Apavu veikals "hot" Daugā - nekvalitatīva prece
Daugā apavu veikalā "hot" nopirku zābaciņus, taču trešajā vilkšanas reizē abiem zābaciņiem nokrita papēžu apakšiņas. Nevis nodila, bet vienkārši nokrita un tagad apakšā caurums. Aiznesu atpakaļ uz veikalu, bet šie pateica, ka tas neesot nekāds brāķis un viņi neko nemainīšot. Laikam būs jāzvana uz patērētāju aizsardzības biroju.
nu es arī tā domāju, ka tasnavbrāķis,jo orģinālie vienmērātri nodilstun līdzi nāk maināmi. .nepateici jau cenu, par cik nopirki.
Nopirku par 25 latiem. Nekādi maināmi līdzi nenāca. Bet arī šie jau nevis nodila, bet vienkārši kaut kādā brīdī ir nokrituši. Piedevām abiem zābakiem.
Tieši tā, uz papēžiem(apakšiņām) garantija neattiecas:(Ļoti bieži oriģinālie paliknīši izkrīt, it īpaši, ja ir no plastmasas....
piedalījies maratonā trešo reizi?
ko tu gribi, ja ražots ķīnā - skopais maksā 2 x
ir 2 varianti - jauni labi zābaki sākās no 40 ls, un ja grib lētāk, tad jāmeklē humpalās, būs mazlietoti taču nenonēsājami.
jā, un labus gumijnieciņus universālveikalā var pavisam lēti dabūt, nevajag dauzīties pa visādiem Daugiem apkārt nez kur, tad arī tās zoles neplīsīs!
Tas ir normāli ka tie nokrita,(tas pie mums ir pašsaprotams) tagad tikai pie meistara protams laba.Pieliks visai dzīvei
Tieši tajā pašā veikalā nopirku vasaras kurpītes,ātri vien papēžos izveidojās caurumi un `purniņš` prasīja ēst.Protams, nesu atpakaļ. Saņēmu rakstisku atbildi, ka apavi ir nonēsāti par 70%un tā ir tikai mana vaina. Rodas jautājums, ka tik mazā laiciņā varēju nonēsāt apavus?Tad jau vajadzēja skriet maratonu trīs nedēļas no vietas, apavus nenovelkot.Sapratu, ka tur vairs iepirkties neiešu nekad.
Tie taču vispār nav apavi -pietiek acis uzmest un viss skaidrs. Apavi nevar maksāt lēti. Un Tev ir visas tiesības pieprasīt , lai apmaina vai atdod naudu. Viņi ķer uz muļķa.
Vai tiesam nespejat atskirt letos dermantina apavus no adas apaviem?Cenas tur ir loti zemas-atbilstosi kvalitatei!Bet cilveki perk un pec tam skendejas!
ES PIRMS GADIEM 3 NOPIRKU dOMINĀ ZĀBAKU7S UZ IZPĀRDOŠANU PA CEINERI (10) un nekādu problēmu
Gan jau pati biji vainiga.Jo es pati pirku tani veikala zabakus,un man ar viniem vis ir kartiba.
interesanti, ka viņu piedāvājums ir tikai melnā krāsā. mani kaut kā šis veikals galīgi neuzrunā. tāds nemākulīgs, man liekas. un, acīmlasot, arī nekvalitatīvs un nezolīds. žēl. mūsdienās viņiem to vien tik vajadzētu, kā par katru klientu parūpēties, lai ir apmierināts...
Ļoti intresants veikals, precēm divas cenas, rada iespaidu- ka lielas atlaides, bet vienkārši pielikts klāt un it kā noņemts, arī pārdevēja sēž visu laiku ar skābu ģīmi.
Kura tur sēž skābu ģīmi? Tā melnā visu laiku pie ieejas durvīm pīpē un pūš savus dūmus pa labi un kreisi. Veikals tikmēr vaļā,cilvēkiem jāgaida,kamēr ši izpīpēsies un tad tāda smakojoša apkalpo pircējus. Vēē...
jus gan te protat loti labi melot,kaunieties!!!!!!!!!!!!!
Tā te jau ož pēc pārbaudes, STRUPASTE griezies lūdzu PTAC un raksti iesniegumu un sods tiks garantēts šim veikalam!
Manai draudzenei arī šajā veikalā pirktajiem zābaciņiem nokrita papēžiem apakšiņas. :(
Man ari bija gadijums kad es nopirku kurpītes,bet man viņas negribeja mainīt kaut viņas pēc nedēlas bija saplīsušas un man bija čeks.
vienkārši es uz to veikalu vair neeju jo tur man vairs nepatīk.
Stulbeņu bariņš....Viena par otru gudrākas,būtu kaut viena iegājusi PTAC mājas lapā un palasījušas savas tiesības un pie reizes savus PIENAKUMUS.
humpalas ir nesati, netiri un dārgi!!!!
veikala "hot" man arī visi mēģinājumi kurus izdariju noperkot tu apavus ir brāķi!!!! man pat kurpnieks nelabo! tie apavi šajā veikala ir arī tirgu!!! es taa smejos.. aizejat apskataties :D
mani zābaki ar sadaījās maksāja 30 ls,vairāk tur nepirkšu.
tas gan vieni vieniigi braki tur ir , es esmu pamaniijusi ko pardod tirgu to ari šinii veikala un tiesi tadus pasus modelus...
bet ko tu gribeeji kurs idiots vispaar pirktu par 25 ls , ja perk tad peerk normaalus saakot no 5-80 ls... vismaz es taa daru!
Es arī tur nopirku,viss izjuka,biju ari uz pateretajiem tur vispar šaraškina kantoris,nekur nevar dabūt taisnibu un neviens tev naudu no šādiem veikaliem neatdos.......tas veikals vienkārši ir jāuzlaiž gaisā,vai kāda herņa viņim jāuztaisa.lai paši iekrīt par baigām summām....
Pati personīgi neesmu nevienus apavus tur iegādājusies, bet reizēm ieeju un pasakatis, kas tur ir. Un gribu pateikt, to ka visas preces kas atrodas tajā veikalā var iegādāties Rīgas Centrālajā tirģu, pie tam par zemāku cenu. Visas iegādājoties tirgū, tu nepārmaksāsi nekā iegādājoties apavus tur.
Tajā veikalā taču pēc līmes un gumijas ož.
Kas tur iepērkas - pats vainīgs...
Nu nezinu kādus brīnumus Jūs tur pērkat! :D Varbūt gaumes vaina :D Bet man neviens tur pirktais apavs nav beigts. Ļoti ilgi nēsājās, ērti un nekas neplīst :D Vai arī man paveicies :D Nē nu traki,ja tā gadās,bet nu tāpat šis izklausāš pārāk dramatizēts. Ja pirktu pa 30-40 LS,tad jau varētu domāt. Zīmols maksā un kvalitāte arī. Kaut gan nesūdzos.
...lēti vai dārgi... tiem kā visām prece'm ir garantijas laiks pēc patērētāju aizsardzības likuma 2 gadi... un ir tiesības prasīt vai nu tādus pašus apavus samainīt, vai naudu atpakaļ .Tikai saglabājiet čeku. ja paši nevēšaties pret pārdevējiem kompetenti tad arī vis iet tā kā līdz šim ..ja 50% tirgotājam vajadzēs apmainīt preci vai atgriezt naudu tad drīz vien viņš tādus apavus netirgos. Bet jums nebūs iespēja nopirkt ko pa 5-20 latiem , bet jau no 30-70 un vairāk ... vai gribēsiet?...Tātad vai nu apzinaties ko jūs pērkat, vai nu pērkat ko citu vai protestējat (vēršaties ar pretenziju) un ar pārdevējām jums nav jādiskutē, jums jārunā ar veikala īpašnieku.
Es nepiekritīšu vairumam komentāru par Veikaliem "Hot" Es piemēram Siguldas filiālē nopirku sev ziemas garos zābaciņus jau 3 gadus atpakaļ un ne reizi vēl nav bijuši remontā,nopirku arī meitai un vīram esam tur pirkuši apavus-mūsu pieredzē nav neviena brāķa vai dēvējat to kā gribat,Nēsājam godam :)