pat karstas bulkas ņam!!!
Tās bulkas tikai karstas ir ņam,otrā dienā met kaut pret sienu.Fui...!!!
vot tikai nevajag d.... ,viņas arī trešajā un ceturtajā vēl ir ēdamas
Ēst var arī pēc nedēļas ,bet kāda garša?
Bulciņas nav torte pēc pasūtījuma ,kuras apēdīsi trešajā dienā .